reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przyszłam do was na chwilkę zajrzeć, bo Oliwka usypia w łóżeczku.

Istne szaleństwa dziś odchodzą.Tak wariują ze szok, no i o mały włos byłoby nieszczęście.Biegali , bawili się w beka.Oliwka ganiała i chciała złapać Kacpra-5lat ma.A on cwaniak zrobił unik a Oliwka wpadła na stolik na telewizor,gruchnęła z takim hukiem że aż mi się gorąco zrobiło.Walnęła buzią centralnie,krew leciała z zębów dolnych,już się bałam że jakiś zaraz wypadnie ale na szczęście zęby całe.

Nauczki żadnej nie miała.10minut nie minęło a ona dalej zaczęła szaleć,nerwy trzeba mieć przy nich ze stali jak są w trójkę.

O tyle dobrze ze siostra dzwoniła i szzwagier zabiera ich juto popołudniu ,wiem jestem chamska ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D bo już mam dość a są dopiero pół dnia.

reklama
Wydawało mi się, że piłaś, że lubisz się malować i innych :confused: Miałam wrażenie że się na tym znasz :tak:

Czy ja jestem dzisiaj jakaś ociemniała :confused::-D
nie, to ja ociemnialam :-) ale tak pisalam ze lubie malowac siebie i innych
i dlatego to ja ociemnialam bo dalej nie kapuje chyba ze juz niczego nie trzeba kapowac
mam rozumiec ze tylko pytalas :confused:
ale glupia jestem :sorry2::dry:

Przyszłam do was na chwilkę zajrzeć, bo Oliwka usypia w łóżeczku.

Istne szaleństwa dziś odchodzą.Tak wariują ze szok, no i o mały włos byłoby nieszczęście.Biegali , bawili się w beka.Oliwka ganiała i chciała złapać Kacpra-5lat ma.A on cwaniak zrobił unik a Oliwka wpadła na stolik na telewizor,gruchnęła z takim hukiem że aż mi się gorąco zrobiło.Walnęła buzią centralnie,krew leciała z zębów dolnych,już się bałam że jakiś zaraz wypadnie ale na szczęście zęby całe.

Nauczki żadnej nie miała.10minut nie minęło a ona dalej zaczęła szaleć,nerwy trzeba mieć przy nich ze stali jak są w trójkę.

O tyle dobrze ze siostra dzwoniła i szzwagier zabiera ich juto popołudniu ,wiem jestem chamska ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D bo już mam dość a są dopiero pół dnia.
no to musisz miec teraz oczy wszedzie zeby ich dopilnowac o ile sie da
i dobrze ze nic powazniejszego nie stalo sie Oliwce :tak:

Powiedz mi kochana, jakieś kolory może teraz są modne ??

Bo ja to jestem totalnie do tylu w tym temacie :baffled:

A może masz pod ręka jakąś fotkę z modnym makijażem :tak:

:happy2::happy2::happy2::happy2:

modne kolory to szary fiolet i czern (czern zawsze bedzie modna) ale jak lubisz jasne kolory to polecam perle z bezem, zlotym lub jasnem brazem
zaraz zapodam fotki :tak: tylko musze wgrac do imageshack :tak:

Proszę proszę, będziemy się stroić-o co, pewnie,

A moja właśnie dosypia i lada chwila się obudzi. Kończę myć okna, pranie - jeszcze tylko 3 wsady, obiad-poki co, rozmroziłam mielone, hihihi, ale lipa

reklama
Do góry