A jak moge sprawdzic czy to jest AZSto moze miec AZS a przy tym jak sie codziennie odpowiednio nie nawilza to moga byc szostkie i czerowne

Ja staram sie Jej nawilzac no ale czasami zapominam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak moge sprawdzic czy to jest AZSto moze miec AZS a przy tym jak sie codziennie odpowiednio nie nawilza to moga byc szostkie i czerowne
Mi moja lekarka mowila ze te zmiany skorne czesto uaktywniaja sie po cieplej kapieli lub po cieplym piciu np mleku.Tak jadła czekoladę 2 dni temu ale po tej maści alantan zeszło,wczoraj już nic nie było,rano też a wieczorem się pokazało znowu.
policzki są czerwone i trochę szorstkie, ale krostki są maleńkie ale takie podskórne bardziej,nie ma ich dużoale ma wysypke czy tylko czerwone?
A jak moge sprawdzic czy to jest AZS
Ja staram sie Jej nawilzac no ale czasami zapominam![]()
Jadła troche tortu i to bylo napewno przyczyna biegunkitakie wlasnie policzki bez wyraznej przyczyny moga byc wlasnie tego objawem.a nie ma np. w zgieciach lokciowych albo pod kolanami zaczerwienienia? a tortu nie jadla?
mysle ze AS lepiej Ci to wytlumaczy niz ja:-)
Oby jutro dała Wam pospac;-):-)Oliwka usnęła :-):-):-):-):-):-):-):-) szybko poszło,wyszalała sie to szybko usnęła ,była juz bardzo zmęczona.![]()
Raczej początkowy AZSpoliczki są czerwone i trochę szorstkie, ale krostki są maleńkie ale takie podskórne bardziej,nie ma ich dużo
Już tłumaczętakie wlasnie policzki bez wyraznej przyczyny moga byc wlasnie tego objawem.a nie ma np. w zgieciach lokciowych albo pod kolanami zaczerwienienia? a tortu nie jadla?
mysle ze AS lepiej Ci to wytlumaczy niz ja:-)
Jadła troche tortu i to bylo napewno przyczyna biegunki
Te policzki takie czerwone i szorstkie ma czesto i wlasnie wydaje mi sie ze bez przyczynyWczoraj zanim zjadla tort to juz takie miala
W łokciach i pod kolankami nie ma,ale ma pod brodka
Sama piszesz ,że jadła tort.W torcie jest słodka śmietana.Smietana znów to słodkie mleko czyli laktoza.Moim zdaniem to właśnie to.Jadła troche tortu i to bylo napewno przyczyna biegunki
Te policzki takie czerwone i szorstkie ma czesto i wlasnie wydaje mi sie ze bez przyczynyWczoraj zanim zjadla tort to juz takie miala
W łokciach i pod kolankami nie ma,ale ma pod brodka