reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A mój Piotr notorycznie chodzi do telewizora i skacze po kanałach. Już mi cierpliwości brakuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka robi to samo :-D:-D:-D juz przed nia pilota chowamy bo wie jak nim włączyć, a ostatnio cwaniara nauczyła sie włanczać tymi przyciskami przy telewizorze.Juz jej pilot niepotrzebny :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio ciągle mam smaki na kakao to kupiłam:tak::-D

I zaszalałam normalnie oryginalny Nequick :-D:-D:-D:-D

ja też uwielbiam kakao,mogłabym pic na okrągło :tak::tak::tak: i pijam tylko Nequicka :-)

a na panuemokoki to powinne byc szczepione dzieci z grup wysokiego ryzyka i te co bardzo choruja a sa nosuiaceilami penumokokow.

ja szczepiłam na pneumokoki bo chcemy posłać Oliwkę od września do żłobka,a w żłobku takie skupisko dzieci że róznie może być :tak::tak::tak: wolę byc spokojniejsza :-)

zaraz wyjdę z siebie, Oliwka to mnie dzis do szału doprowadzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: siadłam tylko na chwile do kompa to wykorzystała sytuację ,taki burdello zrobiło że za głowę się złapałam.

Wyciągnęłą z szafki wszystkie gacie ojca,wynalazła jej świecę z chrztu i ja połamała ,pokruszyła,wszystko jest na dywanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie zamorduje ja dzisiaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

idę posprzatać :rofl2:

reklama
No to jak tak strach tak szczepić to powiedzcie mi czy warto szczepić na WZW A???????
As Ty jesteś znawczyni ????

Bo już sama nie wiem,namieszałyście mi w głowie :baffled:

agnes oliwka jest pomysłowa i tyle:-D:-D:-D:-D:-D
antek dzisiaj ma szczepienie błonica tężec krztusiec(DTP)poliomyelitis (IPV)hib......dziewczyny to jest groźne bo zgłupiałam i się boje:-:)-(

reklama
Do góry