reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chciałam sobie z męzem miły wieczór spędzić,a on przyszedł ,najadł się i juszedł na dół do teścia mecz oglądać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiśnia jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I znów mnie złość roznosi.

Panowie byłi coś tam poprawili i jeszcze coś im jeszcze zostało,ale już można kuchnię uważać jako zakończoną.
Hurrraaaaa skończyłam remont kuchni !!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Na razie uciekam pewnie później do Was zajrzę jeszcze.

No to fajnie ze po remoncie ale glupio ze chcialas spedzic milo wieczorek ze swoim a on sobie poszedl na meczyk:baffled:
Faceci tak maja Ja ostatnio jak chcialam sie napic ze swoim po drinku to on drinkowal ale nie ze mna:-D
Wcale sie nie dziwie ze Cie roznosi bo ja myslama ze sobie pojade do mamy do Polski:rofl2:

reklama
a to nasze dzisiejsze zdjecia :-D:-D:-D
cats2z.jpg
Toż to istny Słodziak,śliczniuchny i oczywiście przystojny ,jak to prawdziwy facet:tak::-):-):-):-):-)

No od razu lepiej :-d:-d:-d:-d
pokochać teściową to początek sukcesu w związku:-d:-d
Malinka cóż za złota myśl ,ale też w wielu związkach ścisła prawda:-)

Witam wszystkie mamy dzisiaj dołaczyłam do Waszej społeczności dzięki mojej siostrze która poleciła mi to forum:-)
Bardzo się cieszę bo już mi odbija od tego siedzenia semj w domu z dziećmi od rana do wieczora sama i nie ma dokogo buzi otworzyć niedługo zacznę gaworzyć albo rozmawiać ze ścianą;-)
Jestem mamą 12 letniej Laury i 6,5 miesięcznej Lenki która daje mi ostro w kość jest strasznie absorbująca 5 minut sama nie posiedzi więc biegam jak szalona żeby cokolwiek w domu zrobić przy moim małym potworze :-D

reklama
Do góry