Mama Helenki
i Aniki :D
Ale mi się ten obiad dzisiaj nie klei 
Zrobiłam już postępy
wstawiłam wodę na makaron i pokroiłam cycki z kuraka i pieczarki. Szkoda, że się samo nie usmaży...

Zrobiłam już postępy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no prosze prosze to masz dzis labe jak nicCZEŚĆ KOBIETKI :-) ale żeście już dzisiaj napisały
ile nowych zdjęć nie wiem czy tu się zebrały same mamy które mają takie śliczne dzieci ale Wasze maluch na prawde słodziutkiseio serio i bez wlewania
ja dziś pospałam jak nigdy spałam do 12
wstałam a tu wszystko ładnie posprzątane
a mój kochany wyszukał jakiś przepis poleciał do sklepu i dzis on chcę nam ugotowac obiadeknormalnie jestem w szoku
u nas pogoda średnia 10 stopni co prawda ale pochmurnie
mam nadzieję że słonko jeszcze wyjdzie
Lenka oczywiście nie dostoswała się do zmiany czasu i śpi teraz jak zabita - jej drzemka popołudniowa :-)
ściskam Was wczesną popołudniową porą przy kawce :-)
https://www.babyboom.pl/forum/[url=....com/88/glitterfy074500129D30.gif[/img][/url]![]()
Ok zmykam sie ubrac i ide na solke bo jestem zapisana na 15
Do pozniej kobietki
Papa:-)
haha Ty zaczynasz widzeOk zmykam sie ubrac i ide na solke bo jestem zapisana na 15
Do pozniej kobietki
Papa:-)
ale swietny mixik super masz dzieciaczkitu bardziej widac i troche wcześniejsze zdjęcia n o i starszaki![]()
hehe super fotki to z czuprynka do góry przesłodkietu bardziej widac i troche wcześniejsze zdjęcia n o i starszaki![]()