reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Chyba to do mnie.As jestem hahah:-D:-D:-D
To moja młoda mi robiła.Ja to tępak komputerowy,który co kilka dni Klaudia uczy od nowa.
sytuacja sprzed chwili:
kłocę się z młodym,żeby się ubrał .
Jest dość napięta atmosfera
nie wytrzymuję i dość solidnie tdo nie go przemawiam.
A ten drań do mnie z tekstem
DUPKIEM JESTES !!!!
ja -a co to znaczy???:confused:
Kubuś -nie wiem ,ale fajnie brzmi. :szok::szok::szok::szok:

Po chwili.
Kuba ubierz się ,bo w końcu dostaniesz w dupęeęęę !!!
rezolutny synek -dupa jest i pokazuje palcem.
Tylko szybko bij ,bo nie mam czasu ...:-D:-D:szok::szok::-D:-D
Jaa z nim dziś wymiękam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hehe ale cytaciki ma Kubus :rofl2::rofl2::rofl2:
A to nasze fotki z dzisiejszego spacerku:
Byliśmy nawet na huśtawkach :tak::tak::tak::tak:

sliczne :-D:tak:

A propos kur, widziałyście kiedyś coś takiego:confused::-D
no padne zaraz ale dupne - uuupppssss :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A mnie dzisiaj wpadło coś do oka i poszłam do łazienki żeby to wyciągnąc patrze w lustro a na oku od strony ucha mam czerwoną kreskę wygląda i boli to tak jagby było rozcięte no i zaczełam grzebać w tym oku przecierać no ale nic tam nie było i nie wiem od czego to mi sie zrobiło:szok:
kosmici :-p:-p:-p
pokaże wam jakiego mam oryginalnego kotka tak zwany ptako -kot ,oraz najlepsze miejsce do spania...niestety ja sie tam nie mieszczee:-D:-):-D
super :tak::tak::tak::tak::tak:

A nikt nie zauważył,zmieniłam sygnaturkę :zawstydzona/y: :-)
ja zauwazylam odkad weszlam na BB no ale coz juz powiedzialas a myslalam ze pierwsza o tym powiem ;-);-)
Kot rewelacja :tak:

A to nasza kicia podwórkowa domowa :-D
ale slodka :tak::tak::tak:

Mnie M meczy o psa :szok: A Helena za każdym razem jak jesteśmy u mamy pyta sie czy Sherman jedzie z nami do domu :szok: Na razie jestem twarda :rofl2:
Poza tym to jest mój pies i tak chyba zostanie. Nie ma go już jakieś 5 lat, ale nie potrafiła bym jeszcze wziąć innego...

cuuuuuuuuuudo!!!!!!!!!!!

a ja dzis jestem wkurzona na maxa na tescia poszedl sobie rano - myslalam ze do roboty bo jakos ma zaczynac za niedlugo i myslalam ze od dzis ale potem przyszedl (jak obiad byl gotowy dla mnie dla m i dla mlodego) rybka w sosie smietanowo szpinakowym i dla m jajko sadzone
no ale pojechalismy przed obiadem poplacic moj oriflame i po odbior oriflame i jak przyjechalam to myslalam ze kur***y dostane - zezarl mi rybe i ziemniaki
ku**a ale sie wkurzaylam musialam na nowo robic ....
cholercia jasna
darmozjad jeden....
nie chcialo mu sie robic
mogl powiedziec ze siedzi w domu to bym zrobila dla wszystkich cos a nie....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a to nasze dzisiejsze zdjecia :-D:-D:-D
cats2z.jpg

cats3k.jpg

reklama
Do góry