luna665
Mama grudniowa 2007
Nie wiem ile czasu mi to zajelo, ale mala zdazyla zjesc i oddac na twardo:-)
No ale dojszłam
Gratuluję pierwszego zębolka
Ja mam/mialam identyczny i bardzo go sobie chwalilam. Fakt-tego nigdy nie zostawia sie bez opieki-dziecko - zywe sreberko

Chyba skończyłam
U nas wicher az drzewa do ziemi sie gną. Na ścianie szczytowej pourywalo w nocy srodkowe mocowania od piorunochronu i teraz na tym wietrze wali w sciane az uszy puchną. Nie wiem jak ja mala poloze spac
No ale dojszłam
Moje wielkie gratulacje!!!Mamy drugiego ząbka
Oj mój by miał już pooglądane! Postarałabym się, żeby nic z tego filmu nie wiedziałmoj P tez mnie dzispol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec
![]()
Na łopatki, że kjest pusta wiedziałam, ale ten program jakoś mi umknął.
No ja też taka przykladną uczennica bylam. 2 razy mieli mnie wyrzucic, ale u dyrka mialam dlug wdziecznosci-dzieki Bogu.Ja wogole super wspominam lata z technikum
Wiecej blałek niz obecnosciAle było git
![]()
Okropna noc, ja jeszcze takiej nocki i temp nie doswiadczylam, straszneprzed 22 dalam Weronice nurofen w czopku,mierze jej o 1 w nocy temp. miala 39-dalam pracetamol w czopku zeby nurofenu nie przedawkowac.poszlam sie kapac jak jej zmeirzylam przed 2 jeszcze raz temp to miala 40stopni
szybko dalam jej pol czopku pyarlginy(dobrze ze jakis czas temu wzilema od sasiadi 3 czopki) i wyciagnelam z lozeczka i zaczelam robic zimne oklady na glowe i lydki.mala na poczatku niezle wyla,alepotem juz sie przyzwyczaila i jak zmienialam oklad to tylko troche marudzila.jak zaczelam jej spiewac to sie uspokoila i gadala ze mna:-)przez pol godziny zbilam jej tem do 38,5.potem jeszczedo 3 rano trzymalam jej oklady i temp.zeszla do 38,2 no i pewnie pyralgina zaczela tez dzialac juz.3.30poszlam spac,lae i tak sie krecilam bo wzielam mala do siebie zeby sie obudzic w razie potrzeby szybko.Bo jakbym ja polozyla w lozeczku to bym twardo zasnela.
obudzila sie 8.30 na kasze i juz nie ma temp.mam nadzieje ze juz jej temp.tak nie bedzie rosla.jak do jutra nadal bedzie miala goraczke to trzeba bedzie isc do lekarza:--
-(
spaaaaaaccccccccccccccccccccccc
święta prawda/racjano i prawda jest taka ze dzieci choruja akurat jak nie ma kasy![]()
a powiem Ci ze dostal materac do drugiego pokoju - oczywiscie sam sobie go musial nadmuchac bo co ja sie kobita przemeczac bede i spal w drugim pokoju na podlodze a ja w wygodnym lozku
nawet nie slyszalam kiedy przyszedl ale kolo 24
wpadaj na obiadek jest wystarczajaco
lece zobaczyc moja pieczen
A jak to sprawdzic, czy ktos zalogowany jest?Pisze że jest nie aktywna ale może czyta i ją wylogowalo.
Bo u nas komp to czasem na noc wyłączonyJa widzę Lunę na gg!![]()
Zagłosowane.Moja Lenka dzisiaj włozyła sobie mój palec do buzi i jak mnie ugryzła to myslałam że wyskoczęw końcu przebił się jej pierwszy zabek :-):-):-)
prosimy o głosiki dla Lenki rosniemyrazem.pl
Gratuluję pierwszego zębolka
Kochana, normalnie historia mojej bratowej i brata. Tyle, że ta nie chleje i jest starsza. A i tak nie dorosła.No bo głupia i tyle znowu dzisiaj z bratem pojechali podobno na basen no i Wojtusia(ich synka 6mie)zostawili z mamą a mama jest chora coś ją grypa łapie no i musiała sie nim zajmowac znaczy oni Wojtka nigdzie nie biorą i nawet wnocy go z mamą zostawiają a oni sobie jeżdzą niewiadomo gdzie a w domu nic nie robi i jeszcze sie jej dziecka bawić nie chce wielka paniusia z niej niby botuje osobno a mamie wszystko podbiera i nie oddaje a jak mama coś ugotuje to ona wezmie na góre i zadowolona no jak byś kopną w dupe to by sie opamiętała.A moja mama pracuje a dotego jeszcze ma spore gospodarstwo a ta p...da sie do niczego nie ruszy a lubi se franca pociągnąc z butelkiNo poprostu nie dorosła do roli matki bo ma dopiera 16 lat. Mam ochote jej dać w pysk tak już brzydko mówiąć.No to tak w skrócie bo dużo by pisać na jej temat
![]()
Moj to samoNo wiesz ale brat to też taka dupa sie z niego zrobiła bo jak by ją zjebał raz czy drugi to by zaczeła coś robić a on nic ja tak
Znam ja takie historie. Zwierzaki, to madre stworzenia, nawet mój stary kot jest tego przykladem.Kiedyś Nil sobą kontakt zasłonił,bo mały chciał nożyczki włożyć.Mądry pies.
A głodnej chleb na myśłi, szkoda tylko że jeszcze @ mam:-)zawsze dochodze!!!!!!!!!!![]()
świetnea tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju
Jakbysmy sie ojcami zamienily to roznili by sie tylko tym, ze moj teraz juz glosu nie ma, bo od tej wody i fajek wycieli mu wszystko w gardleWojtek wlasnie przyszedl a mój ojciec zadzwonil i kazanie mi chcial robic wyłączyłam telefon Nie bedzie mi mówił jak mam dzieci wychowywać on zamiast nas wychowywać to chlal wódę![]()
Ja mam tesciowa, ktora wpiernicza sie do wszystkiego, jakie spodnie ma P kupic, jakie staniki ja powinnam nosic, jak i czym dziecko karmic..... no normalnie od A do Zmasz racjedziadkowie juz swoje dzieci wychowali.a jak sie dzieciom ustapi to potem beda gadac ze jak dziecko wychowane,ze takie ropzuszczone.
moja tesciowa tez nieraz probuje sie wtracac ale szybko ucinam gadke ze to ja wychowuje i tyle.moi rodzice czasami tez cos radza,ale radza a nie nakazuja jak moja tesciowa.dobrze ze mieszkamy sami:-)
malinka to Ty masz teraz luzy jak Julki nie ma
zapisalam Weronike do lekarza.na 15
Ja też mam takie, ale jak mała obcielam ostatnio, to teraz spineczki jej zakladam:-)Jeszcze wam się pochwalę, że zakupiłam wczoraj dwie pary nożyczek do strzyżeniaBędę Helenie włoski skracać
![]()
Fisher-Price - Akcesoria DziecięceDziewczyny o ma~łu zawa~łu nie dosta~łam
w~łoży~łam moj~ą Lenke do bujaczka zapielam pasami wszystko pieknie ladnie tylko ze ja w kuchni i nagle slysze gruchniecie biegne a tam mala placze przerazona bijak sie przerw~óci~ł
niby super firma \z atestem itd. a tutakie cos normalnie sie wkurzy~łam
dobrze ze ma~ła r~ączek nie z~łama~ła bo pad~ła na pod~łogę a bujak na nia i na te biedne ma~łe r~ączki..
Ja mam/mialam identyczny i bardzo go sobie chwalilam. Fakt-tego nigdy nie zostawia sie bez opieki-dziecko - zywe sreberko
To funkcja skrótowa komputera. Moja mała ciągle mi ja wlącza. Wystarczy jednocześnie wcisnąć shift i ctrlMi sie czasem tak zdaża ze jak naciskam klawisz Z to mam Y a jak naciskam Y to wychodzi Z
No moj chyba tez taki bedzie, niechcący;-)Słuchajcie, ja takie długie te posty piszę, że aż mnie wylogowuje![]()
rewelaca, radocha az sie udzielaPochwalę się wam jeszcze moim małym malarzem!![]()
Daj podpowiedz, czy jest pluszowy, bo może być problemZdjęcie - zagadka! Gdzie jest Piotruś?![]()

Jest do d... Szczerze odradzam.Dziewczyny czysciłyście dywan lub wykładzine proszkiem do dywanów Vanisz bo zastanawiam sie czy go kupić bo wsumie jest drogi.![]()

Chyba skończyłam
U nas wicher az drzewa do ziemi sie gną. Na ścianie szczytowej pourywalo w nocy srodkowe mocowania od piorunochronu i teraz na tym wietrze wali w sciane az uszy puchną. Nie wiem jak ja mala poloze spac