Witam!
Ze trzy dni mnie nie było i nawet ambitnie próbowałam nadrobić zaległości, ale chyba nie dam rady! Chociaż trochę cytatów sobie zaznaczyłam, no ale kilka stron pominęłam
Wycztyalam w gazecie o testach w 6tc ktore rozpoznaja plec dziecka.Jezeli sie nie prawdzi oddaja kase

ciekawe ile taki test kosztuje
Jakoś mi się wierzyć nie chce w takie testy. Zawsze mają 50% szans na to, że wyjdzie, a to dużo i pewnie często się sprawdza ;-)
Kubuś to niezły przystojniak jest

No i już łowi niewieście serca! ;-)

Witam niestety nie udalo mi sie zdać

:-

-

-

-( zawalilam na placu egzaminator powiedział ze wszystko by bylo dobrze gdybym sie tak niepotrzebnie denerwowała i to mnie zgubiło bo to ze wiem co i jak to on widzi i slyszy Musze troch ochłonąc i w poniedziałek ide ustalic nowy termin

miłego dnia i przepraszam na razie tyle
Joanna, współczuję. Wiem co to znaczy ten stres - mnie zżarł na dwóch egzaminach - tak się denerwowałam że nie byłam w stanie trafić nogami w pedały

No ale w końcu mi się udało! Mam nadzieję, że uda ci się następnym razem.
Witam dziewczyny pisze zanim M nie ma pojechał coś pozałatwiać.A u nas nocka spokojna dzieci usneły o 20:30 ale z biedą a my sobie pobaraszkowali raz w kuchni a później w łóżeczku już super było M kupił bitą smietane

ale jej nie użyliśmy bo czasu zabrakło ale napewno sie nie zmarnuje bo przeciesz jeszcze 3-tg będzie w domku.A co do bielizny to zapytał czemu nie przezroczysta ale dokładnie jej nie obejżał ale dzisiaj zobaczy.No a Martynka zadowolona że ma już tate a Kamilek z początku sie bał no to na tyle zaglądne wieczorkiem jak M nie będzie na kompie siedział miłaeg dnia pa
Wiktoria, super, że już masz swoją połówkę przy sobie!

:-) A bita śmietana to całkiem niezły pomysł ;-)
Wow! Śniadanko pierwsza klasa!

Też bym takie chciała! :-)
Z tymi lekarzami to tak jest, ja też czasem się wkurzam, że nie mogę się dodzwonić. Czasem mam wrażenie, że te babska z rejestracji specjalnie odkładają słuchawkę na bok, żeby nie mieć za dużo pracy