Awanture-to chyba mało powiedzianeMogę się załozyć że zrobi jej awanturę jak wrócą do domu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Awanture-to chyba mało powiedzianeMogę się załozyć że zrobi jej awanturę jak wrócą do domu
Też tak myśle bidula i biedne dzieci jak na to patrząMogę się załozyć że zrobi jej awanturę jak wrócą do domu
są takie ,że lubiąAnia no nie wiem czy którakolwiek kobieta lubi jak ja facet leje![]()
oj cos nie chce mi się w to wierzyć,zgadzają się na to bo są zastraszane i nie wierza że może byc inaczejsą takie ,że lubią:-(
My kiedyś z M biliśmy sie poduszkami no i wiadomo smiechu przy tym było sporoAnia no nie wiem czy którakolwiek kobieta lubi jak ja facet leje![]()
no serio Ci mówię,że są takie.oj cos nie chce mi się w to wierzyć,zgadzają się na to bo są zastraszane i nie wierza że może byc inaczej
no serio Ci mówię,że są takie.
Mam znajomą,która twierdzi,że lubi wkurzać meza,bo on ją wtedy bije,a to ją podnieca.![]()