reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Na początek tak.To wystarczy w zupełności.
Tylko ja nie wiem czy Ty wiesz jak w takim przypadku wprowadza się "podejrzane" produkty do diety
Mniej wiecej wiem,bo Dominik tez jest alergikiem
A poza tym jestesmy pod stala opieka gastroenterologa i Ona nam mowi co kiedy i jak:tak:

cd kretyna

<Endrju> Sluchaj co mi kumpel opowiedzial. Ogolnie facet siedzi w bractwie rycerskim, i kiedys zalozyl sie z jakims typem o szesciopak ze go zloi. Spuscil mu manto i koles pojechal do sklepu autobusem. Ze srodek turnieju to tylko plaszcz na kolczuge zalozyl a poltoraka do torby. Na przystanku zaczepil go jakis lump zeby mu kase dal. Facet wkurzony ze przegral kazal mu spierdalac, lump sie wkurwil i z kosa do niego. Oczywiscie zatrzymala sie na kolczudze. Gosciu patrzy na menela i wyciaga miecz. W tym momencie lump oczy jak 5 zloty i spierdala z krzykiem "o *****! nieśmiertelny" :D

<i> rzecz się działa na koncercie w kiblu
<gość 1> opadł Ci?
<gość 2> noo
<gość 1> noo, to musisz go postawić
<i> chwila przerwy
<gość 1> no, stoi Ci już?
<gość 2> no stoi
<gość 1> no, to możemy iść
<i> jak się okazało gość irokeza na żel stawiał :p

<i> w kawiarni, para dostaje rachunek
<ona> nie płać za mnie
<on> za ciebie nie muszę płacić, płacę za kawę

<i> on wysyla do niej sms
<on> kochanie powinnismy dzielic sie wszystkim :*
<ona> to zly pomysl :*
<on> oj przestan :*
<ona> nie chce sie dzielic z Toba moimi emocjami teraz...
<on> ja sie podziele: dzisiaj dostalem podwyzszke w pracy i teraz koncze projekt
<ona> to wspaniale :*
<on> a terz twoja kolej gwazdo :*
<ona> robie wielka kupe bo sie zatrulam czekoladkami od Ciebie misiu-pysiu :*
<on> tak to zly pomysl...

reklama
Do góry