reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No tak, ja jak dobrnelam to pouciekaly, znowu zmowa? Nam spacer odpada, wichura az gwizda. Kolo 13 ma przyjsc babka do rowerka, bo cos zle mi go zlozyli i zapomnieli dolaczyc instrukcje obslugi.

Ja też spadam.
Na 14.20 do gina
aamusze jeszcze cos z tego mielonego zrobić...
Chyba bedzie spagetti w białym sosie, zobaczymy czy mi wyjdzie :baffled::confused:

Ania a moze to jakas choroba zakazna?czy tylko na raczce tak ma?a moze cos zjadla?

no wlasnie nic nowego nie jadla:baffled: nie wiem co zorbic bo to jest taka plama z czerwonych krostek i ma ja przy nadgarstku i w zgieciu lokcia :confused:
Po tym sudocremie zdecydowanie lepiej, nie wiem co to jest:confused:

wylogowalo mnie wiec musze jeszcze reszte nadrobic ale najpierw skoncze zupke Bigos juz mozna jesc:-)

Tak, wracalismy z zakupów z Kauflandu i facet przywalil w nas. Najgorsze ze od strony malej, wszystkie zakupy sie posypały, małej nic sie nie stalo, nawet nie plakala. Ale strach i nerwy ogromne.

A tak, lampka, kiedys mi smignela ze raz zielona raz szara, ale jakos to olalam i nie przywiazalam do tego wagi:-D

reklama
Fisher-price

niby taka super firma a takie badziewie :wściekła/y:
hmm to ciekawe bo ja tez mialam z FP i bylam zadowolona z niego z tym ze laura od 5mc nie chciala juz w nim siedziec wolala na podgodze lezec:-D
No ja też będe bo wy dla mnie to druga rodzina co prawda wirtualna ale rodzina:-D:-D
racja!!
Kozę się doi od tyłu ,między nogami pociągając w swoim kierunku :-D:-D:-D:-D
szczerze to nie lada sztuka.

A jak długo smarowałaś?
Histamina utrzymuje się w organizmie 7 dni i tyle czasu trzeba smarować + dla bezpieczeństwa jeszcze 1 dzień.
Wtedy wysypka nie powróci.
Chcąc przyspieszyć trzeba podać leki przeciwhistaminowe typu:
Zyrtec,Claritine,Clemastinum,Aerius

Zdjęcie - zagadka! Gdzie jest Piotruś? :-D
smaruje od soboty i lekarz nie przepisla mi nic procz tej masc Po sudocremie jest lepiej mam Zyrtek jak co to moge jej podac:confused:
Dziewczyny czysciłyście dywan lub wykładzine proszkiem do dywanów Vanisz bo zastanawiam sie czy go kupić bo wsumie jest drogi.:confused:
niestety ale ciuchy czesto nim traktuje
Tak mi się przypomniała, że dywan w zimę to ja wynosiłam na śnieg, kładłam włosiem na śniegu i waliłam trzepaczką :tak: Super odświeżony :tak: Wiktoria u ciebie sniegu pod dostatkiem :rofl2:
tez to znam:tak:
myszunia co do syndromu gosposi i sprzątaczki to ja miałam to samo w ubiegłym tygodniu pokłóciłam się nawet o to z P ale w sobote wreszcie usiedliśmy obgadalismy temat przyjeliśmy postanowienia między innymi to że piotr mobilizuje mnie do wyjscia z domu a on zostaje z ferajna sam albo że częściej sam sprząta albo zabierał będzie antka na 3-4 godzinki a ja mam czas dla siebie na kąpiel kosmetyke itp jak narazie trzyma się postanowień:-D:-D
Kazda z nas powinna miec tyle czasu dla siebie:happy: fajnie ze sie dogadaliscie:-)
Słuchajcie jestem w szoku :szok: Moja mama kupiła sobie nowe auto- to akurat wiedziałam :rofl2:
No a stare postanowiła oddać mojemu młodszemu bratu. Kończy w tym miesiącu 18 lat i zaraz zamierza zrobić prawko. A on na to że nie chce bo stare i brzydkie :szok:

a to Ci wybredne stworzenie:-D ja bym sie nie zastanawiala:happy:

Do góry