reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie mamy cichych dni poprostu zawsze jak z pracy przyjdzie to sygnałka mi pusci albo sms a dzisiaj cisza a moze jeszcze w pracy
odezwie sie nie martw sie na zapas
Oliwcia własnie mi usnęła,panuje błoga cisza,M juz się kapie.
hmmm planujesz cos:confused::-)
dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:

no popatrz trzeba ja sposobem

reklama
dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:
kiedyś musi być ten pierwszy raz.
ja mam to samo z każdym posiłkiem.
Kubuś je tylko pod presją.
W przedszkolu,w domu w gościach.
Dla niego samo jjedzenie to już kara okrutna.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

a tak w ogole to jestem posikana jak jade z Laura na zakupy.Na przyklad dzis jestemy w sklepie Laura siedzi w koszyku ja laduje spozywke a Ona do kazdego macha reka i gada Halooo :)) Tu sie tak wita z ludzmi wiec moja corka jest bardzo towarzysta i kontaktowa:-D:-D
Jak jestemy na spacerze to to samo kogo widzi to go wita:rofl2:

może może ;-);-);-);-) to sie okaże :-D:-D:-D:-D
fajnie ja z @ wiec mam L4:-D
Ania a laure uczysz po polsku mówic bo nie wiem.
A moje kochanie sie odezwało czyli po pracy już jest
A co do jedzenia to ja Martynce nie musze na siłe pchać ona wszystkozje i czasem więcej odemnie:szok:
Do Laury mowie tylko po polsku sama lapie niemiecki.Od nasteponego roku pojdzie do przedszkola to tam zacznie swoja nauke niemieckiego:tak:
A widzisz odezwal sie:rofl2:

reklama
Do góry