zawsze dają,musisz mieć, może dzieciaki Ci podprowadziły???Nie mam usb do tego telefonuBo sprawdzalam w kartoniku
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zawsze dają,musisz mieć, może dzieciaki Ci podprowadziły???Nie mam usb do tego telefonuBo sprawdzalam w kartoniku
![]()
Przyjade na pewnono to ja nie wiem od czego idz znina do lekarza to bedzie najlepsze rozwiazanie
dziewczyno ozdob ja mam od groma i ciut ciut obojetnie w jakim kolorze srebrne zlote holo niebieskie turkus roz bialy czarny pomarancz ...napewno cos wymyslimy ;-)
nie ma sprawy to wpadaj na ta obiecana kawe
oj to przyjedz i do mnie
no to ciekawe ile kosztuje
mi to chyba nic nie przeszkadzalo
ja to jeszcze i tydzien przed porodem mialam sily na sexik
cos sie w tym kryje
no popatrz jak umi docenic Twoja robote :-)
wklejam fotki Kubusia z balu "Mój królewicz"
Ta różowa panienka to dziewczyna Kubusia Laura .
http://www.fotosik.pl
Wszystkie makijaze sa super!!! 1 najlepszymama Helenki
makijaz zalezy tez od stroju
a w jakim kolorze sie chcesz ubrac??
oto kikla zdjec
![]()
![]()
![]()
![]()
No to gratulacje!!To zdasz następnym razem
A ja muszę się pochwalić usmażyłam rybkę i wyszła idealnapierwszy raz w życiu mi się udało
![]()
no to gratkiTo zdasz następnym razem
A ja muszę się pochwalić usmażyłam rybkę i wyszła idealnapierwszy raz w życiu mi się udało
![]()
no a gdze bys umiala zajechacNo to gratulacje!!
Joanna nie martw się nastepnym razem się uda![]()
Hej dziewczynki!!
Jaki jaja wczoraj mi wyszły z zaproszeniami. Już myślałam że będę musiała nowe wysyłać. Dała mi mama znaczki, więc ja szczęśliwa je przykleiłam i wysłałam. A mi mama nie powiedziała że powinnam przykleić dwa znaczki. jeden po 1,35 a drugi za 10 groszy bo nie było inaczej! Ja w panikę że zaproszenia nie dojdą. Jeszcze tym bardziej nie wrócą bo nadawcy nie napisałam. Mama zadzwoniła na pocztę i się okazało że dojdą zaproszenia ale ci co je dostaną będą musieli dopłacić te 10 groszy! No masakra. Nie dość że dostaną zaproszenie to jeszcze muszą za nie zapłacić. No nie źle mi to wyszło muszę przyznaćCiekawe co jeszcze się mi zdarzy :-):-):-)
no,u nas cos tam czasami pokapuje z nieba.ale sniegu juz nie maPatrysiu zmartwię Cię, ale ma padać w całej Polsce![]()
hmmm...drastyczne metody wiec moze nie pytajAnabuba jak odłuczyłaś swoje dziewczyny zeby nie wyrzycały ubrań z szafek,jaka to metoda???? podziel się nią, bo ja mogę non stop tłumaczyć a Oliwka i tak swoje robi.Jak grochem o ściane :-):-):-)
A gdzie taki test mozna dostac?jak kosztuje mniej niz 100 zl to kupie
![]()
ja to przez pierwsze 3 mieisace bym tylko sapała no i wlasciwie na sex tez ochoty nie miałam.pozniej sie poprawiło:-)no i jeszcze 2dni po terminie cwiczylismy,ale jakos to akurat nie wplyneło na poród niestety.nie wywołał sie.Mi szczerze mało co wogóle przeszkadza w ciązy.. oprócz... (dziwne) natrętnego dotyku M...
On chce dobrze i czasem mnie przytuli wieczorem albo za piers chce zlapac i jesli to jest wtedy kiedy ja nie chce to na niego z paszczą wylatujęi teraz juz w sumei porzestal... źle.. bo teraz jeszcze gorej jak wogle nie pokazuje mi czulości...
![]()
Tobie takie rzeczy mozna wybaczyc:-)OK, to wykazałam się głupota albo ślepotąWybierzcie same
To ja może nie będę sie na tan temat wypowiadać;-)
![]()
moja Weronika jakby jej pomalowac te jej rzesy to by lpiej wyglądała niz na tych zdjęciach:-):-):-) i sztucznych nie potzrebujeMi sie podoba makijaz numer 1Ale o takich rzesach to moge tylko pomarzyc:-)
a gdzie sie wybierasz???????Bedę miała czarna kieckęAle spróbuję taki jak ten fioletowy tylko z większą ilością różu i może jakieś różowiaste dodatki
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Dzięki za rady![]()
szkoda,ale nerwy niestety potrafia narozrabac.Witam niestety nie udalo mi sie zdać:-
-
-
-( zawalilam na placu egzaminator powiedział ze wszystko by bylo dobrze gdybym sie tak niepotrzebnie denerwowała i to mnie zgubiło bo to ze wiem co i jak to on widzi i slyszy Musze troch ochłonąc i w poniedziałek ide ustalic nowy termin
miłego dnia i przepraszam na razie tyle
Zawsze mi dochodzily pzrez bluethootbez problemu
no to czekamy czekamyWyslałammusiałam odpalic bluetootha w laptopie
Teraz tylko musze znalesc to zdjecie w moich dokumentach
to do mnie pytanie Patrysia?no to gratki
no a gdze bys umiala zajechac
wiesz gdzie jest manhatan czy nie??
niestety nie heheheh wlsnie jestem po @ i biore tabletkiAnka, powiadasz, że smaki masz na słodkie
Moze to cos oznacza![]()
dobrze ze ktos zauwazylDobra dziewczyny ja lece, Patryka puszczam na kompa żeby sobie pograł, bo przyszedł ze szkoły
Domestos sie przydal widac na wejsciu ze jest posprzatane hahahah nawet pati zauważył![]()
woow ale ksiaze jak z bajki super ma laseczke na ksiezniczke sie nadaje;-)
jak dla mnie to dwa ostatnie sa boski jezeli chodzi o moja osobe nie widze sie w takim makijarzu jak na pozostalych fotkachmama Helenki
makijaz zalezy tez od stroju
a w jakim kolorze sie chcesz ubrac??
oto kikla zdjec
![]()
![]()
![]()
![]()
Bedę miała czarna kieckęAle spróbuję taki jak ten fioletowy tylko z większą ilością różu i może jakieś różowiaste dodatki
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Dzięki za rady![]()