reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Z Igorem jak byłam w ciązy to też pierwszy po południu zrobiłam a drugi i trzeci rano , dopiero pojechałam do lekarza.
Kupię dwa odrazu :-);-):-);-) drugi jutro raniutko machnę :-):-):-);-);-);-) miłego dzionka Kochaniutkie :-D:-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::tak::tak:;-);-)
ale w sumie jak juz 3 tyg to ten popludniowy powinien tez co pokazaac,ale zawsze mozesz kupic 2:-)

czyli wsyztkiego naj naj naj madziulanatasza:-D:-D:-D:-D

Anabuba Amelka jest tak zmienną dziewczynka jak pogoda. Dobrze, że przynajmniej w nocy da pospać. Budzi się na papu jak narazie tylko 2 razy. A śpi jak czuje , że ja obok leżę. Jak wstanę to i ona ma oczka jak 5 zł.
Dziś na szczepienie idziemy, dlatego tak z rana przy kompie siedzę. A tak to śpimy sobie do 10.30:sorry2:

Leć po testy i krzycz nam co wyszło. Ja jak chyba wszystkie obstawiam fasolkę:-D:-D:-D

Naczytałam się o tych szczepionkach i zaraz poleciałam po książeczkę, żeby sprawdzić kiedy moja była szczepiona, bo jak tylko zaczęła chodzić to i przestała mówić. Sprawdziłam, no ne pokrywa się to ze szczepieniami, więc pewnie jest tak jak mówiła lekarz, że zafascynowana czymś innym odpuściła gadanie.

no własnie WEonika chora.ma zaplenie gardła i nielza chrype.ale dobrze bo jest taa pogoda ze nie chce sie wyjsc z domu:rofl2:
pauline przywioza samochdem ze szkoly.strasznie wieje i jak tak dalej pojdzie to ja bede taki krajobraz zimowy jak wiktoria wczoraj:crazy:

Leć po testy i krzycz nam co wyszło. Ja jak chyba wszystkie obstawiam fasolkę:-D:-D:-D

Naczytałam się o tych szczepionkach i zaraz poleciałam po książeczkę, żeby sprawdzić kiedy moja była szczepiona, bo jak tylko zaczęła chodzić to i przestała mówić. Sprawdziłam, no ne pokrywa się to ze szczepieniami, więc pewnie jest tak jak mówiła lekarz, że zafascynowana czymś innym odpuściła gadanie.

moja jak zaczela chodzic to tez apomniala o gadaniu:-)
ale w gre chodza inne nietypowe zachowania albo wlasciwe tez brak niektorych.ale jak dziecko patrzy ladnie mamie w oczy i sie smieje,rozumie polecenia to sie nie ma czym martwic.amała czym była szczepiona na swinke?

Anabuba Amelka jest tak zmienną dziewczynka jak pogoda. Dobrze, że przynajmniej w nocy da pospać. Budzi się na papu jak narazie tylko 2 razy. A śpi jak czuje , że ja obok leżę. Jak wstanę to i ona ma oczka jak 5 zł.
Dziś na szczepienie idziemy, dlatego tak z rana przy kompie siedzę. A tak to śpimy sobie do 10.30:sorry2:

też bym chciała spać do takich godzin :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry