reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam mamusie ,nie było mnie trochę ,ale melduję się grzecznie:-)prezyłączam się ,że moje dzieciaki jakby miały swoje pokoje to pewnie też by tam siedziały,a ja bym miała błogą ciszę..... Luna-dziękuję :tak: Niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów ,mam nadzieję że mi wybaczycie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,

reklama
Strasznie i okropnie muli mi komputer ,ściągam filmy z torrenta filmy się w ślimaczym tempie ściągają ,ale internet chociaż mi pali ,bo na aresie jak ściągam to już mogłam zapomniec o internecie ,już nie wiem co gorsze .....:cool:Malinka to ci nieżle doktorka nagadała bezczelna:crazy:,ale ja też uważam ,że lekarze są w jakiejś zmowie z firmami farmaceutycznymi ,bo po kanałowce dentystka kazała mi płukać dziąsła listeryne ,albo szałwią. Poszłam grzecznie do apteki i kiedy opowiedziałam o co chodzi ,farmaceutka zmarszczyła czoło i powiedziała,że listeryne to zwykły płyn do płukania ust ,dobry ,ale to nie lekarstwo i dała mi maść do smarowanie dziąseł....:shocked2:bądz tu mądry i pisz wiersze...

hej dziewczyny ja potem wejde i napisze cosik
bo za niedlugo to kapanie maego i spanie...
a dopiero co wrocilam od mamy w taka pogode :wściekła/y::wściekła/y:

widzę ,że poruszy~łyście dobry temat jak mnie nie by~ło :-):-):-)
ca~łe życie waży~łam 51-55 kg po drugiej ci~ązy wskoczy~ło mi na uwaga 75 :szok:
10 przed ciaza bo mialam probelmy z zajesciem i dostalam jakies cud hormony a 20 w ciazy troche juz zrzucilam ale nadal zalamka straszna i wcale duzo nie jem jesli macie jakies sprawdzone metody diety to chetnie skorzystam bo jestem zalamana tym jak wygladam
Moja siostra stosowała diete kapuscianą i podobno schudła.Ale nie wiem na czym to polega ale sama nazwa wskazuje że coś z kapustą:-D
Co to jest to clemastinum:confused:
Nam to przepisuje pani doktor jak Martynka ma katar albo jak jest chora a i na uczulenia bo kiedys Martynce zmieniłam mydło i od tego czasu miała chrosty takie szorstkie i strasznie sie po tym drapała i po tym syropie przeszłao i mieliśmy emulsje do ciała żeby ją smarować ale nie pamiętam jak sie nazywała wiem ze na litere E i ona jest w takiej białej tubce z czerwonymi napisami

Witaj WIKTORIA,witaj:-)

Miłego czytania;-)

Wydaje mi sie czy dzisiaj wyjatkowo pozno Twoje dzieci beda spały:baffled::confused:
No Kamilek już spi zasnoł o 19:00 a Martyna jeszcze nie spi bo spała popołedniu i wstała dopiero o 16:30 tak że może za godzinke pójdzie spać a taka jest skrzętna ze szok

ANIU
A Twoja Laura woła siusiu czy posadzasz Ja na wyczucie:confused:

Laura raz zawola a raz nie jak sie jej podoba:-D ale nawet czasem jak nie zawola to ja sadzam.Z rana zawsze wola ze chce siku bo tak mnie budzi...mamo sisi..:-D:-D:-D no i musze wstac:tak:
Czasami zawola jak juz jej poleci wtedy dotykam pampersa i czuje jak cieplutko sie zrobilo:rofl2:

A Twoje wolaja:confused:

reklama
Wszystkie leki przeciwhistaminowe czyli blokery histaminy mają takie samo zadanie.
Zblokować wzmożoną produkcję histaminy.
Histamina jest produkowana przy wszystkich infekcjach,katarach,pokrzywkach ,alergiach.
Takimi lekami są min.
Zyrtec (nie polecam,bo w dłuższym stosowaniu uzależnia) Claritine,Clemastinum,Aerius (ten polecam najbardziej bo jest najnowszy i najmniej szkód dla organizmu przynosi) jeszcze jest Loratadyna z tych co ja znam.
A tu o Clemastinum.
Clemastinum (Clemastinum) - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowiei tu
CLEMASTINUM - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - www.przychodnia.pl

Podalam Laurze Zyrtec bo to akurat mam Lekarz jej to przepisal jak bylam w Pl i miala oskrzela a katar taki ze szok:szok:
Jak bede w Pl to zakupie cos innego -Aerius skoro polecasz:-)

Do góry