reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam dziewczyny:-D
mi ta zmiana czasu wcale nie służy zmęczona jestem na maxa antek budził się w nocy od pierwszej co chwilkę zęby mu idą i jest niespokojny:no: prądu nie mieliśmy wczoraj od 20.30 do 23.30 ale byłam zła bo chciałam sobie z wami popisać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pogoda u naso bani pada wieje niby jest 7 na plusie ale zimno:dry:
idę poczytać co napisałyście:tak::tak:

My mieszkamy w kamienicy na drugim pietrze:tak:Ale tutaj to nawet jakbym zostawila pusty wozek na dole to w tym czasie co weszlabym do gory wozka by juz nie bylo:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mamy z drugiej strony takie jakby"podworko" ale nawet jeszcze nigdy na nim nie bylam
Ja mam na szczęście windę i mogę na półpiętrze zostawiac wózek :tak:

No farba spłukana ide sie depilować wczoraj pierwszy raz depilowałam sobie nogi depilatorem myślałam ze sie popłacze tak bolało.Zaraz wracam:rofl2:
ciekawa jestem koloru Twoich włosków:-):-)

dzięki za życzonka :tak::-)

buziole dla Ciebie również i miłego weekendu.:-) dziękuję Ci za miłe słówka:happy2::happy2::happy2:

Dostałam wiadomość na GG od Anki 26,07 czyli mamy Laury.
Są na urodzinkach i wrócą wieczorem.
Ania pozdrawia wszystkie forumowiczki.
dzięki za pozdróweczki i my również Anię pozdrawiamy:-):-):-)

dziękuję za przywitanie Aleskia :-)

wróciliśmy własnie z zakupów di mała daje ostry koncert więc poczytam Was później musimy ją wykapac i uspić chyba jej się ząbki hurtowo zaczynają wyrzynać bo płacze całymi dniami:-( już nie wyrabiam czasem z nią sama i martwię się tymi jej krzykami i płaczem już sama nie wiem czy coś jej jest czy tylko jest taka opłakana i marudna jesli tak to mam nadzieję ,że z tego wyrośnie bo zupełnie sobie z tym nie radzę :no:

Lekarz twierdzi ,że nic jej nie dolega a dziecko i płacze ciągle więc ją od kilku dni nosze nieustannie a trochę już waży bo 11 kg.
czy Wasze maluchy tez tak płakały czuję sie już bezradna :baffled:
Witamy milutko:-):-):-) mój mały nie płakał jak był mały:-):-):-)

witam
mamy ciche dni z m - i dobrze przynajmniej nie musze sie denerwowac ...
Patrysiu i nic się nie zmieniło między Wami:-):-)

Hej laseczki :-)
Wpadam raz na kilka dni, więc nawet nie próbuję was nadrabiać.
Może kiedyś za wami nadążę ;-)

U nas dzisiaj była pękna pogoda. Ponad 20 stopni w cieniu.
Byliśmy 3 godziny na placu zabaw. Superkowo!!!
Niestety jutro ma znowu padać:baffled:

Czytałam cos o depilacji. Ja od kilku lat depiluję woskiem. Robię to sama. Na początku bolało, ale z czasem można się przyzwyczaić.
Oczywiście jest mowa o depilacji nóg, bo inne części ciała golę.
Nie wyobrażam sobie woskowania części bikini, zwłaszcza, że mam niestety grube i silne owłosienie :-(
a ja się boję depilatora:-:)-:)-(

a mnie to juz jakos wogole nie chce jesc zawsze jadlam na noc a dzis jakos nie bardzo ale wieczor sie jeszcze nie skonczy

pokaze pare fotek malego ze spacerku :tak: bo ja sobie jeszcze nie robilam w pofarbowanych wloskach ale to jutro
a dzis z malym bylismy caly dzien na dworze tak mi sie wylatal ze hej
zreszta taka ladna pogoda szkodabyloby gnic w domu
a spal tylko od 11-12 :szok::tak:

no to tak 3 fotki malego z jego dzisiejszego spacerku :tak:
seweryn088.jpg

seweryn091.jpg

seweryn092.jpg
Patrysiu śliczny jest Twój synek:-):-):-):-)

No świetnie, jak ja RAZ jestem, to nikogo nie ma :evil:
to tak jak i ja, jak ja jestem to też nikogo nie ma:-):-):-)

ja wlasnie powiedzialam chyba musze miec drugie dziecko zeby ta zazdrosc przelac z jednego na drugiego zeby nie byla az tak przesadna :tak:
Patrysiu dobrze myślisz staraj sie o drugiego bobaska:-):-) jestem jak najbardziej zaaaaaaa:happy2::happy2::happy2:

Trzymam kciuki zebys jak najszybciej doczekalą sie dwoch kreseczek na tescie:tak::tak::tak:
tak tak i ja też trzymam kciukasy:-):-)

patrysia tylko jak będziesz miała juz te swoje dwie kreseczki to się pochwal koleżankom :tak::tak::tak::tak:
nie zapomnij sie pochwalić, ja też miałam zrobić foteczkę i wstawić, ale jakoś nie miałam weny :-):-)

na dniach mam dostac okres (31) wiec zobaczymy :tak:
staraj sie Patrysiu o drugie dziecko:happy2::happy2:

A czujesz sie okresowo czy raczej nie:confused:
czy ciązowo się czujesz???

Jaja sobie robisz:confused::confused::confused:Jak bylam w ciazy to prawie nic nie moglam jesc:no:
nie mogłabyś jeść??? a ja bym pochłaniała wszystko:-):-) ciągle jestem głodna :-):-)

witajcie kobitki
wpadłam tylko na chwile zeby sie zamedlowac że zyje.
w dzien nie miałam chwili zeby zajrzec-najpierw pospałam,potem porządki,pozniej byłam u mamy,połozyłam kobity spac,a teraz siedze i poprawiam prace.tzn zaczęłam.jak ja tego nie cierpie:wściekła/y: pewnie ze 2-3godziny mi sie z tym zejdzie,a do tego jeszcze noc godzine krótsza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ta prace musze dzis poprawic!jutro rano musi byc juz gotowa...
dałaś radę???

a może tym razem jest inaczej,trojaczki :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
albo pięcioraczki :-p:-p:-p

a ja zajadam chipsy serowo-cebulowe :-):-):-):-)
mmmmm pycha i moje ulubione :happy2::happy2:

reklama
Do góry