reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale w sumie jak juz 3 tyg to ten popludniowy powinien tez co pokazaac,ale zawsze mozesz kupic 2:-)Z Igorem jak byłam w ciązy to też pierwszy po południu zrobiłam a drugi i trzeci rano , dopiero pojechałam do lekarza.
Kupię dwa odrazu :-);-):-);-) drugi jutro raniutko machnę :-):-):-);-);-);-) miłego dzionka Kochaniutkie:-):-):-):-)
;-);-)
czyli wsyztkiego naj naj naj madziulanatasza

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
-j- miło że jestes.jak Amelka?dalej tylko na rączkach?
śliczniutka:-)
śliczniutka:-)
Anabuba Amelka jest tak zmienną dziewczynka jak pogoda. Dobrze, że przynajmniej w nocy da pospać. Budzi się na papu jak narazie tylko 2 razy. A śpi jak czuje , że ja obok leżę. Jak wstanę to i ona ma oczka jak 5 zł.
Dziś na szczepienie idziemy, dlatego tak z rana przy kompie siedzę. A tak to śpimy sobie do 10.30
Dziś na szczepienie idziemy, dlatego tak z rana przy kompie siedzę. A tak to śpimy sobie do 10.30

luna665
Mama grudniowa 2007
Leć po testy i krzycz nam co wyszło. Ja jak chyba wszystkie obstawiam fasolkę

Naczytałam się o tych szczepionkach i zaraz poleciałam po książeczkę, żeby sprawdzić kiedy moja była szczepiona, bo jak tylko zaczęła chodzić to i przestała mówić. Sprawdziłam, no ne pokrywa się to ze szczepieniami, więc pewnie jest tak jak mówiła lekarz, że zafascynowana czymś innym odpuściła gadanie.

Naczytałam się o tych szczepionkach i zaraz poleciałam po książeczkę, żeby sprawdzić kiedy moja była szczepiona, bo jak tylko zaczęła chodzić to i przestała mówić. Sprawdziłam, no ne pokrywa się to ze szczepieniami, więc pewnie jest tak jak mówiła lekarz, że zafascynowana czymś innym odpuściła gadanie.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no własnie WEonika chora.ma zaplenie gardła i nielza chrype.ale dobrze bo jest taa pogoda ze nie chce sie wyjsc z domu
pauline przywioza samochdem ze szkoly.strasznie wieje i jak tak dalej pojdzie to ja bede taki krajobraz zimowy jak wiktoria wczoraj

pauline przywioza samochdem ze szkoly.strasznie wieje i jak tak dalej pojdzie to ja bede taki krajobraz zimowy jak wiktoria wczoraj

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Leć po testy i krzycz nam co wyszło. Ja jak chyba wszystkie obstawiam fasolkę
moja jak zaczela chodzic to tez apomniala o gadaniu:-)
ale w gre chodza inne nietypowe zachowania albo wlasciwe tez brak niektorych.ale jak dziecko patrzy ladnie mamie w oczy i sie smieje,rozumie polecenia to sie nie ma czym martwic.amała czym była szczepiona na swinke?
Anabuba Amelka jest tak zmienną dziewczynka jak pogoda. Dobrze, że przynajmniej w nocy da pospać. Budzi się na papu jak narazie tylko 2 razy. A śpi jak czuje , że ja obok leżę. Jak wstanę to i ona ma oczka jak 5 zł.
Dziś na szczepienie idziemy, dlatego tak z rana przy kompie siedzę. A tak to śpimy sobie do 10.30![]()
też bym chciała spać do takich godzin

reklama
Podziel się: