reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no chyba raczej za wcześnie bo znowu mi sie posikała.w przeciagu 20min 2 razy juz ja przebierałąm a jak posadziłam na nocnik to znowu nie chce i ucieka.Założe jej zaraz pampersa bo jestem już zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny na próbę zdjełam Oliwce pampersa,tłumaczyłam że ma wołać,mam nadzieje że mi się nie zleje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

słuchajcie co ile mam ja sadzać na nocnik?????
myślę ze co 15min,nie za często????
ja jak Laura wstaje sadzam na nocnik potem za godzine potem za 2h laura malo mi pije wiec potem pytam ja w zaleznosci od tego ile wypila czy chce siku ale tak co godzinke.

My jestesmy wlasnie po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Dzieciaczki jedza chrupki a ja czekolade z nadzieneim toffi i popijam capucinko;-):-)

ALEKSIA
Bluzeczki i tunika fajne:tak::tak::tak:Ale te aukcje juz sie zakonczyly:baffled:Wszystko kupila jedan osoba:tak:Czyzbys to byla Ty:confused::confused::confused:

AGNES
Jak moje duzo pily to sikaly tak trzy razy co 20min

A to Oliwka na popołudniowym spacerku :-):-):-):-):-)
Pieknisia z niej:tak:
Mi tez sie podobaja te zakupki Aleksi

Agnes ja Cie pociesze bo tak na maxa dopiero od tygodnia pozbywamy sie pampersa Oliwcia ma czas
I od tygodnia kupka laduje w nocniku jestem bardzo dumna z niej.
Wczesniej to sadzalam ja po spaniu i po drzemce a czasami udawalo nam sie zlapac podczas dnia:tak:

no chyba raczej za wcześnie bo znowu mi sie posikała.w przeciagu 20min 2 razy juz ja przebierałąm a jak posadziłam na nocnik to znowu nie chce i ucieka.Założe jej zaraz pampersa bo jestem już zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nom i masz racje Agnes załóż jej pampersika i nie denerwuj sie, ciepło się zrobi, latem bedzie biegała w samych majtusiach i sama zacznie wołać, jak kilka razy w majteczki zrobi, latem najlepiej dziecko nauczyć:-):-):-)

ja jak Laura wstaje sadzam na nocnik potem za godzine potem za 2h laura malo mi pije wiec potem pytam ja w zaleznosci od tego ile wypila czy chce siku ale tak co godzinke.

Pieknisia z niej:tak:
Mi tez sie podobaja te zakupki Aleksi

Agnes ja Cie pociesze bo tak na maxa dopiero od tygodnia pozbywamy sie pampersa Oliwcia ma czas
I od tygodnia kupka laduje w nocniku jestem bardzo dumna z niej.
Wczesniej to sadzalam ja po spaniu i po drzemce a czasami udawalo nam sie zlapac podczas dnia:tak:
dziękuję:-):-):-)

Jeszcze ma czas nie ma co przyspieszac bo jeszcze sie zrazi do nocnkia:tak:
Ania ma rację zrazi sie do nocnika to potem wogule nie będzie chciała usiaść- mama cierpliwośći:-):-)

reklama
Do góry