a kto Ci sie kazał drzeć ????A ja za chwile ide cos wszamac i sie napic bo strosznie mnie suszy od tego darcia pyska

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kto Ci sie kazał drzeć ????A ja za chwile ide cos wszamac i sie napic bo strosznie mnie suszy od tego darcia pyska
Moje wkoncu leza w łozeczka i juz po mleku:-)Teraz tylko czekam az usna
Dominik tez juz lezy wiec nie jest najgorzej:-);-)
Hmmm skoro leżą w łóżkach i jest nieżle to na kogo drzesz pyska???A ja za chwile ide cos wszamac i sie napic bo strosznie mnie suszy od tego darcia pyska
Darlam chyba przez pol dniaHmmm skoro leżą w łóżkach i jest nieżle to na kogo drzesz pyska???![]()
Darlam chyba przez pol dniaNa wszystkich co mi sie nawijali a najbardziej na tych z gory brr
masakra
Dzisiaj powiedzialam M ze chyba zaczne szukac mieszkania bo tutaj nie da sie mieszkac
A sąsiedzi z piekła rodem czyli....:-) ja mam po sąsiedzku tylko pare dziadków i sąsiad się pochorował ,ma z sercem problemy ,no i im pomagam ,zakupy ,leki itp,wiecie co jest przykre ,ze z rodziny nikt nie przyjedzie ,zeby im pomóc w ciężkim okresie ,ale niech tylko nastanie lato...zaraz cała familia sie zwali im na głowe ...fajnie jest miec krewnych nad morzem ...niestety przykre ,ale prawdziwe....cały rok ludzie nie utrzymują zadnych kontaktów a w lipcu cudem sobie o was przypominaja i nawet chetnie by na tydzień wpadliehhh