reklama
Wiem tylko tyle ze wazyl 3470 (a na usg tydzxien temu bylo 2730)

Ma czarne wloski,na imie ma Adas i jest zdrowym silnym chlopcem.Jest juz na sali z moja siostra.
Reszty dowiem sie pozniej bo zaraz ma przyjsc lekarz

Reszty dowiem sie pozniej bo zaraz ma przyjsc lekarz

medeuska
październikowa mama'09
Dzień dobry dziewoje

Mi sie znudził bo często używałam
Teraz mam Ungaro też z Avonu, Little Back Dress, Perceive i True Glow-który mi akurat tak do końca nie odpowiada, czasem tylko mam na niego chętkę 

Te chce taka

A na cmentarzu u nas jest zakonnica o nazwisku ch uj

Ja jakos wczoraj zasnelam przespalam cala noc spokojnie teraz na sniadanie zezarlam tabliczke czekolady i znow mnie zaczal bolec zab:-
-( bede musiala sie wyzsykowac i poleciec do sklepu po Apap bo niewiem czy nie zacznie mnie bardziej bolec...

Z AvonuJa z szamponow uzywam tylko head&schoulders do wlosow farbowanych
Jestem z niego mega zadowolona
Z oriflame uwielbiam perfum celebre:-);-)

Oryginalnej podróbyA ja juz dawno go nie mialam
Teraz uzywam orginalnej podroby bialego davidoffa i christiny aquilery;-):-)

U mnie kiedys byl Fiut a moja kolezanka jeszcze mu zaproponowala kondona na telefon jak ja pialam na zapleczujuz jestem
patrysia ja po nowym roku zaczełam:--
-
-( ale rzuce
co do nazwisk z moją mamą do klasu choził hujda a z moim bratem kutasiński![]()

A na cmentarzu u nas jest zakonnica o nazwisku ch uj

Jaki referatWITAJCIE KOCHANIUTKIE CIOTECZKI :-):-)
Dziś jestem pierwsza, ale wogule spać nie mogłąm cos, zrobiłam drugi teścik i wyszedł również pozytywnie:-):-)
cieszę sie bardzo bardzo bardzo:-):-):-) dziś umówiłam sie do ginusia, wiec wiecej szczegułów opopiem Wam po powrocie:-):-)
Panu M jeszcze nie mówiłam i powiem mu dopiero jak wyjdę od gina :-):-) to sie zdziwi :-);-)
Ja z szamponów to używam nivea do farbowanych albo garnier fructis, po shoulders mam łupież, włosy mi też strasznie wypadały i cienkie się zrobiły ale po 5 opakowaniach capivitu się poprawiły nawet :-):-):-) teraz gdzieś tam jeden a moze ze dwa wypadną:-):-):-) ale nie garściami:-):-) z perfum to lubię pur blanca, incadesense, litle black dress, a teraz używam perceivesiedzę w tym avonie już ze trzy lata i tak sie jakoś znimi zaprzyjaźniłam:-):-)
U nas zima na całego :-):-) biało wszędzie, sypie cały czas :-):-) Igor się już cieszy, ze na saneczki pujdzie jeszcze:-):-) a ja już oglądam wózki na allegro, bo głeboki tako sprzedaliśmy, jak spacerówka była kupiona, a teraz już inny mam na myśli ha ha ha:-):-):-) ale tak pod koniec dopiero wózek kupimy, albo jak już sie dzidzia urodzi :-);-):-) Igorek jak się urodził, to M pojechał sam po wózek , juz wiedział jaki mi się podoba i pojechał go tylko kupić:-):-) i teraz najprędzej też tak zrobimy;-);-)
A ciekawa jestem jak Igorek zareaguje jak mu powiem, że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę :-) napewno się ucieszy, bo już kilka razy wspominał, zeby mu kupić Nikolęzapisałam Go do przedszkola od września co prawda dopiero ale u nas na wsi to już zapisują i wiecej niż 25 dzieci nie zapiszą
ale mówi, że chce chodzić to Zapisałam Maluszka mojego:-):-):-) ależ sie rozpisałam dziewczyny:-):-):-) ale jestem cała w skowronkach
lecę na nk jeszcze i pod prysznic:-):-):-) bo Igor już mnie pogania z kompa, ze znowu piszę :-):-):-) buziolki dla Was i jak erócę od Gina to Wam opowiem szczegóły:-):-):-)

No to super!!!Moja Helena bez słowa zdjęła majtki i sama zrobiła siusiu na nocniczek, duma mnie rozpiera![]()

Ja jakos wczoraj zasnelam przespalam cala noc spokojnie teraz na sniadanie zezarlam tabliczke czekolady i znow mnie zaczal bolec zab:-

oj same super wiadomościWITAJCIE KOCHANIUTKIE CIOTECZKI :-):-)
Dziś jestem pierwsza, ale wogule spać nie mogłąm cos, zrobiłam drugi teścik i wyszedł również pozytywnie:-):-)
cieszę sie bardzo bardzo bardzo:-):-):-) dziś umówiłam sie do ginusia, wiec wiecej szczegułów opopiem Wam po powrocie:-):-)
Panu M jeszcze nie mówiłam i powiem mu dopiero jak wyjdę od gina :-):-) to sie zdziwi :-);-)
Ja z szamponów to używam nivea do farbowanych albo garnier fructis, po shoulders mam łupież, włosy mi też strasznie wypadały i cienkie się zrobiły ale po 5 opakowaniach capivitu się poprawiły nawet :-):-):-) teraz gdzieś tam jeden a moze ze dwa wypadną:-):-):-) ale nie garściami:-):-) z perfum to lubię pur blanca, incadesense, litle black dress, a teraz używam perceivesiedzę w tym avonie już ze trzy lata i tak sie jakoś znimi zaprzyjaźniłam:-):-)
U nas zima na całego :-):-) biało wszędzie, sypie cały czas :-):-) Igor się już cieszy, ze na saneczki pujdzie jeszcze:-):-) a ja już oglądam wózki na allegro, bo głeboki tako sprzedaliśmy, jak spacerówka była kupiona, a teraz już inny mam na myśli ha ha ha:-):-):-) ale tak pod koniec dopiero wózek kupimy, albo jak już sie dzidzia urodzi :-);-):-) Igorek jak się urodził, to M pojechał sam po wózek , juz wiedział jaki mi się podoba i pojechał go tylko kupić:-):-) i teraz najprędzej też tak zrobimy;-);-)
A ciekawa jestem jak Igorek zareaguje jak mu powiem, że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę :-) napewno się ucieszy, bo już kilka razy wspominał, zeby mu kupić Nikolęzapisałam Go do przedszkola od września co prawda dopiero ale u nas na wsi to już zapisują i wiecej niż 25 dzieci nie zapiszą
ale mówi, że chce chodzić to Zapisałam Maluszka mojego:-):-):-) ależ sie rozpisałam dziewczyny:-):-):-) ale jestem cała w skowronkach
lecę na nk jeszcze i pod prysznic:-):-):-) bo Igor już mnie pogania z kompa, ze znowu piszę :-):-):-) buziolki dla Was i jak erócę od Gina to Wam opowiem szczegóły:-):-):-)

Oj zima piękna.U mnie tak samo jest.:-Piękna zimę mamy taj wiosny
Dzisiaj ja wklejam fotkę![]()

No niby nie trudne dla Ciebie ,ale dla niego może sprawia problem?Witam u nas też śniegchciałam wczoraj wytłumaczyć Wojtkowi matematyke ale efekt był taki ze tak mnie wkurzył ze podarłam mu książkę
bo ja mu tłumaczę a on nawet nie raczy mnie sluchać i patrzeć i słuchać ręce opadają:-
szok:
nie jestem z siebie zadowolona ale ile mozna tłmaczyć banalnie proste zadanie nad którym wystarczy pomyśleć
(było policzyc ile zpłacimy za 2l i3l mleka jeżeli litr kosztuje 1 zł 69 gr i rysunki były pomocnicze )

Wiem coś na ten temat ,bo sama jestem cienka z matmy.
Wiele rzeczy teraz po latach Klaudia mi tłumaczy

neska11
Igi 04' Błażej 10'
O kurcze dziewczyny dajecie radę
Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny

Ale i tak nie dałam rady
poddaje się
Przede wszystkim gratuluje zafasolkowanej maumusi (zazdroszczę;-))
Miałam coś powiedzieć o sobie:-)
Z chęcią.
Mam 26 lat, mój syn Igor ma 4 lata (z hakiem). Do przedszkola nie chodzi. Nie posłałam go po tamtym ciężkim roku, gdy chorował na okrągło, ale to wiecie same na pewno jak to jest w przedszkolu. AL e stwierdziłam, że szkoda mi go jednak, więc siedzimy sobie w domku. Mały jest bardzo absorbującym chłopcem, tzn potrzebuje wciąż uwagi. W sumie to jest bardzo paradoksalne,ponieważ od samego początku, starałam się żeby umiał być sam, ale cóż nie udało mi się

Zobaczymy co będzie i jak zareaguje, bo za parę miesięcy będziemy się starać z mężem o drugie dziecko
Jeśli chodzi o mnie to czasami z chęcią wyrwałabym się z domu, do roboty jakiej czy co;-) ALe wy wszystkie pewnie tak macie.
Najczęściej to mam tak przed @, wytrzaskać wszystkie talerze w cholere i iść sobie

Ło matko ale się rozpisałam:-)
Pozdrawiam:-)

Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny

Ale i tak nie dałam rady

Z chęcią.
Mam 26 lat, mój syn Igor ma 4 lata (z hakiem). Do przedszkola nie chodzi. Nie posłałam go po tamtym ciężkim roku, gdy chorował na okrągło, ale to wiecie same na pewno jak to jest w przedszkolu. AL e stwierdziłam, że szkoda mi go jednak, więc siedzimy sobie w domku. Mały jest bardzo absorbującym chłopcem, tzn potrzebuje wciąż uwagi. W sumie to jest bardzo paradoksalne,ponieważ od samego początku, starałam się żeby umiał być sam, ale cóż nie udało mi się

Zobaczymy co będzie i jak zareaguje, bo za parę miesięcy będziemy się starać z mężem o drugie dziecko

Jeśli chodzi o mnie to czasami z chęcią wyrwałabym się z domu, do roboty jakiej czy co;-) ALe wy wszystkie pewnie tak macie.
Najczęściej to mam tak przed @, wytrzaskać wszystkie talerze w cholere i iść sobie

U nas podobna auraPiękna zimę mamy taj wiosny
Dzisiaj ja wklejam fotkę![]()

To musiałaś być wściekła jak książki fruwałyWitam u nas też śniegchciałam wczoraj wytłumaczyć Wojtkowi matematyke ale efekt był taki ze tak mnie wkurzył ze podarłam mu książkę
bo ja mu tłumaczę a on nawet nie raczy mnie sluchać i patrzeć i słuchać ręce opadają:-
szok:
nie jestem z siebie zadowolona ale ile mozna tłmaczyć banalnie proste zadanie nad którym wystarczy pomyśleć
(było policzyc ile zpłacimy za 2l i3l mleka jeżeli litr kosztuje 1 zł 69 gr i rysunki były pomocnicze )

Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy
Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam
Gratulacje! 

Brawa dla Helenki! :-) Wcale się nie dziwię, że rozpiera cię duma! Masz z czego być dumna!Moja Helena bez słowa zdjęła majtki i sama zrobiła siusiu na nocniczek, duma mnie rozpiera![]()

medeuska
październikowa mama'09
O kurcze dziewczyny dajecie radę
Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny![]()
Ale i tak nie dałam radypoddaje się
Z chęcią.
Zobaczymy co będzie i jak zareaguje, bo za parę miesięcy będziemy się starać z mężem o drugie dziecko![]()
Dasz rade, przyzwyczaisz sie ja tez dopiero dolaczylam i nie nadazalam na poczatku

Ja to juz sie nie moge doczekac az sobei zrobie wolne od pracy bo mi sie juz znudzila

Patrysia daj mi troche biustu

Dowikla GRATULUJE CHRZESNIAKA

Ja nie wykazuję takiego entuzjazmu jeśli chodzi o sprzątanie i gotowanie! ;-)...
Ja to juz sie nie moge doczekac az sobei zrobie wolne od pracy bo mi sie juz znudzilaja chyba wole jednak sprzatac... a gotowac to kocham po prostu
...

Ja się cieszę,że mogę się wyrwać do pracy choć na chwilę. Tylko, że ja z pracoholiczek jestem!

reklama
Podziel się: