reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My tez mamy wszystkie szczepionki zaliczone:tak:Z tym ze z lekkim opoznieniem bo ze wzgledu na niska masa ciala zaden lekarz nie chcial podjac odpowiedzialnosci za pierwsza szepionke- przeciwko gruzlicy

Oby wyniki było ok:tak::tak::tak:Moje tez kiedys czesto mialy badana krew poniewaz mialy niedokrwistosc i chyba z trzy razy dostawaly hemofer,kwas foliowy i jakas wit do tego
no tak mysmy brali to samo i do tego vit b1, vit b6, cebion i cebion multi
Madziulanatasza wszystykiego naj naj z okazji urodzinek !!!!!!

Witam nowe mamuśki i te stałe. Nawet nie próbuję nadrobić zaległości bo trochę tu nie zaglądałam do Was :-:)-:)-( Humoru nie mam, dzisiaj Radek miał przyjechać a nie przyjedzie. Jaki chłopak wyjechał od nich na przepustkę i przysłał do jednostki L4 no i dowódca się wkurzył i powiedział że nie będzie już w ogóle wyjazdów. Jestem tak wkurzona i smutna że masakra :wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)wściekła/y: Jedno dobre w tym wszystkim to że teściowa mi w końcu samochód dała :tak::tak::tak: nie muszę w domu już siedzieć, tylko wsiadam i jadę. Ale pogoda okropna, chociaż coś widzę słoneczko wychodzi :-D
oj to szkoda ale tak przewaznie jest potem dowodca odgrywa sie przez jednego na wszystkich :angry:

dziewczyny powiedzcie ,mi ktora z Was dawala na ten przepis z warzywkami bo nie pamietam ktory to byl post a dzis bym to zrobila :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry