reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez nie oddawalm malych na noc:no:
A jak byly jeszcze w inkubatorkach to mogłam do Nich chodzic o kazdej porze dnia i nocy i siedziec ile chcialam:tak:Wyciagac Je ,nosic,przebierac itd
Nawet jak Dominik przyszedł z M mnie odwiedzic to pielegniarki zawinely Klaudie w rozek ,posadziły Dominika na takim fotelu i daly Jemu Klaudie na apka:tak::tak::tak:
i tak powinno być :tak::tak:

No wlasnie mialam pisać a na co to jest bo ja jeszcze tego nie miałam
to lek homeopatyczny skuteczny w stanach niepokoju ,przy ząbkowaniu,na kolkę,przeciwbólowy ogólnie i przeciwgorączkowy.

reklama
Wiktoria
te czopki
Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.

A tak wygląda moje kochane dziecko jak czegos nie może dostać albo jej czegoś zabraniam.Z Aniołka robi się diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wiecie co jest dla Oliwki największą karą jaka mogłaby być??? krzyk na nią nie działa.Największą karą jest to że nie wezmę ją na ręce,że nie chce ja w tedy przytulić.Jak nie może sie do mnie przytulić to strasznie rozpacza.

Załączniki

• DSC01925.jpg
    DSC01925.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC01926.jpg
    DSC01926.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 37
A tak wygląda moje kochane dziecko jak czegos nie może dostać albo jej czegoś zabraniam.Z Aniołka robi się diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wiecie co jest dla Oliwki największą karą jaka mogłaby być??? krzyk na nią nie działa.Największą karą jest to że nie wezmę ją na ręce,że nie chce ja w tedy przytulić.Jak nie może sie do mnie przytulić to strasznie rozpacza.
Mała,sliczna złosnica:tak::tak::tak:

slodka:-):rofl2:
Dla Laury kara jest taka sama.A jak nie chce zjesc to jej sie pyatm czy idzie juz spac do lozeczka a ona wtedy pieknie otwiera buzie i zje wszystko co jej dam:-D

dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja jestem tego samego zdania.Nie mogłabym rodzic tak przy tylu osobach.To stresujące jak dla mnie.ja kiedys wpadłąm na you tube na porody i tam jest pokazywane jak kobiety rodzą w domu w basenie przy całej rodzinie przy swoich dzieciach.ja bym tak nie mogła.:no::no::no::no:
Ja miałam męża i asystę 12 lekarzy w tym 4 lub stażystów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też swojego do łózka wywalal ,ale ostatnio idzie i zasypia w 30 sekund wtedy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry