reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As wesoło masz ze swoim kubusiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mnie teksty dzieciaków doprowadzają do śmiechu ale aż boję się pomyśleć co będzie jak jula pójdzie do szkoły:rofl2::rofl2:

reklama
patrysia normalnie wpadam do ciebie na obiad:-D:-D:-D:-D:-D:-D klusek śląskich to ja dobry rok nie jadłam a uwielbiam:tak::tak::tak::tak:
jak twój M po imprezce??????zime ma czy wiosne:confused::rofl2:

A tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
slicznie wyglada no co Ty matka chcesz :rofl2:

Moje tez uwielbiaja wywalac mi chusteczki pampersa:tak:
A jak dopadna sie do chusteczek higienicznych to dodatkowo dra je na strzepy
to tak samo jak u nas - jak dziewczynki :confused:

dziewczyny a czy to mozliwe zeby te szorstkie czerwone policzki były od wody mineralnej????znowu dzis jej się nasiliło.a czekolady jej nie dawałam.W sumie nigdy wody nie lubiła wieć nie piła, a teraz chce pić non stop.Pijemy Żywca-niegazowaną.A dziś wypiła sporo.nie wiem już co o tym myśleć:no:
oj nie wiem nigdy tak nie mialam :baffled:

wstawać śpiochy:-D:-D:-D meldować sie w szeregu zbiórka:tak::-p
tez sie melduje ;-) szefowo :-D
ja mam moze 1zł w portfelu albo i nie,a na koncie tez nieweile debetu juz:rofl2:
heh jestem lepsza od Ciebie bo mam chyba 3 zl :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Melduje sie i ja:-)
ANABUBA
Wspolczuje Tobie :no:Oby Weronisi szybko przeszło.Buziaki

Moja Wiktoria okolo polnocy obudzila sie obsrana.Wzielam ja do lozka ,przebralam i troche ze mna polezala.Ta kupa to byla taka jaka robia noworodki:szok:Nawet miala taki sam smrod:baffled:

Teraz dzieciaki siedza z M w kuchni i roboa sniadanie a ja musze ogarnac
to mialas robote jeszcze w nocy no ale nie dziwie Ci sie bo to samo mialam z Sewkiem
słuchajcie tekst z przed chwili

Kubuś coś namiętnie mi tłumaczy na temat obejrzanej bajki:
power rangers to... power rangers tamto
w pewnym momencie rzuca mi tekstem:
Mamo kumasz czaczę ?
Ja szok ,zamurowało mnie ,ale odpowiadam
No nie bardzo wiem o co chodzi...
A Kubuś :
to jak nic nie kumasz to ja Ci to łopatologicznie wytłumaczę .

No ja już nie mogę.Boki ze śmiechu mnie bolą :-D:-D:-D:-D
Umrę od tego rozrechotania.

no już nie mogę z tym małym
Siedzę teraz u Klaudii i z wami pisze.
Przychodzi łobuziak i woła Klaudię,którz właśnie książkę czyta
Klaudia nic
ten znowu Klaudia .....
-ta już nie wytzrzymuje i pyta coooooooooooo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Kubuś
Taki z Ciebie kujon,że wogóle się z Tobą dogadać nie można ...
I wyszedł z pokoju..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
on jest normalnie z tymi tekstami rozbrajajacy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

patrysia normalnie wpadam do ciebie na obiad:-D:-D:-D:-D:-D:-D klusek śląskich to ja dobry rok nie jadłam a uwielbiam:tak::tak::tak::tak:
jak twój M po imprezce??????zime ma czy wiosne:confused::rofl2:
a powiem Ci ze dostal materac do drugiego pokoju - oczywiscie sam sobie go musial nadmuchac bo co ja sie kobita przemeczac bede i spal w drugim pokoju na podlodze a ja w wygodnym lozku :-D:-D:-D:-D
nawet nie slyszalam kiedy przyszedl ale kolo 24 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wpadaj na obiadek jest wystarczajaco :tak::tak::tak:

lece zobaczyc moja pieczen

a powiem Ci ze dostal materac do drugiego pokoju - oczywiscie sam sobie go musial nadmuchac bo co ja sie kobita przemeczac bede i spal w drugim pokoju na podlodze a ja w wygodnym lozku :-D:-D:-D:-D
nawet nie slyszalam kiedy przyszedl ale kolo 24 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i tak trzymaj jak się przespi na podłodze raz drugi to się nauzy hi hi hi:-D:-D:-D

no i tak trzymaj jak się przespi na podłodze raz drugi to się nauzy hi hi hi:-D:-D:-D

No i to jesposób na grzecznego meża :-D:-D:-D:-D:-D

Kuba je teraz drugie śniadanie.
Na śniadanie je odgrzewaną pizzę z wczoraj.A niech je jego sprawa.
W pewnym momencie daje psu samą końcówkę.
Ja hmmmm.
A młody
-no co ?
On tak patrzy na mnie.....
Chyba jest niedożywiony :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Nota bene walczą z psią nadwagą ,bo już 40 kg przekroczył :-D:-D:-D:-D:-D
Uciekam kobitki obiadek do meza do łóżeczka się położyć.
Daruś wczorajsze karty z teściem dość mocno zakrapiane teraz odsypia.
Idę się przytulić ,bo mi się zimno jakoś zrobiło.:tak::-D:-D:-D:-D

ja kiedyś w akcie desperacji jak na julke nic nie działało to zrobiłam jej chłodną kąpiel i stopniowo ją zanurzałam pomogło ale na początku był taki krzyk że już nigdy później nie robiłam kąpieli tylko okłady na czoło łydki :tak::tak::tak:
a najbardziej zawsze zadziwia mnie jedno jak jula ma np 39.stopni i bawi się w najlepsze gania :eek::eek: ja przy 38 jestem padnięta:confused2:
wlasnie dlatego zrobilam malej oklady,jakby nie skutkowalo to by pewnie byla kapiel.jest marudna teraz troche ale trudno.one obie jak maja 39 to sie potarfia jeszcze niezle bawic tylko po wypiekach i oczach wiadc goraczke

dobrze mu tak:-D

dobra ja ise zmywam bo wlasnie P dzownil ze juz o 12 bedzie w domu,ide sie troche ogarnac bo narazie tylko sie ubarlam:-)

milego dnia kobiety

:-DWitam i ja ale na począdku chciałam przeprosić za to wczoraj poszłam bez pożegnania ale Kamilek zacza płakać i nie było szans zeby napisać i tylko zdążyłam wyłączyć kompa:zawstydzona/y:
A u nas nocka dobra no i już jestesmy po obiadku ja już w kosciele byłam i teraz Kamilka usypiam a jak usnie to kawusie sobie zrobie i zwami posiedze.Dobra ide czytac o czym wczoraj plotkowałyscie:-D:-D

No to koniecznie daj znac po wizycie:tak::tak::tak:
Moze uda sie dostac jakas fotke to wklej ja nam tu na BB

Niestety żadnej fotki nie dostałam:no::baffled:

o to fajnie a w ktorym sklepie dokladnie - bylam jakos ostatnio - w niedziele :tak:

W Plus Gsm w Plazie :tak:

Witam dziewczyny jak widać mamy nie zadobrą noc Kamilek ciągle na rączkach nie ma gorączki ale go brzuszek boli.Normalnie kicha zobaczymy kiedy pójdzie spać czy wogule pójdzie:crazy::szok::-(

Bieeeedna

dzisiaj m wrocil z nocki i mowil mi ze byl wypadek u nich w pracy
chlopaczek w wieku miojego m (27 lat) wpadl do wciagarki i ma powazny uraz kregoslupa - nie wiadomo czy bedzie chodzil
a w grudniu zaczal sie budowac i ma dziecko 2 letnie ...:szok:
normalnie az szkoda...
Szkoda chłopaczka strasznie:-:)-(

pisałyscie wczoraj o zupie pieczarkowej ja robie tak
-2 litry wody + 2 kostki rosołowe
-3 marchewki jedna pora drobno pokroić
-60-70 dkg pieczrek umyć pokroić
wszytsto zagotować i gotować tak około 30 minut
-w miseczce z ciepłą wodą rozpuściś 3 serki topione pieczarkowe hohlanda(można sobie pomóc blenderem)
-dodać rozpuszczone serki do reszty posypać posiekana natke pietruszki serwować z makaronem :-)
u nas to ulubiona zupa wszyscy sie nia zajadamy no i postna jak na piątek;-);-)
Pycha zupka, tylko taka ilość:confused: U mnie to na mesiąc.. bo raczej tylko ja jadam zupy, M i Pati to tylko w malutkiej miseczce troszeńkę i wystarczy... wolą mięcho normalne:-D

Witam
Piotruś drzemie. Wstał dziś o 3:00 w rewelacyjnym wprost nastroju, z uśmiechem od ucha do ucha i ochotą na zabawę. :baffled: Dostał pić, zgasiłam światło i kazałam spać, a ten jeszcze przez dobre pół godziny gadał sam ze sobą, ale na tyle głośno, że wszyscy sąsiedzi na bank słyszeli :sorry2: Wstaliśmy przed 10:00, ale już nie miał tak dobrego nastroju :dry: Zmęczona jestem, a jeszcze nic sprzątnąć nie zdążyłam :no:
No to uciekam. Życzę miłego dzionka :tak:

Jej jej to niezłą Wam zrobił pobudkę

A to nasze fotki z dzisiejszego spacerku:
Byliśmy nawet na huśtawkach :tak::tak::tak::tak:

śliczniutka!! a jaka szczęśliwaa!! W końcu po zimie można się pohuśtać:tak::tak:

2 dni mnie nie było, a Wy normalnie naprodukowałyście 100 stron!! narazie doszłam tylko do 50, jeszcze 50 do nadrobienia mi zostało.. musze troche odsapnąć:-D:-D

a ja chorowałam, kurde tak mnie przewiało jak do lekarza jechałam w piątek z rana=, że jak wróciłam to od razu mnie poskładało, cała prawa strona mnie bolała że nikt mnie dotknąć nie mógł, ucho węzły chłonne i jeszcze na zęby dziąsła i wszystko poszło.. blee nie życze nikomu..:-(

Ale przelezalam cale 2 dni w domku w łóżku i juz jest ok.. na szczescie bo dzisiaji jutro nie iwem jak bym w pracy wysiedziała..:tak::-)

reklama
Witam w niedzielne przedpołudnie :-) Juz nawet nie marzę o tym, żeby was nadrobić ;-) Idę chociaż ostatnie 3 strony przeczytać

Do góry