reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, to o której wasze smyki wstają rano i ile śpią w dzień jak tak późno chodzą spać ??

Mojej sie ostatnio wszystko poprzestawiało:confused:

Chodzi spać o 20.30 - 21, potem wstaje o 6.30 :baffled: Idzie spać koło 13 i wstaje o 15. a traz zmiana czasu i moje dziecko nie spi tylko buszuje, może znowu jej się cos poprzestawia :confused:

no i fajnie a gdzie fotki :confused::confused::confused: ;-)

...

Zrobiłam komórka, na szybko, nie wiem jak wyszły :confused::baffled: A do tego muszę sobie kupić nową baterie do telefonu, bo ta juz totalnie padła:angry: Więc wrzucę z opóźnieniem :tak:

My z panienka po spacerku, całkiem miło było w parku :tak: Ale zaczoł sie robić tłok, a Helena zmęczona i głodna więc uciekłyśmy do domu :sorry2:

reklama
witam
Cięzka noc za nami.
Kubuś dostał gorączki w nocy i nie spałam do 5 rano.
Po 5 przysnęłam a mały obudził się przed 7.
Jestem padnięta na maxa.
Mąż kazał mi leżeć.Zrobienie obiadu polecił dziś teściowej.
Po południu ma wziąsc dzieci na spacer a ja mam sobie odpoczywać,bo jutro zostaję z młodymi cały dzień sama.:-(
Dobrze, że możesz liczyć na pomoc męża :tak:

No moja Oliwka to wstaje rano ok 6.00-7.00-przeważnie ta wcześniejsza godzina :-D:-D:-D, w dzień śpi zależy od1h-3h(zależy od dnia), w dzień usypia ok 13.30-14.30.A na noc idzie spać ok.21.00-22.00,czasem się zdarza później.
dzis jest wyjątej usnęła mi o 11.40,bo wczoraj prawie nic nie spałą w dzień i wstałą wczesnie bo 6.50(no ale to po przestawieniu zegarka bo normalnie to byłaby w tedy 5.50)
takze była padnięta.
No to masz małego cyborga w domu :-) Moje jak wstaja po 6 to chcą iść na drzemkę już koło 10, ale ja ich przetrzymuję.
No i po 18.00 już oczka trą.

Ja dzisiaj robię na obiad totalny eksperyment. Jak nam nie będzie smakowało, to będziemy musieli zamówić pizze :-D:cool2:

Wstawiam wczoraj obiecane zdjęcia z placu zabaw.
Niestety dzisiaj już znowu pada :baffled:

Dziewczyny, to o której wasze smyki wstają rano i ile śpią w dzień jak tak późno chodzą spać ??

Mimo że słońca u nas nie ma to jest ciepło +12C :-):-):-):-),wyszliśmy na spacer i po 20min Oliwka padła mi w wózku,zrobiłam drobne zakupy i wróciłam a Oliwka spi sobie dalej na podwórku.Niech wdycha sobie świerze powietrze.
U nas jest troszke slonca ale wieje-no ale i tak jest cieplo.
A co na swiezym powietrzu spi sie najlepiej:tak::tak::tak:
A tak Oliwka wariowała z samego rana :tak::tak::tak::tak: wygląda jak kosmita :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DSwietnie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry