reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia a równo go rozsmarowałaś????? pytam bo ja jak w ubiegłym tygodniu posmarowałam się pianką samoopalającą lirene to jak rano wstałam piotr przygląda mi się jakoś dziwnie ale nic nie mówi po dłuższej chwili pyta malina a ty chora nie jesteś???? ja no co ty dlaczego???? a bo jakoś dziwnie wyglądasz.......pomruczałam coś i nic ide do łazienki patrze w lusterko a ja mam żółtawe czoło brązowe poliki i takie rdzwe zacieki na brodzie:szok::szok::rofl2: nic peling w ruch i troche się doczyściłam a i tak bez pudru na twarzy bym z domu nie wyszła:rofl2:
uzywam sprawdzonych balsamow ja mam z oriflame balsam stopniowo opalajacy i jest genialny :tak::tak::tak: polecam :-D:-D:-D

reklama
To tyle już przecierpie i pójde po 3 miesiacu bo bez znieczulenia n pewno nie pojde do dentysty nic robic, ile razy bylam u dentysty zawsze mialam złe przeżycia :-(
Kochana nie ma co zwlekać bo będzie gorzej.Skoro tak boli to nie przestanie a będzie sie nasilał,tak jak pisałam wyżej powiedz dentyscie że jesteś w ciązy i dostaniesz znieczulenie specjalne dla kobiet w ciąży bezpieczne dla dziecka

ja też dostawałam znieczulenie w ciąży owszem mówiłam że jestem w ciąży ale bez znieczulenia nie usiąde bo sie boję i dostawałam znieczulenie dla kobiet w ciąży ale działało nic mnie nie bolało:tak::tak::tak::tak::tak: ja bez znieczulenia to sobie nie dam nic przy zębach zrobić :no::no: tak się boję:rofl2:
a mój brat leczy zęby tylko pod narkoza tak się boi ma uraz jak był w podstawówce i dentystka leczyła mu zęba to jej wiertło wypadło i pociachało mu cały policzek od środka:szok: boi się do dzisiaj potem długo nie chodził zaniedbał zęby i zaczął leczyć pod narkozą raz zrobił przez kilka godzin 7 zębów i od tej pory co 2 lata tak robi inaczej nie usiądzie:no:tłumaczyliśmy mu ze narkoza osłabia serce że można się nie wybudzić ale on ma to gdzieś boi się panicznie i już:crazy:

seweryn138.jpg

seweryn139.jpg

ogladajcie ogladajcie bo jutro skasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też dostawałam znieczulenie w ciąży owszem mówiłam że jestem w ciąży ale bez znieczulenia nie usiąde bo sie boję i dostawałam znieczulenie dla kobiet w ciąży ale działało nic mnie nie bolało:tak::tak::tak::tak::tak: ja bez znieczulenia to sobie nie dam nic przy zębach zrobić :no::no: tak się boję:rofl2:
a mój brat leczy zęby tylko pod narkoza tak się boi ma uraz jak był w podstawówce i dentystka leczyła mu zęba to jej wiertło wypadło i pociachało mu cały policzek od środka:szok: boi się do dzisiaj potem długo nie chodził zaniedbał zęby i zaczął leczyć pod narkozą raz zrobił przez kilka godzin 7 zębów i od tej pory co 2 lata tak robi inaczej nie usiądzie:no:tłumaczyliśmy mu ze narkoza osłabia serce że można się nie wybudzić ale on ma to gdzieś boi się panicznie i już:crazy:
w sumie wiesz ja to mu sie nie dziwie sama na jego miejscu bym postapila tak samo :tak:

reklama
Do góry