reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje juz uwielbiaja sie malowac i przegladac w lustrze:tak::tak::tak:No i majtki same sobie wybieraja:szok:Jak cos im sie nie podoba i nie chca tego zalozyc to jest ryk,krzyk i szarpanie sie:szok::-D:-D:-D

hehe no to kochana juz się powoli zaczyna :-D:-D:-D
moja Laura teraz nosi już po mnie rzeczy te sprzed drugiej ciąży :tak: podbiera mi je " bo przecież Ty się w nie na razie nie mieścisz" - pewno się juz nigdy nie zmieszczę :-D
kremy nawilzające balsamy tonik itp. tez mi schodzą w zastraszającym tempie

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

hehe no to kochana juz się powoli zaczyna :-D:-D:-D
moja Laura teraz nosi już po mnie rzeczy te sprzed drugiej ciąży :tak: podbiera mi je " bo przecież Ty się w nie na razie nie mieścisz" - pewno się juz nigdy nie zmieszczę :-D
kremy nawilzające balsamy tonik itp. tez mi schodzą w zastraszającym tempie

[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]
No to masz wesolo:-D:-D:-DMoje ktokolweik do mnie przyjdzie to zabieraja sie za torebki i szukaja kosmetyczek lub kosmetykow luzem:tak::szok:

Nie wiem czy juz pisalas jak tak to pewnie nie doczytalam-w jakim wieku sa Twoje corki:confused:

dobra dziewczyny ja idę do wyrka :-):-):-):-):-) jestem padnięta,muszę się porządnie wyspać.Dobrej Nocki życzę wszystkim mamuśkom :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie porannie :-):-) ja już wyspana, no ale nie dziwne że już sie zerwałam jak tak wcześnie spać poszłam :-p:-p:-p u nas nocka spokojna była :-):-):-)

Narazie nie szalejemy bo dzieci nie chcą spać:-D
o Wiktoria a ja juz się bałam, ze dopóki mąz nie wyjedzie to Ty do nas nie zajrzysz:-):-):-) Super, a i o której dzieciaki poszły spać???:-):-):-) zostało coś nocki dla Was Gołabeczki???:happy2::happy2:

Oliwka już śpi,usnęła dosłownie w 15minut.Ja też ten dzień wymęczył.

A gdzie wszystkie mamuśki się podziały???????
Wychodzić z norek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pouciekały do wyrek :happy2::happy2: mnie też wcześnie zmiotło:happy2::happy2:

A moje maluchy mimo przesunięcia czasu poszły spać o 19.30, czyli o 18.30 starego czasu:szok::szok::szok:
Jutro pewnie wstaną o 5.00 :baffled:
no to pobudka zapewniona o 5 rano:-):-) a moze i nie bo Cię jeszcze nie ma Greti :happy2::happy2::happy2:

co ja mam że jak tu zaglądam to wszyscy ociekają?? :confused::confused::confused:
Mlena i ja też tak mam, ze jak mnie nie ma to dziewczyny szaleją z postami, a jak już jestem to tak jak i z Tobą jest tylko dwie dziewczyny albo jedna albo pouciekają wszystkie a ja pisze se sobie sama do siebie :-D:-D:-D:-D

u mnie najczęściej tak właśnie bywa :no:
mamy b mało czasu dla siebie i jak coś zaplanujemy to zawsze musie iść nie tak normlanie dziciaki już śpią a dziś oczywiście będą szaleć pewnie do północy
ale za to wyszła mi super pasta do makaronu na jutro
nie chwaląc się dziewczyny ale normlanie palce lizać :tak::tak::tak:

[URL="http://pierwszezabki.pl"] [/URL]
uwielbiam pastę do makaronu ale oliwek nie znoszę bleeeee:-D:-D:-D

mlena nie znoszę oliwek ani groszku bleeee :-D:-D:-D:-D:-D
groszek lubię ale oliwek nieeeeeeee a ja dziś robię sałatkę " GYROS" uwielbiam ją:happy2::happy2::happy2:

Laura w czerwcu skończy 13 lat a Lenka wczoraj skończyła 7 miesięcy :-)

[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]
no to Laura już panienka to i nie ma się co dziwić, że w łazience godzinkę siedzi:-):-):-) teraz mama musi kupować córce kosmetyki, bo nim się obejrzysz to Twoje się skończą :-):-) perfumki itp:-):-) ale cóz taka natura i my tez to przerabiałyśmy także rozumiemy naszą młodzież prawda???

Do góry