reklama
slicznie wyglada no co Ty matka chceszA tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie![]()

to tak samo jak u nas - jak dziewczynkiMoje tez uwielbiaja wywalac mi chusteczki pampersa
A jak dopadna sie do chusteczek higienicznych to dodatkowo dra je na strzepy

oj nie wiem nigdy tak nie mialamdziewczyny a czy to mozliwe zeby te szorstkie czerwone policzki były od wody mineralnej????znowu dzis jej się nasiliło.a czekolady jej nie dawałam.W sumie nigdy wody nie lubiła wieć nie piła, a teraz chce pić non stop.Pijemy Żywca-niegazowaną.A dziś wypiła sporo.nie wiem już co o tym myśleć![]()

tez sie melduje ;-) szefowowstawać śpiochymeldować sie w szeregu zbiórka
![]()

heh jestem lepsza od Ciebie bo mam chyba 3 zlja mam moze 1zł w portfelu albo i nie,a na koncie tez nieweile debetu juz![]()

to mialas robote jeszcze w nocy no ale nie dziwie Ci sie bo to samo mialam z SewkiemMelduje sie i ja:-)
ANABUBA
Wspolczuje TobieOby Weronisi szybko przeszło.Buziaki
Moja Wiktoria okolo polnocy obudzila sie obsrana.Wzielam ja do lozka ,przebralam i troche ze mna polezala.Ta kupa to byla taka jaka robia noworodkiNawet miala taki sam smrod
Teraz dzieciaki siedza z M w kuchni i roboa sniadanie a ja musze ogarnac
słuchajcie tekst z przed chwili
Kubuś coś namiętnie mi tłumaczy na temat obejrzanej bajki:
power rangers to... power rangers tamto
w pewnym momencie rzuca mi tekstem:
Mamo kumasz czaczę ?
Ja szok ,zamurowało mnie ,ale odpowiadam
No nie bardzo wiem o co chodzi...
A Kubuś :
to jak nic nie kumasz to ja Ci to łopatologicznie wytłumaczę .
No ja już nie mogę.Boki ze śmiechu mnie bolą
Umrę od tego rozrechotania.
on jest normalnie z tymi tekstami rozbrajajacyno już nie mogę z tym małym
Siedzę teraz u Klaudii i z wami pisze.
Przychodzi łobuziak i woła Klaudię,którz właśnie książkę czyta
Klaudia nic
ten znowu Klaudia .....
-ta już nie wytzrzymuje i pyta coooooooooooo
a Kubuś
Taki z Ciebie kujon,że wogóle się z Tobą dogadać nie można ...
I wyszedł z pokoju..
![]()

a powiem Ci ze dostal materac do drugiego pokoju - oczywiscie sam sobie go musial nadmuchac bo co ja sie kobita przemeczac bede i spal w drugim pokoju na podlodze a ja w wygodnym lozkupatrysia normalnie wpadam do ciebie na obiadklusek śląskich to ja dobry rok nie jadłam a uwielbiam
jak twój M po imprezce??????zime ma czy wiosne![]()

nawet nie slyszalam kiedy przyszedl ale kolo 24

wpadaj na obiadek jest wystarczajaco

lece zobaczyc moja pieczen
no i tak trzymaj jak się przespi na podłodze raz drugi to się nauzy hi hi hia powiem Ci ze dostal materac do drugiego pokoju - oczywiscie sam sobie go musial nadmuchac bo co ja sie kobita przemeczac bede i spal w drugim pokoju na podlodze a ja w wygodnym lozku

no i tak trzymaj jak się przespi na podłodze raz drugi to się nauzy hi hi hi![]()
No i to jesposób na grzecznego meża

Kuba je teraz drugie śniadanie.
Na śniadanie je odgrzewaną pizzę z wczoraj.A niech je jego sprawa.
W pewnym momencie daje psu samą końcówkę.
Ja hmmmm.
A młody
-no co ?
On tak patrzy na mnie.....
Chyba jest niedożywiony

Nota bene walczą z psią nadwagą ,bo już 40 kg przekroczył

Uciekam kobitki obiadek do meza do łóżeczka się położyć.
Daruś wczorajsze karty z teściem dość mocno zakrapiane teraz odsypia.
Idę się przytulić ,bo mi się zimno jakoś zrobiło.

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wlasnie dlatego zrobilam malej oklady,jakby nie skutkowalo to by pewnie byla kapiel.jest marudna teraz troche ale trudno.one obie jak maja 39 to sie potarfia jeszcze niezle bawic tylko po wypiekach i oczach wiadc goraczkeja kiedyś w akcie desperacji jak na julke nic nie działało to zrobiłam jej chłodną kąpiel i stopniowo ją zanurzałam pomogło ale na początku był taki krzyk że już nigdy później nie robiłam kąpieli tylko okłady na czoło łydki
a najbardziej zawsze zadziwia mnie jedno jak jula ma np 39.stopni i bawi się w najlepsze ganiaja przy 38 jestem padnięta
![]()
a powiem Ci ze dostal materac do drugiego pokoju - oczywiscie sam sobie go musial nadmuchac bo co ja sie kobita przemeczac bede i spal w drugim pokoju na podlodze a ja w wygodnym lozku
dobrze mu tak

dobra ja ise zmywam bo wlasnie P dzownil ze juz o 12 bedzie w domu,ide sie troche ogarnac bo narazie tylko sie ubarlam:-)
milego dnia kobiety
wiktoria12
Mama i żona :)

A u nas nocka dobra no i już jestesmy po obiadku ja już w kosciele byłam i teraz Kamilka usypiam a jak usnie to kawusie sobie zrobie i zwami posiedze.Dobra ide czytac o czym wczoraj plotkowałyscie

medeuska
październikowa mama'09
No to koniecznie daj znac po wizycie
Moze uda sie dostac jakas fotke to wklej ja nam tu na BB
Niestety żadnej fotki nie dostałam

o to fajnie a w ktorym sklepie dokladnie - bylam jakos ostatnio - w niedziele![]()
W Plus Gsm w Plazie

Witam dziewczyny jak widać mamy nie zadobrą noc Kamilek ciągle na rączkach nie ma gorączki ale go brzuszek boli.Normalnie kicha zobaczymy kiedy pójdzie spać czy wogule pójdzie:-(
Bieeeedna
Szkoda chłopaczka strasznie:-dzisiaj m wrocil z nocki i mowil mi ze byl wypadek u nich w pracy
chlopaczek w wieku miojego m (27 lat) wpadl do wciagarki i ma powazny uraz kregoslupa - nie wiadomo czy bedzie chodzil
a w grudniu zaczal sie budowac i ma dziecko 2 letnie ...
normalnie az szkoda...
Pycha zupka, tylko taka ilośćpisałyscie wczoraj o zupie pieczarkowej ja robie tak
-2 litry wody + 2 kostki rosołowe
-3 marchewki jedna pora drobno pokroić
-60-70 dkg pieczrek umyć pokroić
wszytsto zagotować i gotować tak około 30 minut
-w miseczce z ciepłą wodą rozpuściś 3 serki topione pieczarkowe hohlanda(można sobie pomóc blenderem)
-dodać rozpuszczone serki do reszty posypać posiekana natke pietruszki serwować z makaronem :-)
u nas to ulubiona zupa wszyscy sie nia zajadamy no i postna jak na piątek;-);-)

Witam
Piotruś drzemie. Wstał dziś o 3:00 w rewelacyjnym wprost nastroju, z uśmiechem od ucha do ucha i ochotą na zabawę.Dostał pić, zgasiłam światło i kazałam spać, a ten jeszcze przez dobre pół godziny gadał sam ze sobą, ale na tyle głośno, że wszyscy sąsiedzi na bank słyszeli
Wstaliśmy przed 10:00, ale już nie miał tak dobrego nastroju
Zmęczona jestem, a jeszcze nic sprzątnąć nie zdążyłam
![]()
No to uciekam. Życzę miłego dzionka![]()
Jej jej to niezłą Wam zrobił pobudkę
śliczniutka!! a jaka szczęśliwaa!! W końcu po zimie można się pohuśtać

2 dni mnie nie było, a Wy normalnie naprodukowałyście 100 stron!! narazie doszłam tylko do 50, jeszcze 50 do nadrobienia mi zostało.. musze troche odsapnąć

a ja chorowałam, kurde tak mnie przewiało jak do lekarza jechałam w piątek z rana=, że jak wróciłam to od razu mnie poskładało, cała prawa strona mnie bolała że nikt mnie dotknąć nie mógł, ucho węzły chłonne i jeszcze na zęby dziąsła i wszystko poszło.. blee nie życze nikomu..:-(
Ale przelezalam cale 2 dni w domku w łóżku i juz jest ok.. na szczescie bo dzisiaji jutro nie iwem jak bym w pracy wysiedziała..

reklama
Podziel się: