reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

juz nie wiem jak mam dotrzec do m rozmowy nie pomagaja klotnie tym bardziej :-:)-:)-:)-:)-(nawet modlitwy :dry:
nic tylko lac a dzis to najchetniej bym go zabila :sorry2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja tez bym wolala i tak bylo siedzieli kulturalnie przy drinie w domku ja poszlam tylko zaniesc do kolezanki zamowienie i wzielam malego bo ona tez ma dziecko w podobnym iweku wiec mysle sobie ze sie pobawia ja przychodze w domu nikog nie ma i sytoje jak ta ci..a przed klatka bo kluczy nie mam .... i zadzwonilam zeby przyszedl to powiedzial ze postoi przed klatka i zaraz przyjdzie i do tej pory go nie ma bo widzialam ze szedl do kolegi a on ma wylaczony tel - specjalnie (kolega) bo moj zostawil w samochodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyc mi sie chce
juz mi szumi troche

ja bym mu zamknela drzi niech teraz on stoi i do rana bym nie otworzyla:wściekła/y::wściekła/y:

ja jeszcze sztucznych nigdy nie zakladalam juak swoje dobrze wytuszuje to sa piekne.Ale mi sie malowac nie chce Ksiezniczka nie jestem potworem tez nie wiec jak mam ochote to sie maluje a jak nie to wychodze z kremem na buzi:-D

....
Faceci juz tak maja ja jak mam balagan to mi moj gada odrazu a jak jest posprzatne to jeszcze nie uslyszalm jak tu czysto:-D a ta Ci pogratulowala szczerze czy z ironia:confused:

....
Raczej szczerze;-) coś tam jeszcze gadała bla bla bla.. hehe

Kregosłup mnie boli.. pomagałam babci robic urodziny.. booże ile ona tego robiiii:szok:

Jeszcze jutro musze wczesniej do niej wpasc jej pomóc:tak::tak:

Ona to sobei zawsze nawymyśla różnych potraw hehe nic nie może zabraknąc:-D:-D

ja tez bym wolala i tak bylo siedzieli kulturalnie przy drinie w domku ja poszlam tylko zaniesc do kolezanki zamowienie i wzielam malego bo ona tez ma dziecko w podobnym iweku wiec mysle sobie ze sie pobawia ja przychodze w domu nikog nie ma i sytoje jak ta ci..a przed klatka bo kluczy nie mam .... i zadzwonilam zeby przyszedl to powiedzial ze postoi przed klatka i zaraz przyjdzie i do tej pory go nie ma bo widzialam ze szedl do kolegi a on ma wylaczony tel - specjalnie (kolega) bo moj zostawil w samochodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyc mi sie chce
juz mi szumi troche

moj nie takie numery robił niestety...ale tu akurat nie masie czym chwalic.
a w takie teksty ze zaraz przyjdzie to ja juz nie wierze:cool2:

To też sobie wychodź, moze wtedy zrozumie...

Masz gg właczone:confused: pisałam
taaaaaaa w tym jest problem bo jak jest tesciowa w domu to ja malego nie zostawie bo jej nie lubie i jestem do niej uprzedzona malego tez jej nie daje - wyrodna ze mnie synowa wiem ale coz za duzo z nia przeszlam - zlego :-(

reklama
Raczej szczerze;-) coś tam jeszcze gadała bla bla bla.. hehe

Kregosłup mnie boli.. pomagałam babci robic urodziny.. booże ile ona tego robiiii:szok:

Jeszcze jutro musze wczesniej do niej wpasc jej pomóc:tak::tak:

Ona to sobei zawsze nawymyśla różnych potraw hehe nic nie może zabraknąc:-D:-D
no na takiej imprezce nie moze niczego zabraknac
Ania co to za nalesniki????? daj przepis skoro takie pyszne :tak::tak::tak: widocznie przegapiłam jak As podawała :zawstydzona/y:
nalesniki z parowka i serem w srodku zapiekane jak krokieciki :))
anka - to zadzwoni da sasiada ten mu otworzy a jak zacznie klupac dzwonic do drzwi to malego obudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzwonek bym wylaczyla i zamknela pokoik gdzie maly spi a na drzwiach kartka spij tam gdzie imprezowales:-D

Do góry