reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie druga :-)
dzis się wreszcie wyspałam,wstaliśmy przed chwilką,kurczę dawno takiej nocki nie było i to bez pobudek :tak::tak::tak:

U nas pogoda zapowiada się znakomicie bo już od samego rana słońce świeci :-):-):-):-):-)

Zaraz jemy śniadanko i zawozimy Oliwkę do babci i potem będzie robota wrzeć,mam dużo do roboty zaplanowane a ile zdąże to się zobaczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale mam dziś pałera,aż mnie energia rozpiera ,taki mam dobry humorek to przez to słońce za oknem.

Wiktoria to żeś się nasprzątała :tak::tak::tak::tak: podziwiam

A pamiętacie :
DZIŚ PRZESTAWIAMY ZEGARKI O 1H DO PRZODU W NOCY "
patrysia i jak sytuacja z mężem?????

reklama
Witam Panie po dwudniowej nieobcności:-).
Mąż wziął laptopa do pracy no i zostałam bez neta:angry:
U nas pogoda zapowiada się znakomicie bo już od samego rana słońce świeci :-):-):-):-):-)

Zaraz jemy śniadanko i zawozimy Oliwkę do babci i potem będzie robota wrzeć,mam dużo do roboty zaplanowane a ile zdąże to się zobaczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale mam dziś pałera,aż mnie energia rozpiera ,taki mam dobry humorek to przez to słońce za oknem.

A pamiętacie :
Ja też planuje na dziś sprzątanko, w sumie za dwa tygodnie święta :szok:

To naprawdę już dziś przestawiamy czas?Ale fajnie:-D:-D:-D. No i w ogóle zapowiadają w pogodzie ocieplenie:happy2::happy2::happy2::happy2: Jest nadzieja, jest nadzieja:-D:-D

Witam babeczki:tak::tak:
Mało wczoraj pisałyście,m ale to dobrze, nie miałam dużo nadrabiania:-D

a mówiłam ,że posmakują :tak::-D:-D

.......

U mnie najmniejsza impreza to 25 osób.Zawsze z obiadem .
To sobie wyobraź ile się robi u mnie :-D:-D:-D

.....

no coś Ty?

...

dobranoc

mnie też by trząchneło nieźle.
Ja też swoim potrafię przyłożyć jak zasłuzą.:-(

Z obiadem:szok: u nas zawsze wieczorem.. zkolacją, ale zawsze też coś na ciepło... nie wiem czy robisz wiecej od mojej babci uwierz:-D:-D:-D:-D Mi zawsze wszysccy jakprzychodza mówiąże dużo, a moja babcia ma zawsze 4 razy wiecej potraw rózniastych:-D:-D

Powaznie:-D:-D ale zasłużył sobie, w końcu nie wytrzymałam.. ciągle tylko mówiłam że mu amkne drzwi i nie wpusszcze, nic sobie z tego nie robiłam to tak też zrobiłam, to juz nie wychodzi:-D:-D:-D

Witam sie druga :-)
dzis się wreszcie wyspałam,wstaliśmy przed chwilką,kurczę dawno takiej nocki nie było i to bez pobudek :tak::tak::tak:

A pamiętacie :

Ja zawsze pamietam, bo to zawsze w urodziny mojej babci:tak::tak::-D:-D

A do tyłu zawsze w urodziny dziadka:-D:-D:-D Się dobrali:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam
Moje dzieciaki dzisiaj wstaly juz po 8:szok:To chyba przez to ze coraz wczesniej robi sie jasno a do tego dzisiaj piekne sloneczko swieci:tak::tak::tak:Oby taka pogoda zostala to zaliczymy dlugi spacerek,a moze nawet dwa:-)

AGNES
Pamietam,pamietam;-)o przestawianie zegarka:-)Ale fajnie bo dluzej bedzie jasno:-):tak:

M pojechal z Patrykiem na basen i nawet nie zapytał czy ja też nie mam ochoty jechac:dry::dry::dry: a przydałoby mis ie troche ruchu bo 5,5 kg to o dużo za dużo przytyłam do 10 tyg:baffled::baffled::baffled:

nie bede sprzatac pieprze tozaraz sobie pojde na spacer i mam ich gdzies, umią syfic to niech sprzatają, służącą nie jestem, to że mam urlop nie znaczy że mam w domu zapieprzac:wściekła/y::wściekła/y:
Ide sie wyszykowac i na spacer bo nie che mi sie w tym domu siedziec, poza tym nie bede Wam tu smucic:eek::eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam babeczki:tak::tak:
Mało wczoraj pisałyście,m ale to dobrze, nie miałam dużo nadrabiania:-D

Z obiadem:szok: u nas zawsze wieczorem.. zkolacją, ale zawsze też coś na ciepło... nie wiem czy robisz wiecej od mojej babci uwierz:-D:-D:-D:-D Mi zawsze wszysccy jakprzychodza mówiąże dużo, a moja babcia ma zawsze 4 razy wiecej potraw rózniastych:-D:-D

Powaznie:-D:-D ale zasłużył sobie, w końcu nie wytrzymałam.. ciągle tylko mówiłam że mu amkne drzwi i nie wpusszcze, nic sobie z tego nie robiłam to tak też zrobiłam, to juz nie wychodzi:-D:-D:-D

Ja zawsze pamietam, bo to zawsze w urodziny mojej babci:tak::tak::-D:-D

A do tyłu zawsze w urodziny dziadka:-D:-D:-D Się dobrali:-D:-D

medeuska ja szykuję tak średnio na 30 porcji ,bo niewiadomo nigdy czy komuś się jeszcze nie przypomni.
Przykładowe menu tak szybko wygląda taka:
-rosół lub flaki
-udka z kurczaka lub kotlety
pieczarki zapiekane panierowane
sórówki ze 3 rodzaje
sałatki ze 3-4 rodzaje
jajka w majonezie
jajka faszerowane
tatar
2-3 półmiski mięs
łosoś wędzony
śledzie pod pierzynką,w śmietanie w oleju lub w occie
ze 3-4 ciasta
grzybki marynowane ,ogórki, papryka itp:

to takie menu bez wymyślania :-D:-D
a cześto lud się dopomina,że czegoś zabrakło :-D:-D:-D

U mnie nocka mineła :wściekła/y::wściekła/y:w łazience ,bo mnie dopadła biegunka:wściekła/y::wściekła/y:
Przez noc schudłam ponad kilogram i nie mam siły chodzić.
Niestety muszę isć na zakupy.:-(

Do góry