reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorowo :-D

Helena ogląda bajki i lata bez majtek :baffled: Po co ja ja uczyłam jak się rozbierać :-D:rofl2:

madziulanatasza, a ja to cie mam na NK, bo się gubię :confused:

reklama
Ja nienawidzę zgagi :baffled: a mam codziennie od jakiegoś czasu :wściekła/y:
Ale mam juz niezły zapas rennie :-D:rofl2:

No i przez te rozmowy o jedzeniu robię sie głodna :rofl2:

Ja nienawidzę zgagi :baffled: a mam codziennie od jakiegoś czasu :wściekła/y:
Ale mam juz niezły zapas rennie :-D:rofl2:

No i przez te rozmowy o jedzeniu robię sie głodna :rofl2:
A można rennie w ciąży? Ja coś czytałam ze na zgage nie można tabletek:confused::confused:

Zrobiłam sobie 2x ale teraz z dzemem:-D
mam ochote na Danio.. zachowalo mi sie jedno w lodowce na czarną godine, ale patryk pewnie tez zaraz by chcial a nie ma wiec sobie zostawie na jutro... jak kupilam w piątek 12x Danio i schowałam sobie 2 na dnie lodowki to jedno zjadlam i aż do teraz sie drugie uchowalo, a reszty nie bylo juz w poniedzialek bo Pati zjadł:-D:-D:-D

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:
ja nie mialam :no:
Po impresce spoko ,było miło ,kaca nie maiałam ,rano byłam, u fryzjera po południu na zebraniu w przedszkolu tyczy sie 6 latków które mogą do szkoły zacząć chodzić,jak dla mnie kupa zamieszania....Ksawka zostawiam oczywiście w zerówce ,absolutnie nie uważam żeby był gotowy do nauki w 1 klasie.Dień zleciał.Zostało nam iwo z wczoraj ,bo kupiliśmy kilka na wszelki wypadek to cóżnie możemy dopuścić ,żeby się zmarnowało:-):-):-)Straszyli dziś meningokokami,namawiali do szczepień w przedszkolu...dzieci miały spotkanie z panem z sanepidu który robił pogadanke o tym jak przestrzegać higieny i td,Ksawek poinformował mnie ,że już mi nie da gryza...:-)
piwka to tez bym sie napila :tak:
Dzis u dentysty było ok.Nic a nic nie bolało.Siedziałam na fotelu z 30min. a nie było mnie do tej pory bo jak wróciłam od dentysty to wziełam Oliwke i poszłysmy na spacer.Zrobiło się cieplutko popołudniu że szkoda było siedzieć w domu.
Bylismy ponad godzinę,Oliwka sie wychustała i wróciliśmy.Zjadła bananka a teraz oglądamy "Pierwszą Miłość"
no to dobrze ze juz po a u nas tez sie pogoda zrobila wiec pojechalismy do mamy
Cześć, witam po dłuższej nieobecności, nie mogę doczytać do końca:szok: cóż nie bardzo jestem w temacie:baffled:

o rany a ja się niedługo przeprowadzam do domu, który będę dzielić przez ścianę z teściami:baffled::baffled::baffled: ale nie mam wyboru, nikt mnie nie pytał o zdanie czy mi sie to podoba czy nie, ale z drugiej strony to moje 120m2 strasznie kusi i jeszcze kawałek ogrodu

Dziewczyny, która jest zafasolkowana bo nie mogę się doczytać:zawstydzona/y:
mnie tez sie nikt nie pytal ale swoja opinie wyrazilam wrecz krzykiem ze nie i nie wolalabym mieszkac u swojej mamy :sorry2:
Jestem
Juz po Ostrym dyzurze i Brzyduli:tak::tak::tak:Nozki wydepilowane
AGUNIA
Miło Cie widziec;-):-)
ja to mam swoje zarosniete ale mi sie nie chce :sorry2:
boję się, że nie wrócę potem do figury sprzef ciązy, a dopiero ją niedawno osiągnełam i nie zdążyłam się nią nacieszyc:-D:-D:-D
ja wrocilam i to za bardzo :zawstydzona/y:

reklama
Do góry