świetnie ,oj teraz to dopiero będę gotowaćtrzeba sobie robic nowe zajecia bo by sie czlowiek zanudzil
As fajnie sie siedzi w nowej kuchni co/ Ja to w ogole lubie jak jest po remoncie

Jestem z okolic Warszawy,a konkretnie Marki.a że tak się zapytam dziewczyny czy któraś z Was jest może z Warszawy?
ja pochodzę z Poznania przeprowadziłam się tutaj bo mój facet jest warszawiakiem i mnie przekonał że tu nam będzie lepiej..wyszło tak że siedze sama jak palec nie znam tu żadnych mam z dziećmi jesli była by któraś z Warszawy to może udało by się wybrac na jakiś wspólny spacerek z maluchami :-)
dobrej nocki i ograj wszystkichdobre ,dobre cwaniara mała,czy to świadczy o tym co sądzi o twoim gadaniu?:-):-):-)
Brat przyszedł,lęcę na piwko i eurobiznes ,a może na skrabelki ich namówię;-)dobranoc wszystkim:-)
dowikla widze że Ci się bliźniaczki trafiły :-) podwójne szczęście podziwiam Cię jak Ty sobie radzisz z trójką szkrabów?
mój obrażony że siedzę przed kompem wykąpał małą![]()
Raczej tak.Cięzko będzie.To dziadostwo do sprzątania jakich mało.Do wszystkiego się przykleja.Radze sobie jakos,radze
Moj tez nafoszony ze kazalam Jemu odkurzcz przyniesc
AS
Ja zamierzam to wszystko sprzatnac dzisiajMyslisz ze to niemozliwe
![]()

Jeśłi jeszcze trochę posiedzimy to pewnie tak.Moje bobaski już spią a tak sie zastanawiam czy dobije dzisiaj do tysiąca postów![]()