reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja lecę do łaźni i małego ubrać bo właśnie wstał :happy2::happy2::happy2: i potem wpadnę jak już powstajecie mamusieńki:-):-):-) dziś pogoda jest barowa :-):-):-) leje i tak pochmurnie:-):-):-)
A nie wiecie co u Patrysi??? nic sie nieodzywa do nas :-:)-:)-(
PATRYSIU GDZIE TY SIE PODZIEWASZ??????

reklama
witajcie
ale jestem niewyspana.słuchajecie z soboty na neidziele siedzialam do 3.30 noego czasu poprawiajac prace i spałam tylko 4 godz:szok: potem w dzien jeszcze 4 godz siedzilaam nad glupimi poprawkami.bylam wczoraj u tesciow na obiedzie,potem wieczorem mialam gosci i poszli dopiero o 22 ale juz nie mailam sily wlaczac kompa,wiec poszlam spac.
Paulina juz w w szkole.weronika jeszcze spi wiec ide poczytac co przez weekend naskrobalyscie:-)
Aleksia widze ze jestes-jak sie czujesz?do meza juz dotarlo?

Witam dziewczyny pisze zanim M nie ma pojechał coś pozałatwiać.A u nas nocka spokojna dzieci usneły o 20:30 ale z biedą a my sobie pobaraszkowali raz w kuchni a później w łóżeczku już super było M kupił bitą smietane:zawstydzona/y::-D:-D:-Dale jej nie użyliśmy bo czasu zabrakło ale napewno sie nie zmarnuje bo przeciesz jeszcze 3-tg będzie w domku.A co do bielizny to zapytał czemu nie przezroczysta ale dokładnie jej nie obejżał ale dzisiaj zobaczy.No a Martynka zadowolona że ma już tate a Kamilek z początku sie bał no to na tyle zaglądne wieczorkiem jak M nie będzie na kompie siedział miłaeg dnia pa

Witam :tak:

Wczoraj poleżałam i po poł godzinie przeszło :tak: chyba za bardzo poszalałam w weekend :baffled: Ale już koniec, pora się troszkę uspokoić:sorry2: Ale do czasu :-D

Ja nockę mam zarwaną, ale bynajmniej nie przez dziecko :dry: M o 3 wyruszał z domu, jest już w gdańsku :tak: A ja oczywiście wstałam a potem nie mogłam spać :angry:

Wiktoria szalej szalej :tak::tak::tak:

Aleksia, dotarło do męrza?? Bo mój to był w szoku z miesiąc, a przecież robiliśmy z pełna premedytacją :-D

Moja córka z nowu oglada Auta :szok: No ale cóz u mnie pogoda, do d, ale mam nadzieje ze nie będzie juz padać...

hejka dziewczyny.U mnie wreszcie nocka spokojna.Oliwka jak usnęła o 21.00 to wstała o 7.00 jupiii :-D:-D:-D:-D:-D

za to pogoda sie zepsuła-deszczowa niestety :baffled:

Aleksia jak robisz tą sałatkę z gyrosem?????

wiktoria no to fajnie że nocka się udała :-):-):-):-):-)

doczytałam:-D

Nifuroksazyd jest na biegunkę bakteryjną a ja mam wirusową.
Stoperan czyli Loperamid działa na każdą biegunkę bez względu na pochodzenie.
Mnie mocno wzieło ,widać po mnie podobno,że coś mi jest . Darek zabronił mi iść do kościoła,bo źle wyglądam.Mam leżeć i odpoczywać.
Mam dla Was złą wiadomość.:-(
Od 4 godzin Kubuś uderzył w ślady mamusi i też dostał biegunki.
Teraz już we dwoje jesteśmy zainfekowani.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę leżeć dalej.
As jak zdrówko?

dowikla dziękuję za miłe powitanie:tak::tak::tak::tak: nadrobiłam co napisalyście widzę że moment prawdy też wzbudził kontrowersje ja oglądałam i faceta wyklinałam:wściekła/y::wściekła/y:
wszystko załatwiłam mam urlop wypoczynkowy do 22 maja a potem 3 lata wychowawczego:cool2: zobaczymy ile wykorzystam ale wniosek złożyłam :tak::tak::tak:
malinka witaj z powrotem:-)

to będziesz mama listopadowa jak ja:tak::tak: mój antek jest z 13 listopada:tak::tak:szybko zleci jeszcze moment a będziesz oglądała wózki łóżeczka i inne przyjemne pierdoły:tak:
ja jestem urodzona 14listopada:cool2:

Anka, fotkę skasowałam ku pamięci:sorry2:
Ale specjalnie dla Ciebie jeszcze raz :rofl2:

cudna:-)

no chyba raczej za wcześnie bo znowu mi sie posikała.w przeciagu 20min 2 razy juz ja przebierałąm a jak posadziłam na nocnik to znowu nie chce i ucieka.Założe jej zaraz pampersa bo jestem już zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
daj jej czas jeszcze.ja swojej zakladam pieluchomajtki-jak juz pisałam jakiesj firmy krzak:cool2: szwagier mi kupuje,ale sa dobre,miekkie i szybko sie sie sciaga wiec 1 na dzien satrcza bo co sie da to lapie w nocnik:-)

Oj idzie idzie i to szybciutko:tak::tak::tak:
Jutro do 11 stopni a od czwartku az przez te dwa tyg co pokazywali nawet okolo 20 stopni:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
oby była bo juz mam dosc zimy.u nas dzis cos popaduje ale po tym wiosennym deszczu wszytsko sie ruszy:-) i ptasiory speiwaja:-)

a moje w ogóle nie myslą o spaniu Laura od prawie godz. w łazience " bo teraz dojrzewam i musze bardziej dbac o siebie":szok:
a Lenka po kaszce ani mysliżeby leżeć w łóżeczku taka rozbawiona:tak::tak:

a chcieliśmy zrobić sobie wieczór dla siebie przy winku :baffled:

Laura w czerwcu skończy 13 lat a Lenka wczoraj skończyła 7 miesięcy :-)

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

ale masz duza córe:-) to ile mialas lat ja ja urodzials?bo na zdjeciu młodo wygladasz:-) no i spora roznica miedzy dziewczynami

Ale mi dziś mężuś śniadanko zafundował:kanapeczki z szyneczką i z serkiem i ketchupem.Do tego kawka z bitą śmietaną i posypane posypką czekoladową i na deserek truskaweczki z bitą śmietaną hmmm pyszne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale uczta :-):-):-):-):-)

Ale mi dziś mężuś śniadanko zafundował:kanapeczki z szyneczką i z serkiem i ketchupem.Do tego kawka z bitą śmietaną i posypane posypką czekoladową i na deserek truskaweczki z bitą śmietaną hmmm pyszne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale uczta :-):-):-):-):-)

mmmmniammmmm:-):-):-):-)
dobrez meza wychowalas:-):-D
ja co najwyzej moge liczyc na pomoc w prztaniau ale to po wczesniejszych instrukacjach bo tak to sie nie domysli oczywiscie:baffled:

reklama
Do góry