reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Greti a ile spią w dzień i o której wstają???Oliwka nigdy w zyciu nie usnęłaby o takiej godzinie.
Wstają około 6.30, potem mają drzemkę ok. 10.30-11.00 i śpią 1,5-2 godziny.
Benjamin ma już skończone 4 lata, a do łóżka idzie o 20.00, potem jest pół godzinki czytania i sam się odwraca i zasypia.

reklama
Witam :tak:

Poczytałam i już mnie oczka bolą :baffled:

W piatek jak wspominałam poszliśmy z M do knajpy na urodzinki mojego młodszego brata :-D Sympatyczne ma to swoje towarzystwo :tak:

Ale się odmłodziłam :rofl2: Parysia, to chyba dzięki temu makijażowi :tak:

Ale się strasznie umęczyłam :-( Oczy bolą mnie do dzisiaj, wczoraj tak się czułam jakbym popiła, normalnie miałam kaca, po soku jabłkowym :-D:baffled:

Helena wczoraj zasikała fotelik samochodowy :baffled: Ale to się ciężko pierze :szok: na dodatek trzeba ręcznie :baffled:

Dzisiaj M pojechał na "polowanie" więc do południa jesteśmy same z Helenką, ale nie zamierzamy się nudzić:happy2: zaraz lecimy na spacerek :tak: Słoneczka wprawdzie niema , ale na termometrze +10 :tak:

Witam :tak:

Poczytałam i już mnie oczka bolą :baffled:

W piatek jak wspominałam poszliśmy z M do knajpy na urodzinki mojego młodszego brata :-D Sympatyczne ma to swoje towarzystwo :tak:

Ale się odmłodziłam :rofl2: Parysia, to chyba dzięki temu makijażowi :tak:

Ale się strasznie umęczyłam :-( Oczy bolą mnie do dzisiaj, wczoraj tak się czułam jakbym popiła, normalnie miałam kaca, po soku jabłkowym :-D:baffled:

Helena wczoraj zasikała fotelik samochodowy :baffled: Ale to się ciężko pierze :szok: na dodatek trzeba ręcznie :baffled:

Dzisiaj M pojechał na "polowanie" więc do południa jesteśmy same z Helenką, ale nie zamierzamy się nudzić:happy2: zaraz lecimy na spacerek :tak: Słoneczka wprawdzie niema , ale na termometrze +10 :tak:
no i fajnie a gdzie fotki :confused::confused::confused: ;-)
hejka dziewczyny.Oj widzę że wszystkie odsypiacie :-D:-D:-D:-Dtylko co???? :-D:-D:-D:-D
no chyba nie zmianę czasu :-p
ja jakos czuje się niewyspana,pogoda deszczowa nie chce się wstawać
ja to nie wyspana :no::no::no::no: i u nas tez taka daremna pogoda sipi deszcz
I ja się witam :tak: jakoś dochodze do siebie po niepowodzeniu:-(czytam że wszystkie wzięlyście się za porządki a ja wcale o porządkach nie myślę :zawstydzona/y:Gabrysia rano wypila butlę kaszy potem poprawiła pudingiem z sosem malinowym a teraz wciana pomarańcze :szok::szok: Miałam isc z dziecmi do koscioła ale Gabi zaczęła kichac itrochę tak jakby gardło ją zaczynałao brać takze sobie odpuszcze starszaki tylko pójdą Dziś mąz w pracy cały dzień jutro też :-(a mnie sie nawet udało zjeśc dziś snaidanie :szok: MIŁEJ NIEDZIELI :-)
no widzisz jak zjadlas sniadanie to dobrze :tak: no i oby GABI NIE BYLA CHORA ;-)
Wstawiam wczoraj obiecane zdjęcia z placu zabaw.
Niestety dzisiaj już znowu pada :baffled:
ale super :tak::tak::tak::tak:

a ja dzis mialam fatalna nocke maly obudzil sie po 2 i nie chcial spac co chwile plakal ... juz mnie co bralo ... wkoncu chyba po 30 min zasnal ale musialam siedziec i czuwac przy nim tu go przekrecac na bok tu troche herbatki tu za reke ... :sorry2:
no i spalismy do 7:40

pogoda u nas nie za ciekawa wczoraj bylo tak fajnie a dzis juz deszczem sipi

ide dokanczac obiadek bo pieczen mi sie zaraz spali :baffled:

witam
Cięzka noc za nami.
Kubuś dostał gorączki w nocy i nie spałam do 5 rano.
Po 5 przysnęłam a mały obudził się przed 7.
Jestem padnięta na maxa.
Mąż kazał mi leżeć.Zrobienie obiadu polecił dziś teściowej.
Po południu ma wziąsc dzieci na spacer a ja mam sobie odpoczywać,bo jutro zostaję z młodymi cały dzień sama.:-(
Darek ma kampanię i pewnie wróci w nocy z pracy,dlatego mam już dziś zbierać siły.
Sama też czuję ,że jestem jeszcze mocno osłabiona tym choróbskiem,kręci mi się w głowie i mam nudności.
Z Kubusiem nieco lepiej D. się śmieje,że zaserwowałam mu pół apteki :-D:-D:-D
Ważne ,że pomogło.
Uciekam moje kochane ,bo czas do łózka.
Na BB będę dopiero wieczorkiem jak dam radę.
Dziś jestem bez netu ,bo Darek przełączył net na swojego laptopa.Musi porossyłać dla pracowników skrypty w sprawie kampanii.
Jak mi udostępni łącze to postaram się do Was zajrzeć.
Miłej niedzieli.:-)

Wstawiam wczoraj obiecane zdjęcia z placu zabaw.
Niestety dzisiaj już znowu pada :baffled:

ale cieplutko u Was było,super słoneczko.tylko pozazdrościć.

Dziewczyny, to o której wasze smyki wstają rano i ile śpią w dzień jak tak późno chodzą spać ??

No moja Oliwka to wstaje rano ok 6.00-7.00-przeważnie ta wcześniejsza godzina :-D:-D:-D, w dzień śpi zależy od1h-3h(zależy od dnia), w dzień usypia ok 13.30-14.30.A na noc idzie spać ok.21.00-22.00,czasem się zdarza później.
dzis jest wyjątej usnęła mi o 11.40,bo wczoraj prawie nic nie spałą w dzień i wstałą wczesnie bo 6.50(no ale to po przestawieniu zegarka bo normalnie to byłaby w tedy 5.50)
takze była padnięta.

Mimo że słońca u nas nie ma to jest ciepło +12C :-):-):-):-),wyszliśmy na spacer i po 20min Oliwka padła mi w wózku,zrobiłam drobne zakupy i wróciłam a Oliwka spi sobie dalej na podwórku.Niech wdycha sobie świerze powietrze.

Załączniki

• DSC02056.jpg
    DSC02056.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry