reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No nareszcie zrobiłam suwaczki przedtem miałam gotowe ale nie zapisałam i mnie wylogowało i skasowało mi suwaczki i musiałam robic od począdku
A
Aleksia123
Gość
U nas jest to samo Igor mnie męczy żeby mu puszczać płytę i już zna wszystko na pamięć:-):-)Moja córa ciągle pieje zeby jej fil z wesela puszczać. Już mam dosyć w koło to samo![]()
Foteczki u Patrysi super :-);-):-) Sewciu słodziak mały, no swatajcie koniecznie dziewczyny:-);-)PATRYSIU
Sliczne foteczkiSewciu jest sliczny:-)Moze zeswatamy Go z ktoras z moich dziewczynek
![]()
oj kochane mamusie, ja jutro jadę do szkoły i mam ciężki egzamin i go zapewne obleję :-);-) nie mam weny do uczenia się a i coś jestem od powrotu z zabiegów jakaś taka przybita wiecie, nic mnie nie cieszy:-);-):-) kupiłam sobie bratka w aptece i mam zamiar nie zapominać go pić codziennie, ale co z tego wyjdzie to sie okaże jeszcze:-):-):-) od dziś zaczęłam kurację i zobaczymy jak długo pociągnę:-);-)

Patrysiu miłego wieczorka ze znajomymi:-);-):-)
A
Aleksia123
Gość
Wiktoria staż małżeński mamy podobny:-):-):-)No nareszcie zrobiłam suwaczki przedtem miałam gotowe ale nie zapisałam i mnie wylogowało i skasowało mi suwaczki i musiałam robic od począdku
oj też bym się wkurzyłaa ja dzis jestem wkurzona na maxa na tescia poszedl sobie rano - myslalam ze do roboty bo jakos ma zaczynac za niedlugo i myslalam ze od dzis ale potem przyszedl (jak obiad byl gotowy dla mnie dla m i dla mlodego) rybka w sosie smietanowo szpinakowym i dla m jajko sadzone
no ale pojechalismy przed obiadem poplacic moj oriflame i po odbior oriflame i jak przyjechalam to myslalam ze kur***y dostane - zezarl mi rybe i ziemniaki
ku**a ale sie wkurzaylam musialam na nowo robic ....
cholercia jasna
darmozjad jeden....
nie chcialo mu sie robic
mogl powiedziec ze siedzi w domu to bym zrobila dla wszystkich cos a nie.......![]()
sliczny jest.a to nasze dzisiejsze zdjecia
![]()
![]()
Ja spadam kochane,bo mąż zadzwonił,że już z pracy wraca.
Wreszcie jakaś normalna pora i wieczór w końcu nasz będzie.
Już mnie roznosiło powoli jak w nocy przez tyle dni pracował.

A
Aleksia123
Gość
dziękuję dziękuję ale u tego dziadka to na bamk obleję:-):-):-) ale i tak będę żyła dalej hihi hi :-);-):-)ALEKSIA
A tam oblejesz-NIE OBLEJESZKciuki juz zacisniete
![]()
A
Aleksia123
Gość
Gdzie Wy się podziewacie dziewczyny??? no wszystkie pouciekałyście???
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
..
oj kochane mamusie, ja jutro jadę do szkoły i mam ciężki egzamin i go zapewne obleję :-);-) ...
Kcukasy będziemy zaciskać to nie oblejesz

Mała oglada teraz auta

Lece szykowac M jedzonko. Właśnie wrócił

Podziel się: