reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ale mnie wzielo normalnie nudze sie i znalazlam sobie karaoke do pauli "juz dzis" i teraz se spiewam na cala chate :rofl2::rofl2::rofl2:
ale glupia hihih :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
[video=youtube;vhsW7ulJMHE]http://www.youtube.com/watch?v=vhsW7ulJMHE[/video]

reklama
mama helenki kanapa świetna a jaka cena????/
słuchajcie siedi mój adam nad matmą i powtaża no jeszcze 15 no może 17 lat no góra 18 ale nie 15 chyba a może 17?????? wkońcu zaintrygowana podchodze co on ma w tym zadaniu że tak duma patrzę w ten zeszyt a tam nic takiego nie ma więc pytam adam co 15 albo 17 lat???? a adam no jeszcze tyle lat nauki mi zostało i będe miał tą szkołe i nuke gdzieś:dry::szok::-D:-D:-D:-D
wyszłam się wyśmiać do łazienki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

patrysia ja też bym pośpiewła ale z moim głosem to poczekam do jutra aż bede w domu sama z antkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo ja mam głos jak słowik co go konie duszą:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

słuchajcie siedi mój adam nad matmą i powtaża no jeszcze 15 no może 17 lat no góra 18 ale nie 15 chyba a może 17?????? wkońcu zaintrygowana podchodze co on ma w tym zadaniu że tak duma patrzę w ten zeszyt a tam nic takiego nie ma więc pytam adam co 15 albo 17 lat???? a adam no jeszcze tyle lat nauki mi zostało i będe miał tą szkołe i nuke gdzieś:dry::szok::-D:-D:-D:-D
hehe dobre no ale co chcesz matka przyszlosciowo patrzy :rofl2::rofl2:

patrysia ja też bym pośpiewła ale z moim głosem to poczekam do jutra aż bede w domu sama z antkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo ja mam głos jak słowik co go konie duszą:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nie wypada sie chwalic ale jak umie to korzystam :zawstydzona/y: spiewalam m.in w idolu szkolnym :sorry2: zajelam 2 miejsce na 13 :tak::zawstydzona/y:

Prawie 1900, transport gratis :blink:
Boski ten twój syncio :tak:

Ja tam spiewac nie potrafie ale lubię:rofl2: A innym uszy więdną:-D:rofl2:

troche duzo za kanape ale warto a jaki kolor Cie interesuje :confused:

Ona sie rozkłada do spania stąd ta cena...

W sumie to mi sie podoba ten co na zdjęciu, tylko mi do niczego nie pasuje :baffled: Musiałabym zmienić dywan, zasłonki...

Pewnie będzie jakiś beż, albo ecru :sorry: jeszcze muszę pomyśleć. No i mat, błyszczący materiał nie przejdzie...

reklama
ALEKSIA
Gratuluje,gratuluje i jeszcze raz gratuluje:tak::tak::tak::tak:
Ciesze sie razem z Toba:-):-):-)

MAMA HELENKI
Kanapa fajniutka

Ja tez szukam czegos do siebie ale jakos nie moge sie zdecydowac:baffled:

Do góry