anka26_x_07
Mama Laury :)
z psem jak z dzieckiem mam jedno wiec na psa sie nie zdecuduje Laura posadze na nocnik wlacze bajke i siedzi 30 minutek a ja dlaej drzemie z psem tak sie nie da

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To idz do niego a nie tam psami sie zajmujJa już jestem i Wam chwilkę potowarzyszę.
Niestety nie za długo ,bo mój Daruś do łózeczka mnie woła.
Jeszcze muszę wyjśc z psem i zwierzyniec nakarmić.
No masz racje może jak będzie miała ponat 20 lat to zmondrzeje albo jeszcze bardziej z gupiejewiktoria nie warto sie denerwować, i tak nic tym nie zmienisz![]()
Ale chyba sie opiłaś bo coś poknociłaś z cytatamiA gdzie jesteście
No to wystarczyhahahaha -ale śmieszne !!!!
Piłam tylko wiśniówkę ,bo wściekłego psa to nie przełknę.Fujjjj![]()
Anka raczej sie nie dapies bardziej wymagający widoczniej
![]()
A ja wychodzę ,bo lubię.Dziś wyjątkowo wcześnie wyjdę .Normalnie chodze po północy,bo już ludzie nie chodzą wtedy i pies luzem moze polatać.Jejku As chce Ci się o takiej porze z psem wychodzić,ja bym nie wyszła zwłaszcza ze zimno i deszcz pada.Dlatego psa nie mam
Mojej tesciowej pies jest bardzo wytrzymały jak wyjdzie z nim na noc np o 19.00 czy 20.00 to rano w dzień powszedni wychodzi z nim przed pracą także po 5.00 rano ale w weekend to ok 8.00 i pies wytrzymuje bez problemu. ma chyba duzy pęcherz![]()
Pies by małej Ci pilnował.z psem jak z dzieckiem mam jedno wiec na psa sie nie zdecuduje Laura posadze na nocnik wlacze bajke i siedzi 30 minutek a ja dlaej drzemie z psem tak sie nie da![]()
A ja wychodzę ,bo lubię.Dziś wyjątkowo wcześnie wyjdę .Normalnie chodze po północy,bo już ludzie nie chodzą wtedy i pies luzem moze polatać.
Mój potrafi nie wychodzić 14 godzin .Przez ten cały czas i tak tylko śpi.
Pies by małej Ci pilnował.