wiktoria12
Mama i żona :)
NO fajnie to zrobiłasA nikt nie zauważył,zmieniłam sygnaturkę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO fajnie to zrobiłasA nikt nie zauważył,zmieniłam sygnaturkę:-)
A nikt nie zauważył,zmieniłam sygnaturkę:-)
To już prawie tygrysKot rewelacja
A to nasza kicia podwórkowa domowa![]()
Już lepiej jeszcze mala kreseczka została ale ja nie wiem bo tam w oku miałam coś podobnego do włosa ale jak chciałam to wyciągnąc to sie rozmazywało ale już nie boli to dobrzewiktoria i jak oko?
CZEKAM CO DZIEŃ A WŁAŚCIWIE WIECZÓR PRZYNIESIE CZY MÓJ P ZNAJDZIE CZAS I OCHOTE NA ROZMOWE A NARAZIE NA POPRAWE HUMORU SUWACZKI SOBIE ZMIENIŁAM A CO CHOCIAŻ TYLE MOGE JAKO KURA DOMOWAale masz bombowe suwaczkto ja też sobie zmienię:-)i co malinko lepiej trochę czy dalej masz dołka?
ŚLICZNY MOI MNIE MĘCZĄ O KOTA ALE IM POWIEDZIAŁAM ŻE JEDNEGO MAJĄ U BABCI DRUGIEGO U DRUGIEJ BABCI TRZECIEGO JA MAM PRZY NICH W GŁOWIE I JAK NARAZIE ZWIERZĄT STARCZYKot rewelacja
A to nasza kicia podwórkowa domowa![]()