reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zadowolony ,zadowolony:tak:
Jak przynioslam Jemu firanki i polozyłam narazie na lozku to usiadl kolo nich i chyba ich pilnowal:szok::-D
Tylko nie chce wpuszczac dziewczynek do siebie

AGNES
Co to jest to clemastinum:confused:

reklama
Helena wstała marudna :baffled: A M zadzwonił że jakis kolega poprosił do zeby z nim na zakupy pojechał :angry: Bo tamten nie ma samochodu i prawa jazdy :wściekła/y: Nie ma też zony i dzieci to mu się nudzi w poniedziałek wieczorem :angry:

Zadowolony ,zadowolony:tak:
Jak przynioslam Jemu firanki i polozyłam narazie na lozku to usiadl kolo nich i chyba ich pilnowal:szok::-D
Tylko nie chce wpuszczac dziewczynek do siebie

AGNES
Co to jest to clemastinum:confused:
Ja odpowiem za Agnes.
Clemastinum to lek przeciwhistaminowy taki jak Zyrtec tylko o niebo łagodniejszy dla organizmu.
Daję się też go przy katarach ,by zblokować cieknący katar(spowodowany wzmożoną produkcją histaminy)

Dziekuje AS
Ja o tym nigdy nie słyszałam:no:
hmm ja tez nie
Tu z grubsza o samej diecie
Dieta proteinowa - Onet.pl Zdrowie
tu jest duża grupa wsparcia.
Rewelacyjna Dieta Protal ! - Forum Kulinarne Smaczny.pl
polecam

moja znajoma schudła w 3 miesiące 9 kg. i czuje się świetnie .Praktycznie bez żadnych wyrzeczeń i bez głodzenia.
Powiem Wam ,że ja czasami korzystam z ich przepisów ,bo są przepyszne.
Przepisiki na jedzonko z fazy uderzeniowej są w osobnym wątku na tym samym forum..
moze tez skorzystam z przepisow:tak:
Ja posprzatam sobie pozniej,bo teraz to mam tak milusio ze az mi sie nie chce odpalac odkurzacza;-)

Przyslali mi dzisiaj firanki do Dominika:tak:Jak M załozy u niego karnisz to juz wszystko bedzie mial skonczone:tak::tak::tak:
Pozniej tylko dokupie jakies biurko ale do zerowki idzie od wrzesnia wiec mam jeszcze czas

powolutku i pokoik bedzie gotowy

My po kapieli:tak:
Laura na nocniczku:))

Dziekuje AS
Ja o tym nigdy nie słyszałam:no:
Wszystkie leki przeciwhistaminowe czyli blokery histaminy mają takie samo zadanie.
Zblokować wzmożoną produkcję histaminy.
Histamina jest produkowana przy wszystkich infekcjach,katarach,pokrzywkach ,alergiach.
Takimi lekami są min.
Zyrtec (nie polecam,bo w dłuższym stosowaniu uzależnia) Claritine,Clemastinum,Aerius (ten polecam najbardziej bo jest najnowszy i najmniej szkód dla organizmu przynosi) jeszcze jest Loratadyna z tych co ja znam.
A tu o Clemastinum.
Clemastinum (Clemastinum) - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowiei tu
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=536

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry