reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fajna pora bo maluszek zdąży się przed zimą zahartować spacerkami zime przejeździcie w gondolce a wiosną już spacerówka:tak::tak: mam porównanie moja jula urodziła się w kwietniu zimą była za duża by jeździć w gondolce a ja ciągle miałam wrażenie że jej zimno:tak::tak: adam urodził się w lutym do lata jeździł w głębokim wózku a potem w spacerówie ale na zime był dosyć duży więc ok.... antocha na przyszłą zime będzie miał już rok tak więc będzie bez problemu:tak:

No i w sumie masz rację:tak: Nie patrzyłam na to w ten sposób jeszcze:tak:
Ale.. kupiłam pierwsze śpioszki ostatnio jak bylam na zakupach.. nie moglam sie powstrzymac:-D:-D:-D
różowe.. jak bedzie chłopczyk to bede go ubierac na różowo:-D:-D:-D:-D

reklama
hej dziewczyny:happy:ja po drzemce położyłam się na chwile i zasnełam kamiennym snem:szok::szok: głowa mnie tak łupała że szok
dowikla jak postępy remontowe???? daleko ty masz do tej castoramy???? ja poznańską castorame to wsominam z sentymentem......... moje kochannie było tam na delegacji miał być tydzień był 3 tygodnie mieszkał w hotelu naramowice i tam pomyłka telefoniczna;-)i zaczął się nasz romans i trwa do dzisiaj:tak::tak::tak::tak:
To była świetna pomyłka.

Czemu nie ma nikogo?:confused::confused:

teraz już widzę :-D:-D:-D:-D:-D
Wpadłam na chwilkę a tu takie pustki ,aż smutno...:-(
muszę znów uciekać ,bo obiadek sam się nie zrobi.
Mamy gości za godzinkę.Chrzestni Klaudii przyjdą na spóźnione imieninki.:tak:

Ja też ,ale oni są po kolei już 4 dzień i powolutku zaczynam mieć dość.
Nie mogli ,by się wszyscy razem zejśc?:confused::confused:

z drugiej jednak strony jak zejdą się wszyscy to jest ok.25 osób ,a wtedy znów padam na pysk.:-D:-D:-D:-D:-D
I tak źle i tak niedobrze :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry