reklama
hejka dziewczyny i ja juz jestem.Ale jestem padnięta ale wszystko wysprzatane na błysk-mozna się przeglądać 

miałam dziś takiego pałera że nawet łóżka ,szafki poprzestawiałam i odkurzałam,ale było kurzy pod łózkiem 

aż się przeraziłam jak to zobaczyłam .No ale M był dziś w domu to mi troche pomógł, no nie przepracował się,to ja największą robotę odwaliłam no ale zto zawsze coś.
Jutro będę odpoczywać bo wszystko wysprzatane,obiad teściowa na jutro też mi ugotowała :-):-):-):-):-) więc jutro totalny luzik ale sie cieszę :-):-):-):-)
Pogoda super sie zrobiła było +13C,bylismy z mężusiem na spacerku,fajnie było.
A Oliwki jeszcze nie ma
ale niedługo powinna babcia ja odwieźć.A uwierzycie
na dzis nic nie spałą w dzień.Teściowa dzwoniła i powiedziałą że jest rozbawiona i nie chce spać,nie wiem jakim cudem ona wytrzymała cały dzień bez spania.mam tylko nadzieję ze w drodze powrotnej w autobusie nie usnie.
No i cos mnie tknęło,zadzwoniłam i co się okazało:Oliwka jednak usnęłą w autobusie,ale się wkur.........ciekawe októrej pójdzie spać.wnerwiłam się teraz na maxa, a miałam dobry humor.
pokazuj nową fryzurkę,wstawiaj fotke

Jutro będę odpoczywać bo wszystko wysprzatane,obiad teściowa na jutro też mi ugotowała :-):-):-):-):-) więc jutro totalny luzik ale sie cieszę :-):-):-):-)
A Oliwki jeszcze nie ma

No i cos mnie tknęło,zadzwoniłam i co się okazało:Oliwka jednak usnęłą w autobusie,ale się wkur.........ciekawe októrej pójdzie spać.wnerwiłam się teraz na maxa, a miałam dobry humor.
dziewczyny pierwszy raz od 10 m-cy poszłam do fryzjera i normalnie az mi się chce przed lustrem stać ;-) chyba częściej powinnam robić coś dal siebie bo mnie ostatnio deprecha jakaś opętała
pokazuj nową fryzurkę,wstawiaj fotke

wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie dziewczyny wieczorowo i odrazu mówie że nie nadrobie zaległości mam nadzieje ze mi wybaczycie okazało sie że M wróci wczesniej tak gdzies po połedniu a musze sie jeszcze przygotować a na 9:30 ide do kościola posiedze dzisiaj z wami troche właśnie farbuje sobie włosy a Martynka ogląda bajke a Kamilek spi.
A
Aleksia123
Gość
Witaj nowa mamusiu :-):-):-) Miło Cie poznać:-):-):-)również zazdroszczę męża :-)
u mnie jak nie posprzątam to syf taki że nie ma się jak ruszyć więć biegam co dziennie ale tydzień temu się w końcu bardzo ostro postawiłam i dziś pierwsza sobota gdzie zamiast sprzątać poszłam sobie do fryzjera wraca i .. wszystko ( no prawie..) posprzątane
zobaczymy ja długo to potrwa bo normalnie to nawet talerza nikt nie wyniesie
Dziewczyny czy u Was też w końcu zawitała wiosna??
Jeste przecudnie już byłyśmy z dziewczynkami na spacerku ale chyba zaraz śmigamy gdzieś znów bo szkoda w tak dzień w domu siedzieć![]()
Ja dzisiaj robiłam porządki u babci od 8 rano do 16 mnie nie było :-):-) a teraz jestem ble zmęczona:-):-)Dziewczyny.Gdzie sie wszystkie podziewacie
U nas pogoda sie strasznie spierniczyla i caly czas padaAle jak mlode spaly to wyskoczylam sobie do sklepu i na solarium;-):-)
A teraz siedzie w domkuM od godziny okupuje kibel
wiec wlecialam troszke na BB
Agnes no to zaszalałaś ze sprzątaniem :-):-) a ja kregosłupa nie czujęhejka dziewczyny i ja juz jestem.Ale jestem padnięta ale wszystko wysprzatane na błysk-mozna się przeglądaćmiałam dziś takiego pałera że nawet łóżka ,szafki poprzestawiałam i odkurzałam,ale było kurzy pod łózkiem
aż się przeraziłam jak to zobaczyłam .No ale M był dziś w domu to mi troche pomógł, no nie przepracował się,to ja największą robotę odwaliłam no ale zto zawsze coś.
A Oliwki jeszcze nie maale niedługo powinna babcia ja odwieźć.A uwierzycie
na dzis nic nie spałą w dzień.Teściowa dzwoniła i powiedziałą że jest rozbawiona i nie chce spać,nie wiem jakim cudem ona wytrzymała cały dzień bez spania.mam tylko nadzieję ze w drodze powrotnej w autobusie nie usnie.
pokazuj nową fryzurkę,wstawiaj fotke![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Aleksia widze że sówaczek zmieniłaś
A
Aleksia123
Gość
Jaki kolorek malujesz??? ja tez nienadrobię zaległości- Wybaczcie mi Kochaniutkie dziewczyneczki:-):-):-):-) to dla męża takie zmiany???? nio nio nio no i super:-):-):-)Witajcie dziewczyny wieczorowo i odrazu mówie że nie nadrobie zaległości mam nadzieje ze mi wybaczycie okazało sie że M wróci wczesniej tak gdzies po połedniu a musze sie jeszcze przygotować a na 9:30 ide do kościola posiedze dzisiaj z wami troche właśnie farbuje sobie włosy a Martynka ogląda bajke a Kamilek spi.
reklama
A
Aleksia123
Gość
nom jeden zmieniłam a jeden dodałam hi hi hi fajny????:-);-):-)Aleksia widze że sówaczek zmieniłaś
Podziel się: