reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AS
Duuuzo zdrowka dla Ciebie i Kubusia:tak::tak::tak:
Oby Wam szybciutko przeszło

MALINKA
No to teraz zaczynasz byczenie sie na calego:-D:-D:-D

reklama
hejka dziewczyny i ja juz jestem.Ale jestem padnięta ale wszystko wysprzatane na błysk-mozna się przeglądać :tak::tak::tak::tak: miałam dziś takiego pałera że nawet łóżka ,szafki poprzestawiałam i odkurzałam,ale było kurzy pod łózkiem :szok::szok::szok::szok: aż się przeraziłam jak to zobaczyłam .No ale M był dziś w domu to mi troche pomógł, no nie przepracował się,to ja największą robotę odwaliłam no ale zto zawsze coś.

Jutro będę odpoczywać bo wszystko wysprzatane,obiad teściowa na jutro też mi ugotowała :-):-):-):-):-) więc jutro totalny luzik ale sie cieszę :-):-):-):-)

Pogoda super sie zrobiła było +13C,bylismy z mężusiem na spacerku,fajnie było.

A Oliwki jeszcze nie ma :no::no: ale niedługo powinna babcia ja odwieźć.A uwierzycie:ona dzis nic nie spałą w dzień.Teściowa dzwoniła i powiedziałą że jest rozbawiona i nie chce spać,nie wiem jakim cudem ona wytrzymała cały dzień bez spania.mam tylko nadzieję ze w drodze powrotnej w autobusie nie usnie.
No i cos mnie tknęło,zadzwoniłam i co się okazało:Oliwka jednak usnęłą w autobusie,ale się wkur.........ciekawe októrej pójdzie spać.wnerwiłam się teraz na maxa, a miałam dobry humor.

dziewczyny pierwszy raz od 10 m-cy poszłam do fryzjera i normalnie az mi się chce przed lustrem stać ;-) chyba częściej powinnam robić coś dal siebie bo mnie ostatnio deprecha jakaś opętała

pokazuj nową fryzurkę,wstawiaj fotke :tak::tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny wieczorowo i odrazu mówie że nie nadrobie zaległości mam nadzieje ze mi wybaczycie okazało sie że M wróci wczesniej tak gdzies po połedniu a musze sie jeszcze przygotować a na 9:30 ide do kościola posiedze dzisiaj z wami troche właśnie farbuje sobie włosy a Martynka ogląda bajke a Kamilek spi.

również zazdroszczę męża :-)

u mnie jak nie posprzątam to syf taki że nie ma się jak ruszyć więć biegam co dziennie ale tydzień temu się w końcu bardzo ostro postawiłam i dziś pierwsza sobota gdzie zamiast sprzątać poszłam sobie do fryzjera wraca i .. wszystko ( no prawie..) posprzątane :cool2::cool2:

zobaczymy ja długo to potrwa bo normalnie to nawet talerza nikt nie wyniesie:wściekła/y:

Dziewczyny czy u Was też w końcu zawitała wiosna??
Jeste przecudnie już byłyśmy z dziewczynkami na spacerku ale chyba zaraz śmigamy gdzieś znów bo szkoda w tak dzień w domu siedzieć :tak:
Witaj nowa mamusiu :-):-):-) Miło Cie poznać:-):-):-)

Dziewczyny.Gdzie sie wszystkie podziewacie:baffled:
U nas pogoda sie strasznie spierniczyla i caly czas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jak mlode spaly to wyskoczylam sobie do sklepu i na solarium;-):-)
A teraz siedzie w domku:tak:M od godziny okupuje kibel:szok:wiec wlecialam troszke na BB
Ja dzisiaj robiłam porządki u babci od 8 rano do 16 mnie nie było :-):-) a teraz jestem ble zmęczona:-):-)
hejka dziewczyny i ja juz jestem.Ale jestem padnięta ale wszystko wysprzatane na błysk-mozna się przeglądać :tak::tak::tak::tak: miałam dziś takiego pałera że nawet łóżka ,szafki poprzestawiałam i odkurzałam,ale było kurzy pod łózkiem :szok::szok::szok::szok: aż się przeraziłam jak to zobaczyłam .No ale M był dziś w domu to mi troche pomógł, no nie przepracował się,to ja największą robotę odwaliłam no ale zto zawsze coś.

Jutro będę odpoczywać bo wszystko wysprzatane,obiad teściowa na jutro też mi ugotowała :-):-):-):-):-) więc jutro totalny luzik ale sie cieszę :-):-):-):-)

Pogoda super sie zrobiła było +13C,bylismy z mężusiem na spacerku,fajnie było.

A Oliwki jeszcze nie ma :no::no: ale niedługo powinna babcia ja odwieźć.A uwierzycie:ona dzis nic nie spałą w dzień.Teściowa dzwoniła i powiedziałą że jest rozbawiona i nie chce spać,nie wiem jakim cudem ona wytrzymała cały dzień bez spania.mam tylko nadzieję ze w drodze powrotnej w autobusie nie usnie.
No i cos mnie tknęło,zadzwoniłam i co się okazało:Oliwka jednak usnęłą w autobusie,ale się wkur.........ciekawe októrej pójdzie spać.wnerwiłam się teraz na maxa, a miałam dobry humor.

pokazuj nową fryzurkę,wstawiaj fotke :tak::tak::tak::tak:
Agnes no to zaszalałaś ze sprzątaniem :-):-) a ja kregosłupa nie czuję :blink::blink::blink:

Witajcie dziewczyny wieczorowo i odrazu mówie że nie nadrobie zaległości mam nadzieje ze mi wybaczycie okazało sie że M wróci wczesniej tak gdzies po połedniu a musze sie jeszcze przygotować a na 9:30 ide do kościola posiedze dzisiaj z wami troche właśnie farbuje sobie włosy a Martynka ogląda bajke a Kamilek spi.
Jaki kolorek malujesz??? ja tez nienadrobię zaległości- Wybaczcie mi Kochaniutkie dziewczyneczki:-):-):-):-) to dla męża takie zmiany???? nio nio nio no i super:-):-):-)

Ale mam lenia:no::no::no:Polozyłabym sie i bym spala ale jak:confused::confused::confused:
Do poludnia sobie posprztalam ,wczoraj tez a teraz padam jakos:szok:

WIKTORIA
Juz sie pewnie nie mozesz doczekac jutra co:confused:Ale poszalejecie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry