reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no to ja nie wiem od czego idz znina do lekarza to bedzie najlepsze rozwiazanie :tak:

dziewczyno ozdob ja mam od groma i ciut ciut obojetnie w jakim kolorze srebrne zlote holo niebieskie turkus roz bialy czarny pomarancz ... :-D:-D:-D napewno cos wymyslimy ;-)

nie ma sprawy to wpadaj na ta obiecana kawe :-D:-D:-D

oj to przyjedz i do mnie :-p:-p:-p:-p

no to ciekawe ile kosztuje :eek::eek::eek::eek:

mi to chyba nic nie przeszkadzalo :no:

ja to jeszcze i tydzien przed porodem mialam sily na sexik :sorry::-D

cos sie w tym kryje :eek::sorry::-D

no popatrz jak umi docenic Twoja robote :-)
Przyjade na pewno:tak: w przyszłym tyg mam jeszcze wolne pon wt śr, wiec jak Ci bedziepasowac moge wpasc, tylko jakbys mogla po mnie podjechac gdzies gdzie trafie:zawstydzona/y:

wklejam fotki Kubusia z balu "Mój królewicz"
Ta różowa panienka to dziewczyna Kubusia Laura .:-D:-D
http://www.fotosik.pl

Cudny królewicz:tak::tak::tak:

mama Helenki
makijaz zalezy tez od stroju
a w jakim kolorze sie chcesz ubrac??
oto kikla zdjec :tak:
7036045i.jpg

4485076.jpg

99290.jpg

ba64983a1e98d304e9e28da.jpg
Wszystkie makijaze sa super!!! 1 najlepszy:tak::tak::tak:
Bede musiala sobie taki sprawic:-D:-D:-D

M wrócil do domu...
nawet nie zauważyl umytych podłog:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Beata była.. ale nawet mnie dzisiaj nie wkur....:szok:

i nawet pogratulowala fasolki:-D:-D:-D:-D:-D

Ja teraz spadam do babci pomoc jej szykowac urodzinki na jutro i zrobic jej zakupy eby nie musiala tachac ciezkich napojów:tak::tak::tak:

Bede pewnie wieczorkiem... Milego plotkowania:-D:-D:-D

jestem i ja.rano musiałam odpascbez uprzedzenia.
Spacer do szkoły zaliczony,ale zrobilo sie teraz pochmurno,jest +8 i wieje.ale jak wracałysmy to jeszcze było calkiem fajnie
Weronika spi od 1,5godziny i pewnie jeszcze troche pospi bo dzis przed 8 znowu wstala.
\
ja dzis na obiad-ryz na sypko.kotlety sojowe i surowka z czerwonej kapusty.

obdzwoniłam dzis kupe przychodni bo chec Pauline do ortodonty zapiac.i na nfz jest straszny prblme.prywatnie przyjmuja owszem-wizyta 50zł ale za to aparaty to 700zł za pare na cala szceke:szok::szok::szok::szok::szok: a na ten wydatek mnie nie stac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i sie dodzwonilam do WAwy-ale musze dzownic wponiedziałek o 7 rano i moze uda mi sie złapaca jakis wolny termin.:szok: normalnie walka z wiatrakami.
do oklisty to juz pojde praywatnie bo razna rok to ujdzie.a jak sie robi okulary u naszego optyka to za wizyte wtedy tylko 20zl.
ehhhh...tylko chorowac.

przyszło zaswiadczenie dla Weroniki od ednokrynologa bo bede skladac o zasilek pielegnacyjny.no i niemiłe zaskoczenie bo z tym przyszła tez informacja ze Weronice podskoczyło tsh mam jej zwiekszyc dawke...ehhhh:-:)-:)-:)-:)-(

Hej dziewczynki!!

Jaki jaja wczoraj mi wyszły z zaproszeniami. Już myślałam że będę musiała nowe wysyłać. Dała mi mama znaczki, więc ja szczęśliwa je przykleiłam i wysłałam. A mi mama nie powiedziała że powinnam przykleić dwa znaczki. jeden po 1,35 a drugi za 10 groszy bo nie było inaczej! Ja w panikę że zaproszenia nie dojdą. Jeszcze tym bardziej nie wrócą bo nadawcy nie napisałam. Mama zadzwoniła na pocztę i się okazało że dojdą zaproszenia ale ci co je dostaną będą musieli dopłacić te 10 groszy! No masakra. Nie dość że dostaną zaproszenie to jeszcze muszą za nie zapłacić. No nie źle mi to wyszło muszę przyznać :-D:-D:-D:-D Ciekawe co jeszcze się mi zdarzy :-):-):-)

to nielze ich urzadziłaś:-):-):-):-)

Patrysiu zmartwię Cię, ale ma padać w całej Polsce:baffled::baffled::baffled::baffled:
no,u nas cos tam czasami pokapuje z nieba.ale sniegu juz nie ma:-D:-D:-D:-D

Anabuba jak odłuczyłaś swoje dziewczyny zeby nie wyrzycały ubrań z szafek,jaka to metoda???? podziel się nią, bo ja mogę non stop tłumaczyć a Oliwka i tak swoje robi.Jak grochem o ściane :-):-):-)
hmmm...drastyczne metody wiec moze nie pytaj:cool2::cool2::cool2::-D
najwyrazniej mam do tego odpowiedni głos i mine:-):-):-) porostu nawrzeszczała,walnęłam po łapkach i groznie pokiwałam palecm ze nie wolno.a jak ponownie probowały do szafki to wtedy NIE WOLNO odpowiednim toenm i nie spuszczałam z nich wzroku poki nie poszły do innych zajec.oczywiscie nie obyło sie za pierwszym razem bez płaczu,ale popłakłay.popłakały i przestały.jak juz kiedys mówiłam-jestem KAT:-)

A gdzie taki test mozna dostac? :-D:-D jak kosztuje mniej niz 100 zl to kupie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:confused::confused::confused::confused: pierwsze słysze.ciekawe na jkeij podstawie one działają:confused:

Mi szczerze mało co wogóle przeszkadza w ciązy.. oprócz... (dziwne) natrętnego dotyku M...

On chce dobrze i czasem mnie przytuli wieczorem albo za piers chce zlapac i jesli to jest wtedy kiedy ja nie chce to na niego z paszczą wylatuję:-D:-D:-D:-D i teraz juz w sumei porzestal... źle.. bo teraz jeszcze gorej jak wogle nie pokazuje mi czulości...:-D:-D
ja to przez pierwsze 3 mieisace bym tylko sapała no i wlasciwie na sex tez ochoty nie miałam.pozniej sie poprawiło:-)no i jeszcze 2dni po terminie cwiczylismy,ale jakos to akurat nie wplyneło na poród niestety.nie wywołał sie.

OK, to wykazałam się głupota albo ślepotą :zawstydzona/y: Wybierzcie same :-D

To ja może nie będę sie na tan temat wypowiadać:sorry2: ;-):-D:-D
Tobie takie rzeczy mozna wybaczyc:-)

Mi sie podoba makijaz numer 1:tak::tak::tak:Ale o takich rzesach to moge tylko pomarzyc:-)
moja Weronika jakby jej pomalowac te jej rzesy to by lpiej wyglądała niz na tych zdjęciach:-):-):-) i sztucznych nie potzrebuje:-D

Bedę miała czarna kieckę :tak: Ale spróbuję taki jak ten fioletowy tylko z większą ilością różu i może jakieś różowiaste dodatki :tak: Zobaczymy co mi z tego wyjdzie :rofl2:

Dzięki za rady :tak::tak::tak:
a gdzie sie wybierasz???????

Witam niestety nie udalo mi sie zdać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-:)-:)-:)-( zawalilam na placu egzaminator powiedział ze wszystko by bylo dobrze gdybym sie tak niepotrzebnie denerwowała i to mnie zgubiło bo to ze wiem co i jak to on widzi i slyszy Musze troch ochłonąc i w poniedziałek ide ustalic nowy termin :dry:miłego dnia i przepraszam na razie tyle
szkoda,ale nerwy niestety potrafia narozrabac.
moj P ma egzamin z jazdy we worek,ciekawe jak mu pójdzie

Zawsze mi dochodzily pzrez bluethoot:baffled:bez problemu

ja wkłądam karte do czytanika kart i mam w nosie:-)

reklama
Anka, powiadasz, że smaki masz na słodkie :-D
Moze to cos oznacza :confused:
niestety nie heheheh wlsnie jestem po @ i biore tabletki:sorry2:
Dobra dziewczyny ja lece, Patryka puszczam na kompa żeby sobie pograł, bo przyszedł ze szkoły:tak::-D
Domestos sie przydal widac na wejsciu ze jest posprzatane hahahah nawet pati zauważył:-D:-D
dobrze ze ktos zauwazyl:-D
wklejam fotki Kubusia z balu "Mój królewicz"
Ta różowa panienka to dziewczyna Kubusia Laura .:-D:-D

woow ale ksiaze jak z bajki super ma laseczke na ksiezniczke sie nadaje;-)
mama Helenki
makijaz zalezy tez od stroju
a w jakim kolorze sie chcesz ubrac??
oto kikla zdjec :tak:
7036045i.jpg

4485076.jpg

99290.jpg

ba64983a1e98d304e9e28da.jpg
jak dla mnie to dwa ostatnie sa boski jezeli chodzi o moja osobe nie widze sie w takim makijarzu jak na pozostalych fotkach:no:
Bedę miała czarna kieckę :tak: Ale spróbuję taki jak ten fioletowy tylko z większą ilością różu i może jakieś różowiaste dodatki :tak: Zobaczymy co mi z tego wyjdzie :rofl2:

Dzięki za rady :tak::tak::tak:

no to fotki musze zobaczyc

no i karmilam laure dopiero zjadla 1 posilek zupka nie, makaronik nie, kaszka nie i wloncu platki na mleku byly na tak:tak:
Dobrze ze pije

zaraz doczytam reszte bo lali na nocniku

Do góry