Anabuba
czarownica mroźnego lądu
As to ja sie wpraszam na picie
przyda mi sie:-) a tak w ogole jakby ktoras chciala to moj nr gg jest na nk:-) nie bede tu na forum podawac,ewentualnie moge na priva

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANABUBA
Nie dobijaj mnie plis
I tak juz jestem cholernie zła na sama siebie
Dam Jej kaszke ryzowa na wodzie z butli i moze wypije
A jak Weronisia![]()
przyjeżdzaj .W sumie masz bliskoAs to ja sie wpraszam na picieprzyda mi sie:-) a tak w ogole jakby ktoras chciala to moj nr gg jest na nk:-) nie bede tu na forum podawac,ewentualnie moge na priva
![]()
do kaszki dodaj jej jak masz pojemniczek frutapury ,albo jakiegoś innego owocu takiego przecierowego,ale łagodnego na brzuszek.ANABUBA
Nie dobijaj mnie plis
I tak juz jestem cholernie zła na sama siebie
Dam Jej kaszke ryzowa na wodzie z butli i moze wypije
A jak Weronisia![]()
Zyrtec jest na przeciwhistaminowy i raczej na brzuszek nie pomożesorki noja wiem ze czasami kusi ze sie moze nic nie stanie...daj jej zyrtec moze jesczze jak masz
Weronika narzie w miare dobrze.ale coraz czesciej kicha wiec penie bedzie niezly katar![]()
no wlasnie,musze wyciagnac zestaw lekow![]()
dieta to najlepszy sposób na wszystkoNarazie dalam Jej lakcid ale zyrtec tez mam wiec dam Jej
No i od teraz przestrzegam na 100% regorystycznej diety![]()
No widać po tym uśmiechu że spać sie nie chce śliczna księżniczkaA tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie![]()