reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wysłałam mężusiowi taka listę zakupów, że chyba tragarza będzie musiał zatrudnić.
W sumie to zaczyna mnie zastanawiać, co on tak czesto się wychyla, że zrobi mi zakupy. Przecież on tego nie cierpi.

Typowa kobieta :tak::-D
Mężulo się stara, a ona od razu coś podejrzewa :-D:-D

Ty korzystaj bo mu się pewnie niedługo znudzi... ;-)

reklama
<Tom> Ej, wytłumacz mi o co biega. Dzwoni moja dziewczyna i składa mi życzenia. Powaliło ją czy jak? Urodziny mam w październiku a imieniny w grudniu. Dzisiaj jest jakieś święto?
<GK> 23.06 - Dzień Ojca :D
<Tom>...
<Tom>o ja pierdolę...
<Gk> Wszystkiego najlepszego stary! :))

Mała sie obudziła, cos wszama i mam nadzieję, ze zaraz kurier przyjdzie to i my na jakis spacerek

Obiadek dokonczony i kawka wypita:tak::tak::tak:
Cos łepetyna mnie boli-chyba od tego siedzenia na sloncu ponad 2 godziny:szok:Ale dam rade
Kurcze nie moge oduczyc mojej Witusi tego ze co znajdzie na podłodze zaraz laduje w Jej buzce:no::no::no:Czy to bedzie wlos,kawaleczek np chleba czy cokolwiek innego zaraz mi to szama:szok::no:
Na dworze jest ok i nic nie bierze do dziobka

Hejka :-):-):-)
uf jak mi gorąco dzisiaj, od rana na obrotach, miałam gotować bardszczyk, ale ugotowałam kapuśniaczek i zaraz wstawiam ziemniaczki :-):-)dziś teściowa nakazała mi zrobić cztery serki dla ludzi :rofl2::rofl2: nigdy tego nie robiłam ale juz dwa się odcisnęły i zrobione, teraz trzeci przycisnełam :happy::happy::happy::baffled::baffled::baffled: ale mi zlecenie dała, a żeby ją ../.......

dziewczyny dzisiaj mam okropne chęci do roboty, ale już nie narobię wiele, bo o 15,30 jadę do miasteczka, o 16 umówiona do fryzjerki jestem, a na 17 do ortopedy idę :happy::happy::happy: zrobie fotkę w nowej fryzurce i wrzucę wieczorkiem albo jutro z ranka :-):-):-) a teraz uciekam ziemniaczki wstawiać :-):-):-)

A to 3 foteczki z dzisiejszego dworkowania Igorka przed domkiem, jest ich wiecej ale brak mi narazie czasu na wstawienie. Buziolki dla Was kochaniutkie:-):-)

reklama
My po spacerze,zupka zjedzona i Oliwka śpi już od 30min.Ale mi się śmiać chciało,usnęła,i chciałam ja przełożyć bo usypia zawsze w nogach,i kładę ją na podusie,nagle otwiera oczy i mówi "No co" i poszła dalej spać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja poszalałam dzisiaj z nożyczkami :tak::tak::tak:

hmmm fajnie widzę ze bawisz sie ostatnio we fryzjera :-):-):-)

medeuska dzięki za przepis na kapuśniaczek :tak::tak::tak: już spisałam

Do góry