reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Ale sobie dzisiaj pospalam:tak::tak::tak:Klaudie slyszląm juz od po 8 a ja sobie przysypialam do 9;20:-);-)
Nawet nie wiem co moje dziewczyny w tym czasie robily-slyszalam tylko jak sobie gadaly:zawstydzona/y:
No ale bylam juz taka padnieta ze wkoncu mi sie nalezalo:tak::tak::tak:A ia tak jestem jeszcze z meczona i niewyspana:no:
Gotuje juz mlodym jaja i zaraz zaserwuje jakies kanapeczki:tak::tak::tak:Pozniej biore sie za jakies sprzatanie,posciagam suche pranie z balkonu i wstawie nowe no i zmykamy na plac:tak::tak::tak:

reklama
Witam sie wtorkowo z pracy:-D:-D:-D Dzisiaj już mam co robić więc nie bardzo mogę do Was zagladać, ale od czasu do czasu zerknę:-):-):-) troche już poczytałam;-)
Agnes dużo zdrówka dla Oliwki, może to rzeczywiście trzydniówka i samo przejdzie, mam taką nadzieję
madziulanatasza fotki widziałam, jakoś tak sentymentalnie się zrobiło, wspomnieniowo:-D:-D:-D miło czasem sobie przypomnieć jak to było kiedy byłyśmy piękne i młode :laugh2: zaraz zaraz co ja tu wypisuję:szok: przecież my zawsze jesteśmy piękne i młode:tak::tak::tak:
Joanna gratuluję takiej zmiany u męża, wreszcie się przekonał, że wychowanie dzieci to ciężka praca i ten obowiązek spoczywa na obojgu rodzicach:tak:, super, że masz lepszy nastrój, oby tak dalej:-):-):-)
Chciałam coś jeszcze napisać ale.....................................zapomniałam co:baffled:

zamiast pracować to grzebię w necie:-D:-D:-D jakoś nie mam dzisiaj weny, może ktoś mi pożyczy swoją?????:laugh2::laugh2::laugh2:

wczoraj wypucowałam autko na święta, mycie, odkurzanie i te sprawy, dzisiaj rano wychodzę z domu i co widzę:szok::szok::szok: samochód cały zakurzony a na szybach takie mazy że szok:szok::szok::szok::szok::szok: i cały mój wysiłek na marne, fakt jak myłam szyby zaczeło się już ściemniać:baffled::baffled::baffled: i kiepsko widziałam:laugh2::laugh2:

A ja jeszcze w domu. Z wywieszonym ozorem, po uporałam się z większością popranych rzeczy :tak:

Najchętniej to bym meble poprzestawiała :rofl2: Ale jak M by to zobaczył to by mnie zabił... ;-)

reklama
Do góry