reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak pamietam twoje prace masz zdolnosci.Ja kiedys uszylam sobie spodniczke z trapezu byla cudowna ale niestety juz jej nie mam:-(A uszylam ja ze sztruksowej marynarki mamy:-)

Laura robi kupke na nocnik i niezle zalatuje mi tu:baffled:

popieram-ja jestem antytalent.moja mama za to jest prawdziwa krawcowa z powołania.nie ma rzeczy niemozliwej do uszycia(no i zrobienia formy i skrojenia;)))
gorzej tylko sie doprosic żeby cos uszyła:cool2: o poprawkach to juz w ogole nie mowie:baffled:

Weronika zrobiła kuopke jak wstała:-)

reklama
Jestem po ostrym dyzurze i brzyduli:tak::tak::tak:
Pomylam sobie nawet okna i parapety:szok::baffled:Upatrzylam sobie fajna firanke ale M mnie chyba zabije bo ma (nie wiem jak to sie nazywa)rozowe:-D

U mnie sytuacja opanowana,dzieciaki bawia się grzecznie tzn Oliwka z Klaudią.A Kacper chyba sie rozchorował :sorry2: nawet obiadu nie zjadł i ma 38.3.Także siedzi u dziadków żeby Oliwki czasem nie zarazić bo nie wiadomo co mu jest.

Ech zepsuła mi się maszyna do szycia.....
no złośliwosć rzeczy martwych ods kilku dni.
Sama kombinowałam nad nią dobre 2 godziny i w końcu poszłam to teściową ;-)
Teściowa przyszła i zreperowała w 10 minut :-)
To po co ja się tak męczyłam?
:-D:-D czasami dobrze mieć teściową :-D:-D:-D

Wpadłam do Was wieczorkowo :-):-):-) ale nie poczytam, bo bardzo sie źle cos czuję, w poniedziałek ortopeda mnie czeka, dziś robiłam pierwsze badania kontrolne :-):-):-) mały po dworku polatał dosyc długo, a teraz już spi słodziutko:-);-):-) m jakiś film ogląda a ja na allegro buszowałam troszkę:-):-) i trochę zakupów już oczywwiście zrobiłam:happy2::happy2: bo bym niewytrzymała normalnie jakbym nic nie kupiła :happy2::happy2::happy2: miłego wieczorku dla Was Kochaniutkie:-):-):-) jakieś zakrapiane wieczorki????:-):-)

Ech zepsuła mi się maszyna do szycia.....
no złośliwosć rzeczy martwych ods kilku dni.
Sama kombinowałam nad nią dobre 2 godziny i w końcu poszłam to teściową ;-)
Teściowa przyszła i zreperowała w 10 minut :-)
To po co ja się tak męczyłam?
:-D:-D czasami dobrze mieć teściową :-D:-D:-D
czasami się przydaje teściowa :szok::szok::szok::happy2::happy2::happy2::happy2:

od razu Was przeprosze ze nie odpiszena posty
ale humor mi sie zje...ł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a to za sprawka mojego m :angry::angry::angry::angry::angry:
mam ochote upic sie do nieprzytomnosci i nie wrocic :-:)-:)-:)-(
masakra ale mam dolka :no::no::no::no:

reklama
od razu Was przeprosze ze nie odpiszena posty
ale humor mi sie zje...ł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a to za sprawka mojego m :angry::angry::angry::angry::angry:
mam ochote upic sie do nieprzytomnosci i nie wrocic :-:)-:)-:)-(
masakra ale mam dolka :no::no::no::no:
Patrysiu a co Ci takiego wymyślił???:confused::confused::happy2::happy2::happy2:i dleczego Cię tak wk...ił??? ach te chłopy:-):-) ciemna rasa:cool2::cool2::cool2: ale nie martw sie, idź do koleżanki, walniesz strzemiennego i ulży Ci sie odrazu:-):-)

Do góry