reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I tu zdania są podzielone... Moja dentysta twierdziła, że znieczulenie ok, a gin, ten który mi prowadził pierwszą ciąże powiedział, że w żadnym wypadku
bo to może wywołać poród, a ciąża była zagrożona... Bądź tu człowieku mądry :confused:
dokładnie co lekarz to opinia mój gin mówił że można a ciąża też była zagrożona mało tego antek był niby hipotrofikiem:szok: w 34 tygodniu ciąży zrobili mi usg i wyliczyli że jest mały że niby 1250 gr i ogólnie mały chcieli mnie położyć do szpitala z podejżeniem hipotrofi płodu po czym się nie zgodziłam poszłam na usg do mojego gina ten mówi no mły ale nie aż tak po czym antek urodził się w 41 tygodniu z wagą 3080 i 55 cm czyli całkiem normalnie:-D i wierz tu lekarzom:confused:

reklama
Jestem juz z moja kolacyjka:tak:

PATRYSIU
Wygladasz bombowo,slicznie ,cudownie:tak::tak::tak:Nic dodac nic ujac:-);-)
Ja mam balsam brazujacy z Loreala i czasmi sie nim smarowałam i bylo ok:tak::tak::tak:
Ale nie ma to jak solarium;-):-)

to wszystki miałyśmy tak samo ja też byłam od solarium uzależniona byłam czarna a jak ktoś mi to mówił to mówiłam że jeszcze mi mało ja tego nie widziałam:no: babki z solarium jak przychodziłam codziennie na 20 minut na turbo mówiły że to już przesada a ja wiedziałam swoje:rofl2: ale lubie być taka opalona lepiej wtedy wyglądam i się czuje:tak::tak::tak: skóra schodzi a ja mogę dalej:rofl2:

reklama
Ja to już od 2 miesięcy marze o solarium.... ahhhh... mogę sobie pomarzyć...

tak zostały tylko marzenia :tak::tak::tak: ale jeszcze nadrobisz, mi w ciąży też brakowało,przez całe lato byłam blada a wszyscy opaleni-ale mie to wkurzało :tak::tak:

dzięki patrysia:-)

dokładnie co lekarz to opinia mój gin mówił że można a ciąża też była zagrożona mało tego antek był niby hipotrofikiem:szok: w 34 tygodniu ciąży zrobili mi usg i wyliczyli że jest mały że niby 1250 gr i ogólnie mały chcieli mnie położyć do szpitala z podejżeniem hipotrofi płodu po czym się nie zgodziłam poszłam na usg do mojego gina ten mówi no mły ale nie aż tak po czym antek urodził się w 41 tygodniu z wagą 3080 i 55 cm czyli całkiem normalnie:-D i wierz tu lekarzom:confused:

lekarze sami czasem nie wiedzą co mówią.Mi gin powiedział w 36tyg ze dziecko urodzi sie duże że waży ponad 3600,ja sie troche przeraziłam że jak ja urodze takiego wielkoluda :-D:-D:-D:-D a co sie okazało Oliwka urodziła sie 3050 :tak::tak::tak: ponad pół kilo różnicy
Dobrej nocy dziewuszki:-D:-D:-D

śpij dobrze, aby ząb przestał boleć

Do góry