reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

trzeba sobie robic nowe zajecia bo by sie czlowiek zanudzil:-D:-D:-D
As fajnie sie siedzi w nowej kuchni co/ Ja to w ogole lubie jak jest po remoncie
świetnie ,oj teraz to dopiero będę gotować :-D:-D

a że tak się zapytam dziewczyny czy któraś z Was jest może z Warszawy?
ja pochodzę z Poznania przeprowadziłam się tutaj bo mój facet jest warszawiakiem i mnie przekonał że tu nam będzie lepiej..wyszło tak że siedze sama jak palec nie znam tu żadnych mam z dziećmi jesli była by któraś z Warszawy to może udało by się wybrac na jakiś wspólny spacerek z maluchami :-)
Jestem z okolic Warszawy,a konkretnie Marki.

dobre ,dobre cwaniara mała,czy to świadczy o tym co sądzi o twoim gadaniu?:-):-):-)
Brat przyszedł,lęcę na piwko i eurobiznes ,a może na skrabelki ich namówię:tak:;-)dobranoc wszystkim:-)
dobrej nocki i ograj wszystkich

dowikla widze że Ci się bliźniaczki trafiły :-) podwójne szczęście podziwiam Cię jak Ty sobie radzisz z trójką szkrabów?

mój obrażony że siedzę przed kompem wykąpał małą :-D:-D:-D

Radze sobie jakos,radze:tak::tak::tak:
Moj tez nafoszony ze kazalam Jemu odkurzcz przyniesc:szok:

AS
Ja zamierzam to wszystko sprzatnac dzisiaj:szok::rofl2:Myslisz ze to niemozliwe:confused:
Raczej tak.Cięzko będzie.To dziadostwo do sprzątania jakich mało.Do wszystkiego się przykleja.:tak:

Moje bobaski już spią a tak sie zastanawiam czy dobije dzisiaj do tysiąca postów:-D
Jeśłi jeszcze trochę posiedzimy to pewnie tak.:-D:-D:-D

reklama
:tak::tak:Oglądałam dzisiaj Detektywów i było tam o zamianie dzieci w szpitalu a przedtem weszłam na oneta i tam własnie opisują chistorie tych dzieci.No znaczy teraz to one są juz pełnoletnie normalnie:szok::szok::szok::szok:to tak jagby do mnie ktoś przyszedł po kilkunastu latach i powiedział że moje dzieci są nie moje nie do uwiezenia że nawet w szpitalu trzeba dziecka swojego pilnowac.
Ale co tam sie martwie o moje dzieci jak są podobne do tatusia jak dwie krople wody:tak:

reklama
Do góry