wiktoria12
Mama i żona :)
No tak jak ja jestem to nikogo nie ma wiedz i ja uciekam.Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile ma twoja córeczka mojej Martynce strasznie ząbki szły od 4 miesiąca często gorączkowała biegunka i płacz trzeba było ją na rękach nosić nawet jak spała ale ona miała tak okresami a ząbki wyszły dopiero po roku a Kamilkowi pierwszy ząbek wyszedł bez problemu przy drugim troche gorączkował a trzeci to nawet nie wiem kiedy wyszedł![]()
To mamy dzidziusie z tego samego roku.Na biegunki ja podaje marchewke w sloiczku z Gerbera albo owoce lesne.A prubowałaś jej dac suszone jagody można je kupić w apteceLenka dzisiaj 7 miesiąc skończyła :-)
a od 4 się tak nadziera jednak ostatnie tygodnie to już nie mogę jaj nawet na moment posadzić czy położyć samejpierwszy ząbek się przebił jeszcze cały nie wyszedł ale już jest ostra końcówka na wierzchu
Laura jakoś łatwiej przechodziła to ząbkowanie
Lena nie gorączkuje ale ma biegunki
![]()
A co sie stałowitam
mamy ciche dni z m - i dobrze przynajmniej nie musze sie denerwowac ...
A co sie stało z mężem Patrysi bo ja nie w temacie.patrysia i jak z M???? wytłumaczył sie jakoś???
Oliwka spała 40min jak babcia ja przywiozłą to się obudziła.Moze nie będzie najgorzej z spaniem.Spróbują ja połozyć o 22.00spać,miejmy nadzieje że usnie.
Był bardzo niegrzecznyA co sie stało z mężem Patrysi bo ja nie w temacie.
Oliwka moze zasnie jak tak krudko spała