Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja jak chodzilam do technikum to na dzien wagarowicza poszlismy na takie blokowisko i za krzaczkami sobie trunkowalismy:-);-)
my zrobilismy sobie ognisko na takich stawach.fajnie bylo:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak chodzilam do technikum to na dzien wagarowicza poszlismy na takie blokowisko i za krzaczkami sobie trunkowalismy:-);-)
Na początek tak.To wystarczy w zupełności.AS
Czyli przestrzeganie diety i nawilzanie powinno wystarczyc![]()
Ja wogole super wspominam lata z technikummy zrobilismy sobie ognisko na takich stawach.fajnie bylo:-)
Mniej wiecej wiem,bo Dominik tez jest alergikiemNa początek tak.To wystarczy w zupełności.
Tylko ja nie wiem czy Ty wiesz jak w takim przypadku wprowadza się "podejrzane" produkty do diety
AS
Czyli przestrzeganie diety i nawilzanie powinno wystarczyc![]()
To super.Pamiętaj na każdy produkt musi być pełne 3 tygodnie.Mniej wiecej wiem,bo Dominik tez jest alergikiem
A poza tym jestesmy pod stala opieka gastroenterologa i Ona nam mowi co kiedy i jak![]()