Patrysia ja cię nie poznaje cóż za słownictwo...ale rozumiem ,bo ja czasami i gorzej.....![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrysia ja cię nie poznaje cóż za słownictwo...ale rozumiem ,bo ja czasami i gorzej.....![]()
no chyba ja mu zaraz zrobie powrot zimy jak nie wpuszczxe do domu i bedzie na dworze nocowalbo tym naszym chlopom to chyba wiosna juz do glowy uderzyla![]()
ja to i bym poszla ale nikomu malego nie zostawiam bo jestem o niego fest zazdrosna tym bardziej jak wiem ze tesciowka bedzie do niego laziladziewczyny co z tymi facetamitrzeba nimi potrzasnąć fest
patrysia trzeba lać i patrzeć czy równo puchnie zrób mu numer i jak w nastepny weekend będzie w domu to ty idź sobie sama na wódeczkę a co![]()
to teraz nam musi uderzyćbo tym naszym chlopom to chyba wiosna juz do glowy uderzyla![]()
no chyba ja mu zaraz zrobie powrot zimy jak nie wpuszczxe do domu i bedzie na dworze nocowal![]()
heh i zeby tak wygladalo od poczatku to bylo by dobrzea u mnie do tego adam przechodzi sam siebie leń się z niego zrobił na maxadzisiaj mu samoloty w pokoju robiłam znaczy się wywaliłam mu ubrania z szafek zeszyty i całą masę pierduł z biurka i miał sprzątać ile przy tym było wycia krzyku lamentu oo matko
byłam o krok od zapuszczenia pasa w ruch
miał szczęście że antoche nosiłam na rękach bo dostałby dzisiaj reguralny wpieprz
no chłopak 10 lat a pyta mnie jak bluze złożyć a na koniec czego nie chciało mu się składać wrzucił do kosza na pranie jak to zobczyłam to
oj szybko wyciągał to spowrotem i składał
![]()