reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie serdecznie.

Mam nadzieje, ze zostanę z wami dłużej, bo ostatnio tylko wskakuję na BB jak po ogień:no::crazy:. Ciągły brak czasu, a na dodatek jakieś zmęczenie mnie dopada:baffled:.

Zaraz zobaczę, co napisałyście, choć pewnie nie da się wszystkiego nadrobić:baffled:

reklama
:-Dwitam i ja:-D
madziulanatasza wszystkiego naj naj naj w dniu 18 urodzin słoneczka miłości i marzeń co się spełniają:-D:-D
dziewczyny ja ide dzisiaj z antkiem na szczepienie i po tym co wczoraj pisałyście boje się:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
alexia czekamy na wyniki testu:tak::tak:
u nas pada śnieg wieje pogoda do du**:wściekła/y::wściekła/y:ale od piaku ma być podobno cieplej:-D:-D:-D

U mnie znowu sie rozpadało- deszcz ze śniegiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znów przymusowe siedzenie w domu.
Normalnie doła można załapać przez tą pogodę.
ja ta pogode przerobilam juz z rana teraz cos slonce zaczyna sie przebijac :-D
Witam sie serdecznie.

Mam nadzieje, ze zostanę z wami dłużej, bo ostatnio tylko wskakuję na BB jak po ogień:no::crazy:. Ciągły brak czasu, a na dodatek jakieś zmęczenie mnie dopada:baffled:.

Zaraz zobaczę, co napisałyście, choć pewnie nie da się wszystkiego nadrobić:baffled:
no wlasnie :-p:-p:-p posiedz z nami troszku ;-);-);-)

U mnie pochmurno ale jeszcze nie zaczelo padac:-)
Laura obudzila sie z katarkiem juz jej zakroplam nosek nie wiem z czego bo nie wychodzilam z nia :confused:Skora na buzi znacznie ladniejsza wiec bede ja smarowala ta mascia:tak: Zyrtec podam wieczorkiem:-)
Na raczce tez juz lepiej ale to wygojenia chyba daleko no moze do konca tygodnia damy rade:sorry2:

A ja miałam isc wkoncu tą klatke myć bo myje ją już chyba tydzień:szok::-D:-DI jaszcze jej nie umyłam ale tesciowa mówi że jak chłopy przyjadą to będą ją malować tak że sie nie opłaca myć dopiero po malowaniu a tak to przetrze z kurzu i będzie.A gdzie te nowe mamusie miały być podobno widać jeszcze ich nie wciągło:-D

Witam
U nas nocka przespana:tak:Mlode od rana wyjatkowo nie sa az takie marudne:baffled::-)
Pogoda znowu do dupy:wściekła/y:Zimno,pochmurno na maksa i pada:angry:
Kiedy to sie skonczy:confused:Oby jak najszybciej

reklama
Do góry