reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dzieciaki tearz sie bawia piastolina:tak::tak::tak:Mi juz sie znudzilo i wykorzystalam okazje i czmychłam na BB;-):-)
Narazie dalam Im jeden kolor a jak ten sie znudzi to dam drugi:-):tak::tak::tak:

oj kochane mamusie, ja jutro jadę do szkoły i mam ciężki egzamin i go zapewne obleję :-);-) nie mam weny do uczenia się a i coś jestem od powrotu z zabiegów jakaś taka przybita wiecie, nic mnie nie cieszy:-);-):-) kupiłam sobie bratka w aptece i mam zamiar nie zapominać go pić codziennie, ale co z tego wyjdzie to sie okaże jeszcze:-):-):-) od dziś zaczęłam kurację i zobaczymy jak długo pociągnę:-);-):tak:
Patrysiu miłego wieczorka ze znajomymi:-);-):-)
No ty byś nie zdała taka zdolna dziewczyna będe kciuki zaciskać:tak:
Wiktoria staż małżeński mamy podobny:-):-):-)
No własnie tak patrze ze pare dni rużnicy i przy dzieciach tak samo
Ja spadam kochane,bo mąż zadzwonił,że już z pracy wraca.
Wreszcie jakaś normalna pora i wieczór w końcu nasz będzie.
Już mnie roznosiło powoli jak w nocy przez tyle dni pracował.
:rofl2::rofl2::rofl2:
As do dzieła z mężusiem jak macie okazje:-D
Dowikla widze że nie zmieniłas suwaczków

WIKTORIA
Ja nie chce zmienic suwaczkow;-)
Niech sobie beda jakie sa:tak::tak::tak:Najwazniejsze ze je mam:tak::tak::tak:

Moze kiedys sie pokusze i je zmienie i zdjecie przy okazji tez

Chciałam sobie z męzem miły wieczór spędzić,a on przyszedł ,najadł się i juszedł na dół do teścia mecz oglądać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiśnia jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I znów mnie złość roznosi.

Panowie byłi coś tam poprawili i jeszcze coś im jeszcze zostało,ale już można kuchnię uważać jako zakończoną.
Hurrraaaaa skończyłam remont kuchni !!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Na razie uciekam pewnie później do Was zajrzę jeszcze.

Anka widzę że Ty też sygnaturkę zmieniłaś.Laura jest bardzo fotogeniczna :tak::tak::tak:slicznie wychodzi na zdjęciach :-)

No to teraz ja sprobuje zmienic sobie podpis;-):-)

ANKA
Fajne focie:tak::tak::tak:

WIKTORIA JA ZDOLNA:-D:-D:-D:-D:-D UDAŁO MI SIĘ:tak::tak:
ANKA ALE MASZ FAJNE FOTKI LALI NOWE:tak:
Dziekuje Babeczki:-)
Holercia to było takie proste a ja kombinowałam nie wiadomo co
liczy sie efekt koncowy i jest piekny :))
oliwka spi już 2,5 godziny :tak::tak::tak::tak: ale spioch z niej dziś :-)
Ale powinna się zaraz obudzić bo co chwila się rusza.

No i już nie spi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D więć idę do mojego szkraba,rozbudzi się ,dam jej jedzonko i się pobawimy :-)
woow zaszalala ale Laura dzis tez mi pospala bo 1,5h:szok:
a ja dzis jestem wkurzona na maxa na tescia poszedl sobie rano - myslalam ze do roboty bo jakos ma zaczynac za niedlugo i myslalam ze od dzis ale potem przyszedl (jak obiad byl gotowy dla mnie dla m i dla mlodego) rybka w sosie smietanowo szpinakowym i dla m jajko sadzone
no ale pojechalismy przed obiadem poplacic moj oriflame i po odbior oriflame i jak przyjechalam to myslalam ze kur***y dostane - zezarl mi rybe i ziemniaki
ku**a ale sie wkurzaylam musialam na nowo robic ....
cholercia jasna
darmozjad jeden....
nie chcialo mu sie robic
mogl powiedziec ze siedzi w domu to bym zrobila dla wszystkich cos a nie....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-Dnic tylko pozazdroscic
ALEKSIA
A tam oblejesz-NIE OBLEJESZ:tak::tak::tak:Kciuki juz zacisniete:tak::tak::tak:
Trzymamy kciuki:happy:
Moje dzieciaki tearz sie bawia piastolina:tak::tak::tak:Mi juz sie znudzilo i wykorzystalam okazje i czmychłam na BB;-):-)
Narazie dalam Im jeden kolor a jak ten sie znudzi to dam drugi:-):tak::tak::tak:

heheheh dobre rozwiazanie

A my bylysmy na spacerku w parku wrocilysmy przed 19
Jestesmy po kolacji moj wyszedl wiec skorzystalam z okazji by tu zagladanac
Ale dzis prasowanko mnie czeka wiec nie poklikam za duzo z Wami:baffled:

reklama
Do góry