reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecko gada do maskotek i sobie śpiewa i nie myśli iść spać :-D:-D:-D:-D:-D
No to tak samo jak moja Martynka jak sie zacznie bawic lalkami i misiami a zacznie do nich gadać :-Dto nieraz sie usmiejemy zniej.
No a ja teraz kawke wypiłam i pójde klatke schodową umyć pomyłam sobie dzisiaj okna unas śliczna pogoga 15*C Martynka po polu chodziła a ja sobie otwarłam okna i mamy swieże powietrze:tak:a Kamilek spi.:tak:

reklama
a mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyć:wściekła/y::wściekła/y: a P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
albo sobie kupie pół litra i się upije:-D:-D:-D

PATRYSIU
Sliczne foteczki:tak::tak::tak:Sewciu jest sliczny:-)Moze zeswatamy Go z ktoras z moich dziewczynek:confused::tak::tak::tak:
jasne nie ma sprawy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Chciałam sobie z męzem miły wieczór spędzić,a on przyszedł ,najadł się i juszedł na dół do teścia mecz oglądać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiśnia jeden :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I znów mnie złość roznosi.

Panowie byłi coś tam poprawili i jeszcze coś im jeszcze zostało,ale już można kuchnię uważać jako zakończoną.
Hurrraaaaa skończyłam remont kuchni !!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Na razie uciekam pewnie później do Was zajrzę jeszcze.
not o fajnie jak remont juz zakonczony :tak::tak:

Witam wszystkie mamy dzisiaj dołaczyłam do Waszej społeczności dzięki mojej siostrze która poleciła mi to forum:-)
Bardzo się cieszę bo już mi odbija od tego siedzenia semj w domu z dziećmi od rana do wieczora sama i nie ma dokogo buzi otworzyć niedługo zacznę gaworzyć albo rozmawiać ze ścianą;-)
Jestem mamą 12 letniej Laury i 6,5 miesięcznej Lenki która daje mi ostro w kość jest strasznie absorbująca 5 minut sama nie posiedzi więc biegam jak szalona żeby cokolwiek w domu zrobić przy moim małym potworze :-D
witamy u nas ;-);-);-)

tak jest tu zarejestrowana ale nawet nie wiem jaki ma nick ;]
pewnie ma dość mojego marudzenia bo kazała m,i się wyżalać na forum i dała linka ;-)jej to dobrze mieszka z mamusią a ja 300 km od nich bez rodziny w poblizu :wściekła/y:
więc po zamęczam Was drogie forumowiczki :-D:-D:-D
a co do czasu to zaczęłam w końcu stosować metodę ,że wieczorem tatus też może coś zrobić przy małej
to chyba nawzajem sie pozameczamy :-D:-D:-D:-D:-D
No to się postaw w mojej sytuacji.
Rodzice i dwaj bracia rodzeni w okolicy 1000 m.
Teściowie na dole,Darka brat w piwnicy w foto studia,więc tak jakby tu mieszkał.,Drugi jego brat może z 1 km. od nas a trzeci niecałe 3 km.
To jest rodzinkaaaa :-D:-D:-D:-D:-D
Żyć nie umierać.:-D:-D:-D
to prawie tak jak u mnie cala rodzinka na miejscu :tak::tak::tak:

:tak::tak:Oglądałam dzisiaj Detektywów i było tam o zamianie dzieci w szpitalu a przedtem weszłam na oneta i tam własnie opisują chistorie tych dzieci.No znaczy teraz to one są juz pełnoletnie normalnie:szok::szok::szok::szok:to tak jagby do mnie ktoś przyszedł po kilkunastu latach i powiedział że moje dzieci są nie moje nie do uwiezenia że nawet w szpitalu trzeba dziecka swojego pilnowac.
Ale co tam sie martwie o moje dzieci jak są podobne do tatusia jak dwie krople wody:tak:
ja czytalam o tym :baffled::baffled::baffled:

W DE to wszytsko robia w pokoju w ktorym rodzisz:-) NO i roznic w tym ze sama rodzisz w jednym pokoju a nie w 5 na sali:-D:-D
Wspolczuje kobieta ktore musza rodzic w takich warunkach:baffled:
Chcialabym zeby opieka zdrowotna w Pl byla na takim poziomie co w DE
ja mialam porod rodzinny wiec nie wiem jak wygladaja inne sale :no: ale chyba sie przekonam przy nastepnym dzieciaczku :dry:

Viburcol to czopki- na bolesne zabkowanie.My tez je stosujemy nieraz kiedyś częściej.Są świetne,warto je mieć.Kup je sobie,zobaczysz mały się po nich uspokoi.
teraz to chyba ja bede musiala kupic to co polecasz :tak::tak:
KUpiłam tą maść ALANTAN taniutka jest.Zapłaciłam tylko 5,90zł :tak::tak::tak:
no widzisz jak tanio :-)

A tak wygląda moje kochane dziecko jak czegos nie może dostać albo jej czegoś zabraniam.Z Aniołka robi się diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wiecie co jest dla Oliwki największą karą jaka mogłaby być??? krzyk na nią nie działa.Największą karą jest to że nie wezmę ją na ręce,że nie chce ja w tedy przytulić.Jak nie może sie do mnie przytulić to strasznie rozpacza.
ale i tak slodko wyglada :tak::tak::tak::tak:
dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:
no to gratki dla Oliwki

Już są fotki
przed remontem wyglądała tak:

po remoncie wygląda tak:

suuuuuuuuper fajne meble i wogole wszystko bomba :tak::tak::tak::tak::tak:
dziewczyny macie gg?

mama Helenki a co Ty tu robisz o tej porze?
moj P chrpaie,poszlam sie kapac i myslalam ze on bedzie kompa okupowal a on chrapie
bo juz milalam nie wlazic dzis;)
ale sie okazalo ze musze do pracy kilka poprawek zrobic wiec wzielam sie od razu za robote
poprawki juz zrobione :confused:
No ledwo sie obudzi to już na bajki.A u nas wiosny nie widać bo troche snieg pada.Ale sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::angry:weszłam na NK i tam co są podspodem zdjęcia różnych ludzi było zdjęcie nagiej dziewczyny i wszystko dobrze widać:crazy::no::no::no:no jak tak można przeciesz dzieci to mogą zobaczyć a pisze żeby nie dodawać takich zdjęc:no:No a mój Kamilek własnie zasną a ja ide sprzątać i bede z doskoku:tak:
no masakra wierzyc az sie nie chce ze do takiego czegos dopuszczaja :angry::angry::angry:
a mój antoś dzisiaj rączkowy tylko na lapkach i na apkach adam nie dawł z nim rady więc kotlety muszę z nim smażyć:wściekła/y::wściekła/y: a P sobie u kolegi siedzi oj czuje że dzisiaj wieczorem jak dzieci pójdą spać to będzie ostra jazda bez trzymanki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
albo sobie kupie pół litra i się upije:-D:-D:-D
heh ale sama bedziesz pic zapros mnie :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

ja dziewczyny ide spac bom ztyrana jak wol :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja dopiero teraz witam sie z Wami:-)

Bylam z Laura w szpitalu bo dostala jakies wysypki na jednej rece
Dostalysmy masc wiec nic strasznego sie nie dzieje
Lali teraz spi a ja ide zrobic obiadek
Potem odpisze bo juz przeczytalam posty Moj dzwonil ze zaraz bedzie wiec obiadek musi byc cieplutki:tak:

as kuchnia śliczna ale przed remontem też była fajna:tak::tak: ja lubie jasne drewno więc u mnie była by pewnie w kolorze sosny:tak::tak: ale funkcjonalna bardzo:tak:

reklama
Do góry